-
[QUOTE=Astatin;69222]beni beğensin diye yapmamıştım zati...ama bana sorarsan beğenmiş aslında..beni değişl, analizi....kom hem zaten benim maksatlı cümlelerimde vardı..amacına ulaşmış :..::..::..:.kom.boks.[/QUOTE]
Bu analizi pellini hakkında yapsaydın vereceği 2 cevap olabilirdi.
1- Biraz daha sade anlatırmısın.
2- Ya ben bi şey anlamadım derdi.üüü
-
[quote=jerfin;69207]2 gündür sana dolar analizi yapıyoruz.. borsanın düşeceğine inanıyorsun da doların çıkacağına neden inanmıyorsun:..:
doları imf'den sonra almayı bekleyenlere sürpriz yapacaklarmış:..:[/quote]
Teşekkürler Jerfin peki cuma günü ve pazartesi için tahminin nedir? Yakışıklı Astatine hiç sormuyorum zaten disco boy oldu çıktı beni duymuyor bile üüü:D Bu arada eur-usd yukarı tepki vermeye başladı 15:30 verisi sonrası ilginç
-
Hemşerimi avatarıma koymıycamda kim koyacak dimi ama:)
-
2009 da vob da stopaj (%10 vergi) var mı?.çünkü daha önce bir yıl ertelenerek ,2009 da başlanacakdı..hisse senedinde kalkdı,ama vob da durum?
-
[quote=abka;69227]2009 da vob da stopaj (%10 vergi) var mı?.çünkü daha önce bir yıl ertelenerek ,2009 da başlanacakdı..[/quote]
stopaj olsa da olmasada burada işlem yapanlar bi yere gitmez.nereye gidebiliriz ki seçenek var mı? FX'e mi yoksa FDOW'a mı FDAX'a mı? buralarda 1/100 kaldıraç konuşuyor.bizim gariban VOB şu haliyle 6,5/7 kaldıraç 10 bile değil :(
yani STOPAJ gelse de gelmesede müşteri bi yere kaçmaz.el mahkum paşa paşa öderiz.bence hükümette bunu biliyor.
bu benim fikrim tabii.
-
[quote=parderi;69224]Bu analizi pellini hakkında yapsaydın vereceği 2 cevap olabilirdi.
1- Biraz daha sade anlatırmısın.
2- Ya ben bi şey anlamadım derdi.üüü[/quote]
1- Yeterince sade yada jerfin ancak böyle anlatılabilirdi (bak jerfin bir de olumlu bulmadım diyorsun :)
2_ Sen analamasan da olur..Jerfin anlamış ;);)
-
[QUOTE=Astatin;69222]beni beğensin diye yapmamıştım zati...ama bana sorarsan beğenmiş aslında..beni değişl, analizi....kom hem zaten benim maksatlı cümlelerimde vardı..amacına ulaşmış :..::..::..:.kom.boks.[/QUOTE]
bu kadarcık istatiki veriyle yine fena iş çıkarmamışsın.. ben senin hakkında bir analiz yapmaya kalksam 3 cümleyi geçemezdi:..:
topluma aykırı bir insanım ve senin gibi uçlarda gezen, aykırı insanlar çeker beni
bak, tek cümle ile senin de kısmen analizini yapmış oldum:..:
-
[quote=jerfin;69230]bu kadarcık istatiki veriyle yine fena iş çıkarmamışsın.. ben senin hakkında bir analiz yapmaya kalksam 3 cümleyi geçemezdi:..:
topluma aykırı bir insanım ve [COLOR=red]senin gibi uçlarda gezen, aykırı insanlar çeker beni [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]bak, tek cümle ile senin de kısmen analizini yapmış oldum[/COLOR]:..:[/quote]
ben de bunu anlamak için analiz etmiştim zaten..maksatlı cümlelerim de bunu açığa çıkarmak için di... e seni çektiğime göre de amacıma ulaşmışım:..::..::..::..::..::..:hepinivyiııırrr...Jerfin the Extremist
-
Astatin benim analizi rica ediyorum
-
5 dk ve 30 dk da . OBO , boyun 34600 da , boyun kırılırsa , obo nun hedefi 33400 olur şubat vadede.
-
[quote=CIRCIR;69232]Astatin benim analizi rica ediyorum[/quote]
cinsiyetin kurtarmıyo :) ....şaka bir yana..şimdiye kadar seni sadece teşekkür eden insan olarak bildik..seni analiz edecek kadar mesaj yazmadın... kısaca " i dont know what you did last summer":..::..::..:hele bi yeterince mesaj yaz..sana da sıra gelcek...şimdi sırada başkası var...bilin bakalım kiiimmmmmm :)
-