Yahu usd-ytl ne olmuş öyle gittim geldim :) Daha da yükselebilirmi var mı öngörüsü olan? En son 1.543 e yükselmiş şimdi biraz gevşemiş
Printable View
Yahu usd-ytl ne olmuş öyle gittim geldim :) Daha da yükselebilirmi var mı öngörüsü olan? En son 1.543 e yükselmiş şimdi biraz gevşemiş
[quote=catedral;69165]EEEE bu Arçeliği falan almadılar 3-5 kademe ... Kime sorucaz bunun hesabını şincik?
Bir de mal basıyolar millete anaaaa:)[/quote]
Ben mi yanlış görüyorum acabaa . Yoksa siz görmek istediğiniz gibi mi görüyorsunuz...
Arçelik ilk seans tavan kapanış 2,16 ikinci seans en yüsek 2,19
Beko kapanış 0,69 ikinci seans en yüksek 0,75.
Beko da 0,70 den mal yediriyorlar..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69169]
[QUOTE]Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Niye yükseliyorlarsa yükseliyorlar.
Beko 1,50 den 0,33 e düşmüştü sudan ucuz ondan yükseliyor. Arçeliğin dokuz aylığı fena değil fiyatı hiç olmadığı kadar ucuz ondan yükseliyor.
Zaten aklımdaydı satıcak dairem olsa satıp 0,33 den beko alırdım.[/QUOTE][/QUOTE]
[B]Az önceki yazınızda günlük çıtırdan bahsediyordunuz.. Daire satıp çok ucuz diye hisse almaktan değil... [/B]
Ayrıca .. Burası borsa.... devamını yazmıyayım:) Ucuz diye yada bilançosu iyi geldi diye bu piyasada hisse alırsanız.. Borsacı olamaz yalnızca yatırımcı olursunuz.. Yatırımcı olacaksanız.. Bir yatırımızı satıp (daire) niye başka bir yatırım yapasınız.. Yatırım birikimlerle yapılır...
Benim sorularıma da cevap vermediniz....:mad:
[quote=catedral;69175][B]Az önceki yazınızda günlük çıtırdan bahsediyordunuz.. Daire satıp çok ucuz diye hisse almaktan değil... [/B]
Ayrıca .. Burası borsa.... devamını yazmıyayım:) Ucuz diye yada bilançosu iyi geldi diye bu piyasada hisse alırsanız.. Borsacı olamaz yalnızca yatırımcı olursunuz.. Yatırımcı olacaksanız.. Bir yatırımızı satıp (daire) niye başka bir yatırım yapasınız.. Yatırım birikimlerle yapılır...
Benim sorularıma da cevap vermediniz....:mad:[/quote]
O çıtır oldu zaten seans başında aralık vade 34,525- 34-625 arasını gördü seans başında. ama çok fazla olmadı haklısınız.
[QUOTE=hexen;68852]halen tutyorum
subat systems
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun long signal[/QUOTE]
shorts halen tutyorum eyer bugun subat kontrat 33200 yeresi gorur ordan realiz etceyim ..
Hemen Körük Olayına Gireyim;
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran krizin DJ’i
ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/SIZE][/FONT][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/FONT][/SIZE][/I]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya üzerindeki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinden kısa pozisyonları nadiren brakan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][/FONT][/SIZE]
GROOOARRRRRRRR....GROOAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR..
Şehre korku hakim sağ komayın...Nicedir shortlarımı süzersiniz ahlaksız boğalar..:)
Şu verişin endamına bakın...
Evet arkadaşlar, amcalarımız tezgahı kurmuşlardır. Bu saatten sonra yapılacak her işlemdeki kazanma şansınız, yazı turadaki şansınızdan % 80 daha az olacaktır.
[QUOTE=hexen;69177]shorts halen tutyorum eyer bugun subat kontrat 33200 yeresi gorur ordan realiz etceyim ..[/QUOTE]
şubat vade şort maliyetiniz kaç hexen babacım
SORU :
Seans sonunda piyasa yapıcılardan Garanti geçen vade sonunda yaptığı gibi esas görevini bozup güzel kar ettiği o anki uzlaşma fiyatının yakınına 20000 sözleşme blok alış veya satış koyar mı acaba ?
Geçen vade sonu güzel yapmıştı. Kimse de el süremedi tabii . el sürmesi mantıksız..
Fikirlerinizi bekliyorum.
[quote=catedral;69180]Şu verişin endamına bakın...[/quote]
Endamın yeter, gülüşün yeter, uğramasın sanaaaaaa, ne acı ne keder :..::..:
ACIMAYIN!!!!!!!!