-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69102]Madem yurtdışı kapalı, seans durgun .
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Peki buna ne diyorsunuz ?[/QUOTE]
Peki sizce bu kağıtlar neden yükseliyorlar?
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69110]Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?[/QUOTE]
2. seans yukarı açılacaklar diye senet mi verdiler? Seans başı değilde sonu yükselirse ne olur?
-
sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69117][B][COLOR="Red"]Zaten FDOW un artıya geçeceklerini bildiklerinden onları + yapmışlardır.:)[/COLOR][/B]
Yoksa dow un yüzde 2 eksi olduğu günde endekste 7 kağıt birden tavan olmaz. Hem de hacimli kağıtlar : :)[/QUOTE]
[B]Sadece bu mu? Başka sebebi olamaz mı?[/B]
-
AAAAA bu forumda ayrımcılık yapılıyor astatin tarafından.....
Jerfin i kayırıyormuş gibi geldi bana:)
-
[quote=rcp;69133]sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)[/quote]
tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...
-
[quote=catedral;69136]AAAAA bu forumda ayrımcılık yapılıyor astatin tarafından.....
Jerfin i kayırıyormuş gibi geldi bana:)[/quote]
.kom.kom sen bir de senin için yazacağı mı gör...
ayrıc jerfin in analizini iyi oku..orda olumsuz algılanacak şeylerde yazdım aslında..sadece iyi seçilmiş kelimeler var orda .kom.kom (Jerfin sen bu mesajı okuma.lelele.lelele.lelele) catedral gözün kör olmasın, jerfin silcek beni şimdi :mad::mad::mad:.boks..boks..boks..lelele.lelele
-
[QUOTE=CIRCIR;69127]Aracı kurumlar voba daha az komisyon ödeyecek[/QUOTE]
Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:
-
[quote=caretta;69137]tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...[/quote]
Öyle olcak tabii... Adam bulunduğu pozisyonu savunmuyorsa, o pozisyona inanmıyor demektir, o zaman neden o poz.da dursun :)
-
[quote=catedral;69139]Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:[/quote]
Aman dikakt et yalnız...çok psikopat bir maskesi var..hiç dünkü peçelere benzemiyor ...aman diyeyim...bakar bakmaz aklıma "scream" ve "i know what u did last summer" filmleri geldi..tırstım bir derece:D:D
-
[QUOTE=rcp;69133]sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)[/QUOTE]
Biraz sonrada şelale muhalifi olabilirim:..: 35.325 ten kısaldığım çok mu belli oluyor?
Bu adamlar ne yapacaklarına karar vermedikleri sürece.. Ama EFG nin Şubat vade 50.000 uzununa çok takıldım:..:
-
[QUOTE=Astatin;69142]Aman dikakt et yalnız...çok psikopat bir maskesi var..hiç dünkü peçelere benzemiyor ...aman diyeyim...bakar bakmaz aklıma "scream" ve "i know what u did last summer" filmleri geldi..tırstım bir derece:D:D[/QUOTE]
:..: :..: :..: Beni kolay kolay tırsıtamaz o maskelerle..:..: :..: :..: