-
[quote=Strategist;167361]Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:[/quote]
banka hesabına inanma çünkü o geçicidir yarın olamayabilir. asti ye inanma aramızdaki palalardan biri olabilir (kararları çok sık değişiyo). security e inanma sabahları çok geç geliyo o gelene kadar seni palalar yolabilir sen dayıma inan seni yarı yolda bırakmaz:::
-
[quote=mlk1;167368]Strategist 'e canıııııı gönülden katılıyorummm...[/quote]
Ben daha önce katıldım :) geç kaldın:::
-
[QUOTE=mlk1;167365]Ya 3 gündür bakıorum paso short short müptelası oldun sen bu shortun.Dİkkat et bağımlılık yapmasın.[/QUOTE]
Ne 3 günü yav, adam bildim bileli şorta bir dolandı, çıkamıyor bir türlü.
-
Desene 3 günde analiz yapmayıda öğrendik....
-
[quote=parderi;167374]Ne 3 günü yav, adam bildim bileli şorta bir dolandı, çıkamıyor bir türlü.[/quote]
Düzeltelim... Şort sinyallere uyar, long sinyalleri genelde flatle karşılar..longolmaz:D
-
[quote=security;167369]Hafızam yavaş, yavaş geliyor,ama hala flu görüyorum, ortada sandık var.........[/quote]
ALIŞ baskısı var, ancak hedefi bulmaz ise, sıkıcı yatay,
-
cıkkk fikrimi değiştirdim vermeyecekler aşağı..:D
-
[quote=Strategist;167361]Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım? :..:[/quote]
ha bu arada ben mesajın hiçbir yerinde metodlarına işe yaramaz demedim.boks.
-
[quote=jerfin;167378]cıkkk fikrimi değiştirdim vermeyecekler aşağı..:D[/quote]
ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü
-
[quote=parderi;167367]Ağam herkesi düşüşe inandırdıysa, bende ufak, ufak pozisyon almaya başlayayım.[/quote]
Ağa kendi derdine yansın,p.nin üstün p.h mıçarlar..:::
-
ya bu VOBORSA krdeşliği grubunun reklamında enn soldaki esmer arkadaş kim..hiç tanıdık gelmedi
-
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz,üçyüz 5yüz 3 yüz 5 yüz,pala inda hausss...
-
[quote=mlk1;167368]Strategist 'e canıııııı gönülden katılıyorummm...[/quote]
Ben de Astatin'e canı gönülden katılıyorum. Na'apacaz şimdi? :..:
-
[quote=Astatin;167380]ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü[/quote]
ben de fikrimi değiştirdim. palalar bir di iki oldu.brv jerfin ve asti bi kısa bi uzun forumda ki 100 kişinin aklını karıştırıp buralardan mal topluyolar.:..: benden kaçmaz sizi gidi siziler:D
-
[quote=Astatin;167379]ha bu arada ben mesajın hiçbir yerinde metodlarına işe yaramaz demedim.boks.[/quote]
O zaman ben diyorum. Metotlarım işe yaramıyor.... :..:
-
Ayular henüz korkutulmadı, boğalarda burnundan soluyor, USD den ne zaman indi bindi yapsam, indi binemedi oluyor, 90, +3 devam, hedef 650 linin geçilmesi, o durumda 59500 olabilir,2 çıbık sonra belli olur, 10+10=20 dk
-
[quote=Strategist;167384]Ben de Astatin'e canı gönülden katılıyorum. Na'apacaz şimdi? :..:[/quote]
sana katılan iki kişi, bana katılan bir kişi, ona katılan sıfırı kişi... mlk hükmen mağlup:D
-
[QUOTE=Astatin;167380]ve slogan : Stopumu yedim bekliyorum....üwwwww...değiştirme fikrini gız bende kısayımüüüüüü[/QUOTE]
ben 100-200 puana dönme kararı aldım.. bugün kendi işlem rekorumu kıracağım..:..:
-
[quote=Strategist;167387]O zaman ben diyorum. Metotlarım işe yaramıyor.... :..:[/quote]
Bende zaten mesajımda,metdoların işe yaramaz demedim dedim...Yoksa metodların işe yarıyor demedim..O zaman metodların işe yaramıyor diyebilirim.. metodların işe yaramıyor:D:D:D
-
58650 yi gecemeyen endeks olursa 58 binlerin kirilmasini beklicem.yani kisaya devam .
-
-
[quote=juliano;167386]ben de fikrimi değiştirdim. palalar bir di iki oldu.brv jerfin ve asti bi kısa bi uzun forumda ki 100 kişinin aklını karıştırıp buralardan mal topluyolar.:..: benden kaçmaz sizi gidi siziler:D[/quote]
tamam da sen kime katılyorsun...ayrıca metodlarından bahset...bi anlayalım işe yarar mı yaramaz mı:::
-
Bu Pala kadar rezil bir şahsiyet görmedim. İstisnasız olarak ben long'daysam eksi makas, ben short'daysam artı makas yapıyor... :)))
-
herkes şırr, şelale, gümmm, 2.000 aşağı derken...
