bu gibi düşüş trendlerinde işi bilen teknikçilerden tepki den maaliyet yükseltme vaadiyle para kazanır pala.makro dan uzaklaştırır...önündeki grafikle gönlü arasında götürtüp getirtir.
Printable View
bu gibi düşüş trendlerinde işi bilen teknikçilerden tepki den maaliyet yükseltme vaadiyle para kazanır pala.makro dan uzaklaştırır...önündeki grafikle gönlü arasında götürtüp getirtir.
[quote=selçuklu;167060]pala bunalttı ..[/quote]
yerim o palayı çıtır, çıtır, sen ona kaç bucak olduğunu göster patron,
efiksim graflar ne diyor... ben shortladım yine... hemi de 58.825 den..:)
endeks hala 48 binler potansiyeli tasisada 46668 ile tekrar asagi harekete basladi diye dusunuyorum.
[quote=Astatin;167063]ula bu pala tam [B]dil**[/B] cu çıktı ha[/quote]
pala dilber mi seviyormuş asti :::
ama öyle ossa dil ** ci derdin...niye cu dedin ki?
hahahhahhaaa :::
[QUOTE=security;167068]yerim o palayı çıtır, çıtır, sen ona kaç bucak olduğunu göster patron,[/QUOTE]
ye patron afiyet olsun .. .. güvenliği securitymizi sağla .. olmuyor böyle .. pala yiyecek beni .....
yannız efg ye hastayım...çok başarılılar...bizim milleti çok iyi tanıyorlar..helal olsun...
[quote=SEYYAH;167071]pala dilber mi seviyormuş asti :::
hahahhahhaaa :::[/quote]
pissin pis :) ses verrr
[quote=Strategist;167066]Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama şu an sıkıntım şu, insanların hepsi hala boğa modunda değil. EW'nin sosyal boyutu chart boyutundan daha önemli. 3. dalgalar genellikle bakkal çakkal parktaki çocuk bile borsanın ne kadar güçlü/ ne kadar zayıf olduğunu konuşmaya başladığında gelir. Henüz herkez çok ihtiyatlı. 3. dalga düşüşünün başlaması için manyaklar gibi alım çılgınlığı lazım. Henüz orada değiliz.
Üstelik Christmas sezonu yaklaşıyor. Bu dönemde borsanın çökmesi halkın moralinin bozulması ve satışların çakılması demektir. Asla buna izin vermezler. Gerekirse kendi hisselerini kendileri satın alır, borsayı yukarıda tutarlar. Bunun sonucunda 4. çeyrek karları da olumlu gelir, borsa biraz daha fırlar. İşte o zaman yukarıda belirttiğim alım çılgınlığı başlayabilir. Yani ben artık fikrimi değiştirdim. DOW'un en az 12.000'e kadar yolu olduğunu düşünüyorum. Bu arada gelecek her düşüş sert alımlarla karşılaşacaktır bence. Son çöküşün Ocak ortasından önce gelmesini beklemiyorum. Son EW'ci de intihar edince başlayabilir... :)[/quote]
bence dj tekrar yukari denesede artik 12 binleri gorecegini sanmiyorum.
[quote=ATHLON;167073]yannız efg ye hastayım...çok başarılılar...bizim milleti çok iyi tanıyorlar..helal olsun...[/quote]
700 maaliyetli 6000 tane daha verdi...bravo walla...
[quote=SEYYAH;167071]pala dilber mi seviyormuş asti :::
hahahhahhaaa :::[/quote]
çok akıllısında..:) o kadar akla gerek yok... ** zaten iki harfi tmsil ediyo...ber olunca 3 harf oluyo bambık
on the way
[quote=tutku;167075]bence dj tekrar yukari denesede artik 12 binleri gorecegini sanmiyorum.[/quote]
Ağustos'dan beri tüm EW camiası düşüş bekliyor ama gelmiyor. Neden? Birşeyler eksik de ondan. O eksik olan da şu: Süpermarket'de asgari ücretle çalışan Coni bile hisse almaya başlamadı henüz. O da tüm birikimleriyle hisse alsın, DOW bir gün sonra çöker. Bu işin kuralı bu.
Eşyanın tabiatına aykırı beklentilerimi bıraktım ben. Piyasa beni nereye götürürse oraya gidiyorum. Orası ne yazık ki genelde Pala'nın kucağı oluyor, o ayrı mesele.... :..:
[quote=Astatin;167074]pissin pis :) ses verrr[/quote]
kirlenmek güzeldir asti.beyle bir teterjan reklamı vardı...hohohohoohoho :::
millet maldan inince 1000 puan vursa kaç kişi nerden yakalayıp binebilir ki.tecrübelisi de destek ,kademe ,tepki bekler vermek için...oooo ölme eşeem ölme...iş çoktan bitmiştir...
[quote=selçuklu;167072]ye patron afiyet olsun .. .. güvenliği securitymizi sağla .. olmuyor böyle .. pala yiyecek beni .....[/quote]
Eyvalah patron, gözün arkada olmasın,.........
[quote=Astatin;167077]çok akıllısında..:) o kadar akla gerek yok... ** zaten iki harfi tmsil ediyo...ber olunca 3 harf oluyo bambık[/quote]
yaaa demek eyle?
peki niye burada 1 yıldız 1 harfi temsil ediyorda ötekinde hani yazıyon ya palanın ** veya fdowun ** filan burada da 1 yıldız 1 harfi mi temsil ediyor yohsam yohsam başka bişeyi mi? sankim burada yıldızlar kelimelere tekabül ediyor...
demekki neymiş yıldız sabit bir şeyi temsil etmiyormuş.:..:
baryamdan sonra trade etmeye başlıyorum.baryama kadar böyle free takılacam :..:
vay ula bizim ağa dj ye posta koyuyo, bende dj 10330 altı tu kaka, eme 17:00 beklemek iyi olur,
[quote=ATHLON;167081]millet maldan inince 1000 puan vursa kaç kişi nerden yakalayıp binebilir ki.tecrübelisi de destek ,kademe ,tepki bekler vermek için...oooo ölme eşeem ölme...iş çoktan bitmiştir...[/quote]
E** öle yapıyo zaten bekledi bekledi tabelada yoktu birden cok kısa bir sürede hooop bitir işi... vala çözmüş bizi :D
Vay pela vay, hımmmmm.......
1-5-30 alda
15-20-60 satta
way** manzaraya baq
full kısa .. a* .. geceyede kısa gibi. .
[quote=ATHLON;167081]millet maldan inince 1000 puan vursa kaç kişi nerden yakalayıp binebilir ki.tecrübelisi de destek ,kademe ,tepki bekler vermek için...oooo ölme eşeem ölme...iş çoktan bitmiştir...[/quote]
Ben maldan inmem. Hala full long'um. Stop'ları kaldırdım. 58.000 seviyesini nasıl savunduğu görüldü artık. 57975 olursa da full short'a geçerim. O zamana kadar zero işlem full long devam....
[quote=SEYYAH;167084]yaaa demek eyle?
peki niye burada 1 yıldız 1 harfi temsil ediyorda ötekinde hani yazıyon ya palanın ** veya fdowun ** filan burada da 1 yıldız 1 harfi mi temsil ediyor yohsam yohsam başka bişeyi mi? sankim burada yıldızlar kelimelere tekabül ediyor...
demekki neymiş yıldız sabit bir şeyi temsil etmiyormuş.:..:
baryamdan sonra trade etmeye başlıyorum.baryama kadar böyle free takılacam :..:[/quote]
sen olayın felsefeseini gapmamışın pambık... ordada 1 harf 1 yıldız..misal
ikinci yıldız q idi :)
insaf yahu 4.000 pıvan düştü bırahın azda su üstüne çıkıp oksijen assın...bizim fxci gibi dalış tahımlarımız yok.gardropta bi dene balık adam kıyafeti var ama giymeye teşebbüs bile etmiyorum muhtemelen daha bacağımı soktuğumda patlar o derece kilo aldık yani....üwwwwwwwww
[quote=Strategist;167091]Ben maldan inmem. Hala full long'um. Stop'ları kaldırdım. 58.000 seviyesini nasıl savunduğu görüldü artık. 57975 olursa da full short'a geçerim. O zamana kadar zero işlem full long devam....[/quote]
56 57 binlerde bende long olmayi dusunuyorum.tabi pala musade ederse.
bir al satta zaten 2 kademe zarar kafadan kayıp oluyo...ne veriim o parayı da cebimden çıkarıp,yazık diil mi.vob daki çoğu insanın aylık ödediği komisyon,bir çok çalışanın maaşı aylık,yazık günah...
shortlar 400 den flatos
bi komplo teorisi daha yazayım mı? :::
hay**, bugün hiçbir şey yapmasam şu an düne göre 500 puan karda olacaktık..ama 450 fiyat itibariyle kafa kafayayım düne göre... geceye 675 maliyetlilerle kısa..dow %4 düşer belki..düşsün **
Hıımmmmm...........
Forum sayfalari o kadar hızlı ilerliyor ki vobdan bile zor oluyor takip etmek
ula yine 1 ay önce beyle güçlü süsü vardı..dow da %1 eksiydi zaten..geceye long girmiştim..dow %1.6 eksi kapadı ertesi gün -800 açtı.. artık kader
geceye short girecek yürekli var mı aranızda..:::
[QUOTE=unlimitted;167099]bi komplo teorisi daha yazayım mı? :::[/QUOTE]
yaz yaz...lelele
Kodumun palası terstee kaldı galiba,3 gundur gumbur gumburr satan adamlar resmen *unu satacak dusmesin diye..
bU EFG ÇOK TEHLİKELİ, ÇOOK HIMMM......
Alın işte o kadar çıktı indi, DOW açtı bilmem ne oldu, fiyat yine benim full long'ladığım yerde. Şunu farkettim, ben neredeyse sadece yakın stop-loss'lar nedeniyle çarpılıyorum. Stop kullansaydım long da olsam short da olsam çarpılacaktım....
[quote=jerfin;167105]geceye short girecek yürekli var mı aranızda..:::[/quote]
melaba
[QUOTE=jerfin;167069]efiksim graflar ne diyor... ben shortladım yine... hemi de 58.825 den..:)[/QUOTE]
jerf 58350 long emrı gırdımdı gelmıs ...belamı buldum gayrı ....:(