-
[QUOTE=mbm;18679]dedim ya sana murat.. begenmiyorum yurtdışını diye..
yurtdışı çok net degil daha....
bizde saga sola savruluyoruz...
birazdanda belki döner geri alırız...
alttan alsak bari....
iyice zorlaştı...adam gibi şöyle 2000 puanlık trendçik bile göremez olduk[/QUOTE]
[B]
Ben aslında yurtdışının biraz toparlamasını istiyorum, vadeli gerçek niyetini biraz açık eder o ara diye düşünüyorum. Eğer az toparlar biz yerimizde sayarsak aşağı olasılık artacak.
100-200 puana döner olduk, zaten 1-2 kez stop olsak o puanları da vericez hemen... Trend olmadan bu piyasanın tadı yok...
[/B]
-
[QUOTE=mbm;18679]dedim ya sana murat.. begenmiyorum yurtdışını diye..
yurtdışı çok net degil daha....
bizde saga sola savruluyoruz...
birazdanda belki döner geri alırız...
alttan alsak bari....
iyice zorlaştı...adam gibi şöyle 2000 puanlık trendçik bile göremez olduk[/QUOTE]
[B]
Ben aslında yurtdışının biraz toparlamasını istiyorum, vadeli gerçek niyetini biraz açık eder o ara diye düşünüyorum. Eğer az toparlar biz yerimizde sayarsak aşağı olasılık artacak.
100-200 puana döner olduk, zaten 1-2 kez stop olsak o puanları da vericez hemen... Trend olmadan bu piyasanın tadı yok...
[/B]
-
bugunun haracini kestim ancak tam istedigim gibi olmadi.
-
bugunun haracini kestim ancak tam istedigim gibi olmadi.
-
46600 den efg almıştı demi...
tersini yapsak nasıl olur..efgnin.. :)
47261 yazan bugungü uzun maliyetimi
-
46600 den efg almıştı demi...
tersini yapsak nasıl olur..efgnin.. :)
47261 yazan bugungü uzun maliyetimi
-
dax aşagı dow yukar yaptı bir ara...
vadelide şaşırdı yavrum..
-
dax aşagı dow yukar yaptı bir ara...
vadelide şaşırdı yavrum..
-
10.08: Dünden beri, ıMKB’de bir miktar alış eğilimi gözlemliyoruz. Bunun bir sebebi, 45500’deki teknik hedefe temas sağlanmış olmasının getirdiği teknik alımlar olabilir. Ama daha önemli bir sebebi, Anayasa Mahkemesi’nin Temmuz ayı içinde karar verebileceği yönündeki algılamaların, stratejik hareket eden bazı oyuncuları (“dananın kuyruğunun kopması fazla uzamayacak” düşüncesiyle) alışa başlamaya sevketmesi olabilir. Fazla düştüğü için sığlaşmış piyasada, bu ilk alım belirtileri, fiyata etki yapabilir, en azından 45500 artık sağlam bir destek olarak algılanacak.
[B]Numan Ülkü
Nurol [/B]
-
10.08: Dünden beri, ıMKB’de bir miktar alış eğilimi gözlemliyoruz. Bunun bir sebebi, 45500’deki teknik hedefe temas sağlanmış olmasının getirdiği teknik alımlar olabilir. Ama daha önemli bir sebebi, Anayasa Mahkemesi’nin Temmuz ayı içinde karar verebileceği yönündeki algılamaların, stratejik hareket eden bazı oyuncuları (“dananın kuyruğunun kopması fazla uzamayacak” düşüncesiyle) alışa başlamaya sevketmesi olabilir. Fazla düştüğü için sığlaşmış piyasada, bu ilk alım belirtileri, fiyata etki yapabilir, en azından 45500 artık sağlam bir destek olarak algılanacak.
[B]Numan Ülkü
Nurol [/B]
-
yokmu bugün yazan arkadaşlar....
-
yokmu bugün yazan arkadaşlar....