dolar,serbest piyasada 1537..bankalar arasında 1.536 iken ,vobda niye 1.529...yinemi uzlaşma zırvalığı..
Printable View
dolar,serbest piyasada 1537..bankalar arasında 1.536 iken ,vobda niye 1.529...yinemi uzlaşma zırvalığı..
Yuh, piyasalar kapanmamış, ben yarım gün sanıyodum iyimi? iyi uyumuşum:)
Şimdi, dolardaki hareketten nem kaptım, bu yukarı hareket neyin nesidir? mantıklı bir analiz yapabilecek varmı?
[QUOTE=Astatin;69112]Genel olarak, durağan bir ruh halin var...Extreme lerin değil, normallerin insanısın ama bu durumdAn her zaman hoşnut değilsin..Ama zaman zaman insanlarla arana mesafe koymak da senin terciihin.. Zaman zaman daha sosyal olmayı diliyorsun ama çok da önemli değil senin için (Asosyalsin anlamında değil, wish more anlamında)...[COLOR="Red"]Hayatında ve hatta sanal ortamda bile olsa, bir şekilde diğerlerinden ayrışan -temayüz eden- insanlarla diyaloğa girmek seni daha mutlu ediyor.[/COLOR] Hatta bunun için normalde göstermediğin dolaylı ve kendini çok açık etmeyen yollar kullanıyorsun - gururlusun - Arkadaşlık anlayışın çoğunlukla "modern" ama yer yer "geleneksel".. Şüphecisin ve insanlara çok kolay güvenmiyorsun..Ama bir kez güvendikten sonra kalbine bıçak saplasalar sorun değil senin için...İyi bir insansın.. [COLOR="Red"]Kızgınlıkların akılda kalmayacak derece soft etkiler üretiyor[/COLOR]..Tanita Tikaramın sizin gibiler için yazılmış bir şarkısı var "TWISTED MY SOBRIETY"
AMa sen biraz sıkılıyorsun her şeyden ve hatta birazdan da fazla sıkılıyorsun..Kolay heyecanlanan biri değilsin...Senle aynı frekansda arkadaş bulmakd zorlanıyorsun............bu kadar yeter :) aslında yaşın konusunda da tahminim var ama yaş tahmini riskli bir iştir.. o yüzden demeyeyim[/QUOTE]
TWISTED MY SOBRIETY haaa:..:
gelelim benim hakkındaki düşüncelerine:)
beni hemen hemen hiç tanımadığını, sadece yazılarımdan analiz etmek zorunda kaldığını düşünürsek oldukça cesaretli bir yorum olmuş.. pek gururumu okşayıcı bir analiz olmamış ama:p
üzgünüm ama sadece kırmızı ile alıntıladığım bölümler bana uyuyor sadece..
[QUOTE=bull market;69213]Yuh, piyasalar kapanmamış, ben yarım gün sanıyodum iyimi? iyi uyumuşum:)
Şimdi, dolardaki hareketten nem kaptım, bu yukarı hareket neyin nesidir? mantıklı bir analiz yapabilecek varmı?[/QUOTE]
Birilerini açık yakalamışlardır.. Dünde böyleydi.. Çünkü FX ten pompalıyolar..
[quote=men;69210]Astatin satış kapasitenin % kaçını kullandın? Mahzuru yoksa.[/quote]
2/3 sakıncası yok tibiki
[QUOTE=jerfin;69214]TWISTED MY SOBRIETY haaa:..:
beni hemen hemen hiç tanımadığını, sadece yazılarımdan analiz etmek zorunda kaldığını düşünürsek oldukça cesaretli bir yorum olmuş.. pek gururumu okşayıcı bir analiz olmamış ama:p
üzgünüm ama sadece kırmızı ile alıntıladığım bölümler bana uyuyor sadece..[/QUOTE]
Jerfin Astatin'i beğenmedi. .kom.heyk.kom
[QUOTE=catedral;69215]Birilerini açık yakalamışlardır.. Dünde böyleydi.. Çünkü FX ten pompalıyolar..[/QUOTE]
Pompa var haaa:) iyi iyi, fakat serbestin dahada yukarı giderek kapanması beni işkillendirir yinede, aşağıya bekliyodum doları yawf
[quote=jerfin;69214]TWISTED MY SOBRIETY haaa:..:
üzgünüm ama sadece kırmızı ile alıntıladığım bölümler bana uyuyor sadece..[/quote]
sorun yok...bence kırmızılar eksik kalmış..mesela gururlu olduğuna adım gibi eminim.. doğrudan iletişim sana göre değil :) bundan eminim..ama diğer konularda olabilir..senin deyiminle "senin cümlelerin kısa" dolayısıyla analiz edilecek nesne istatistiki olarak yeterli büyüklükte değildi :) sadece aklımda kalan mesajların ve tekrar okuduğum 5-10 mesajın :) aslında bence gururunu okşayan bir analiz ..... toplamda , "upper level" sendromu yaşayan insanı anlatıyor o analiz :) kolay heyecanlanmadığına da eminim. teykkeyırofyu:D:D Her durumda o şarkı iyi bir şarkı :) twisted my sobriety :)
[QUOTE=abka;69212]dolar,serbest piyasada 1537..bankalar arasında 1.536 iken ,vobda niye 1.529...yinemi uzlaşma zırvalığı..[/QUOTE]
Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı
TCMB'nin son işlem günü saat 15:30 itibariyle açıklayacağı gösterge niteliğindeki ABD Doları satış kuru
[URL="http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=191"]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=191[/URL]
Avatarım nası ama, modaya uydum aslıma döndüm:)
[quote=parderi;69217]Jerfin Astatin'i beğenmedi. .kom.heyk.kom[/quote]
beni beğensin diye yapmamıştım zati...ama bana sorarsan beğenmiş aslında..beni değişl, analizi....kom hem zaten benim maksatlı cümlelerimde vardı..amacına ulaşmış :..::..::..:.kom.boks.
Ekstra bilgi;
Endeks kontratlarında Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı
Son işlem günü Borsada seansın kapanmasından önceki 15 dakika içerisinde, İMKB'de gerçekleşen ve aralarında 30 saniyeden daha az süre olmaksızın rasgele seçilen 10 adet İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerinin aritmetik ortalaması vadeli işlem sözleşmesinde vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kullanılır. İMKB seansının Borsa seansından önce kapanması durumunda, yöntem aynı kalmak suretiyle hesaplamalar İMKB seansının son 15 dakikalık bölümünde gerçekleşen İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerleri esas alınarak yapılır.
[URL="http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=240"]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=240[/URL]