59,500'ün tam sırası. :)))
al-sat-tut-hopla-zıpla-takla tavsiyesi değil, sadece öylesine bir mesajdır...:rolleyes:
-
7 kontrat usd verdim, 25 -35 bandı, ben emir girince, amca 25-30 oldu, usd leri kaptı, tekrar 30 -35 oldu, diri yani çok diri,
-
bugun bı patlama yastacaklar ama hadı hayırlısı.. aga yanında gelen kucuk ayucuklara elektrık verebılır yada karsı cıkan bogalara saglam bı ders ıkısınden bırı olucak gibi.. piyasa şişti resmen :)
-
[quote=Kennym;167400]bugun bı patlama yastacaklar ama hadı hayırlısı.. aga yanında gelen kucuk ayucuklara elektrık verebılır yada karsı cıkan bogalara saglam bı ders ıkısınden bırı olucak gibi.. piyasa şişti resmen :)[/quote]
Ben bu Pala'yı tanıyorsam eğer herkes Cuma'dayken yapar hareketi... :..:
-
[QUOTE=Strategist;167396]Bu Pala kadar rezil bir şahsiyet görmedim. İstisnasız olarak ben long'daysam eksi makas, ben short'daysam artı makas yapıyor... :)))[/QUOTE]
aynı durumdayız peki madem oyle iken neden aslında dusundugumuzun tersini yapmıyoruz buna anlam veremıyorum :) yanı cıddı anlamda hamle yaparken tam tersını yapıcam bı ara bakalım tutucakmı nasılsa her seferınde terse dusuyorum bu sefer hepsını tutturmamız lazım :)
-
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
-
[quote=Astatin;167394]tamam da sen kime katılyorsun...ayrıca metodlarından bahset...bi anlayalım işe yarar mı yaramaz mı:::[/quote]
kimsenin kalbi kırılmasın diye ben hepinize katılıyorum.dng ayrıca metodum pozisyondan nasıl zarar edebilirim metodu. zarar edeceğim poz. giriyorum nasıl olsa tersi olur diye. k. yatırımcı pisikolojisi ama yine de bazen zarar ediyorum:..:
-
[quote=unlimitted;167399]herkes şırr, şelale, gümmm, 2.000 aşağı derken...
59,500'ün tam sırası. :)))
al-sat-tut-hopla-zıpla-takla tavsiyesi değil, sadece öylesine bir mesajdır...:rolleyes:[/quote]
Can cennet istiyorda,ahhhh şu günahların gözü kör olsun...:)
-
cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::
-
[quote=jerfin;167390]ben 100-200 puana dönme kararı aldım.. bugün kendi işlem rekorumu kıracağım..:..:[/quote]
Bu yeni Avatar iyi olmadı Jerfin Hanım. Ne zaman görsem yüreğim zıplıyor. :) Konsantrasyonum dağılıyor yanlış işlem yapıyorum. Metotlarımda sorun yok, para kaybetme nedenimi buldum... :..:
-
[quote=fXci;167409]cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::[/quote]
Allah göstetmesin,
-
-
çok acayip bir stres birikti piyasada..
kısa vadede yön kararı vermeye az kaldı sanki ?
kısa vadede 58 bin üstünü destek yapabilirsek oluşan pozitif uyumsuzluklar piyasayı 59 bin üstüne atabilir gibi duruyor..
61 bin ve üzeri bir süreliğine çok zor..
58 bin altında 57500-56500-55000 seviyeleri sırasıyla gündeme gelebilir..
-
[SIZE=4]1İLD...[/SIZE]
Bunu yazan ben miyim... Kendimi tanıyamaz oldum... Sabahtan beri 1 poz açtım daha kapatmadım... Resmen son 4 ayın en az işlem yaptığım günü oluyor... Bu stop-loss'u uzağa koyma olayı slow-trader yaptı beni...
-
GBP/USD aşırı satım bölgesinden son derece aşırı satım bölgesine girdi.
hatta yuh lem yeter aşırı satım bölgesi de denebilir. :D
paritelerin şahı bu bea...ayarı yok. tam benlik. :)))
ismini boşuna deli komadık zati. :..:
-
[quote=Strategist;167410]Bu yeni Avatar iyi olmadı Jerfin Hanım. Ne zaman görsem yüreğim zıplıyor. :) Konsantrasyonum dağılıyor yanlış işlem yapıyorum. Metotlarımda sorun yok, para kaybetme nedenimi buldum... :..:[/quote]
Anladım anladım,yerin dar geliyor...:)
-
[quote=fXci;167409]cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal :::
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayri :( zötürüye mi olayorum ne :::[/quote]
geçmiş olsun fx çi kardeş.
bende 10 gündür aynı durumdayım..ilk 2 gün yüksek ateş ve sıtmalanma vardı sonrasında kuru öksürük kaldı ve devam ediyor halen.
geçte olsa zencefil-bal karşımına başladık bakalım :..: