-
[QUOTE=caretta;69137]tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...[/QUOTE]
Arada sırada ayağım burkulsada doğru pozisyonları savunduk ama.. Piyasa düşerken çoşku beklemedik:..:
Şimdide bunları bekliyorum:)
[B]USD MBA Mortgage Uygulamaları (26 Ara) 14:00 %48,0 Düşük[/B]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (27 Ara) 15:30 575K 586K Orta
[B]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (20 Ara) 15:30 4400K 4370K Orta [/B]
USD NAPM-Milwaukee (Ara) 17:00 35 Düşük
-
[quote=catedral;69139]Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:[/quote]
Hoşbulduk, hoşbulduk
-
Bay CIRCIR, Yılbaşı topiğinde size yöneltilmiş iki soru var... :) :) :)
-
[quote=Astatin;69147]Bay CIRCIR, Yılbaşı topiğinde size yöneltilmiş iki soru var... :) :) :)[/quote]
dur bakayım ne sormuşlar meraklılar :)
-
arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...
-
[quote=caretta;69153]arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...[/quote]
çekirdek getir bize de
-
[QUOTE=caretta;69153]arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...[/QUOTE]
Geri dönmicen mi alışverişten?:D
-
EEEE bu Arçeliği falan almadılar 3-5 kademe ... Kime sorucaz bunun hesabını şincik?
Bir de mal basıyolar millete anaaaa:)
-
ya bu JERFIN THE "TWISTED SOBRIETY" nerde yaw...bu her gün böyle 1,5 saat yemek m yiyo :) :) :)
-
[quote=Astatin;69016]ahanda buluçipsler...son 3-4 gündür, hacimler bu kadar düşük olmasa, bu görüntü ile düşüş kesine yakın denebilirdi.ama bu hacimle köy de olur kasabada...pençede kırılabilir, boynuzda...
Açılışta ciddi bir GAP beklemiyorum. Yukarı yapacaksa da oyalanması var biraz daha...Bu arada bizim 30 endeksin hala DJ in 8800 lü zamanlarında ve hatta üstünde olduğunu da hatırlatayım... Geçen hafta DAX ın ve DJ in ciddi düşüşlerini sallamayan IMKB, bu haftada yükselişlerini sallamıyor görüntüsünde..
Kritik nokta şu : IMF le anlaşma olacak mı, olacaksa ne koşullarda olacak... [COLOR=red]Eğer hükümet, krizde dünya genelinde başgösteren stabilize olma eğilimine güvenip, seçin öncesi IMF işini yokuşa sürmeye karar verirse, ağalar bunu önceden öğrenip poz. alacaklardır ve son iki günkü hareket de buna dalalet olabilir. Bugün de düşersek bu ihtimalin iyice güçlü olduğunu düşünmeye başlayacağım..[/COLOR] (Tıpkı AKP kapatılmama davasında bazı ağaların haberi 10 gün önceden almaları gibi!!!)...Bir diğer faktör, TCMB nin aldığı kararların, Bankaların mevcut portfoylerinden edeceği karı bir süre için daha garantiye almasıdır. Ancak orta vadede reel sektör yoksa Banka da yoktur...ki reel sektörün ne halde olduğunu zaten hemen herkes biliyor..[/quote]
diyeyim ben size...usdytl de fıttırdı da o açıdan reload yada redeem ettim
-
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
[quote=catedral;69129]Peki sizce bu kağıtlar neden yükseliyorlar?[/quote]
Niye yükseliyorlarsa yükseliyorlar.
Beko 1,50 den 0,33 e düşmüştü sudan ucuz ondan yükseliyor. Arçeliğin dokuz aylığı fena değil fiyatı hiç olmadığı kadar ucuz ondan yükseliyor.
Zaten aklımdaydı satıcak dairem olsa satıp 0,33 den beko alırdım.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69087][COLOR="Red"][B]0,65 lik bi kaat var. [/B][/COLOR] Hani şu evimizde kullandığımız aletler. Sonra maden oldu. Adını yazmıyorum manipulasyona giriyormuş madem ..:) Ben manipule etmiyorum ya. Hala borsa ile ilgilenen varsa. Hah işte onda yüzde 20-30 2-3 tavan harekete başlayacaklar. Beko gibi olabilir.[/QUOTE]
Şimdi 0,62-0,63 :dü: O kaatın holdingi de taban şimdi. .dng