[QUOTE=tutku;454254]buradan oluşacak hızlı bir yükseliş hedefi 90300 lere hemencik gider.:D[/QUOTE]
görüldüğü üzere her çıkışta satış geliyor ne yükselişi
işc 5 liraya geldi geri
Printable View
[QUOTE=tutku;454254]buradan oluşacak hızlı bir yükseliş hedefi 90300 lere hemencik gider.:D[/QUOTE]
görüldüğü üzere her çıkışta satış geliyor ne yükselişi
işc 5 liraya geldi geri
nayır nayır buradan dönmemeli.... USDTRY boğaları en önde çok sıkı çarpışıyor amma FEMEN ortada yok....Tüydüler mi yoksa öldürücü darbeyi vurmak için mi bekliyorlar..beklemeyin aplalar 88300 yaktı bu yine üwww
[quote=seagate;454255]görüldüğü üzere her çıkışta satış geliyor ne yükselişi
işc 5 liraya geldi geri[/quote]
84000 79000 lere gelsin bana orasıda uyar.:D:dü:
aslında teklif fena değil..günün en yükseğinden 2000 puan aşağıda kapat diyor şortları....hımmm...yok şimdilik...ekibe ihanet etmeyeceğim..FEMEN i bekleyeceğim
[quote=Astatin;454226]tüh beaa...önceki barı yutan bir reverse atsaydo umut doğacaktı..88650 altın inseydi umut yola çıkacatı...88375 altına inse, vuracaktık giyotini..olmadı..olmayacak demek değil (açılıştaki bardaki tepeyi saymayın..spotta yok o..nunumuz ar yanne)
[IMG]http://i40.tinypic.com/2v13hjk.png[/IMG][/quote]
perfect reversal..ama hakkını tammaladı..bundna sonrası başka formeyşınişi
[IMG]http://i41.tinypic.com/wrb7dv.png[/IMG]
astatin abi müsaitsen yvade dolar bazlı dünkü dip rakamını birde 24.6 daki dip rakamını yazarmısın
dip bozulmuşmu bozulmamışmı öğrenek açısından
[quote=seagate;454260]astatin abi müsaitsen yvade dolar bazlı dünkü dip rakamını birde 24.6 daki dip rakamını yazarmısın[/quote]
aga işyerindeki verilerde bir nanelik var..geçenlerde bahsetmiştim...graf doğruda fiyat değerleri skala da yanlış çıkıyor..nedenini bulamadım..dediğini anca evdeki makineden yapabilirim akşam
FEMEN i gören var mı? Ula yine protestoya falanmı gittiler acaba..arkadaş şu an baldır bacak açacak zamanmı ya...burda bir devrin sonu gelmesin diye nice koçyiğitler telef oluyor savaşıyor muhtelif piyasalardan uzak diyarlardan gelen...ablalar ortada yok..töbe töbe
asti şiirlerin çok güzel şarkı nasıl sende
'bir sevda geldi başıma ' var mı ?
aluuuu femen diyorum kime diyorum hooopppp...88325 yakıyolar burda aloooo
dolar endeksi dipte bizde dolar artıyor
tl ?
[quote=medet;454263]asti şiirlerin çok güzel şarkı nasıl sende
[B]'bir sevda geldi başma 2 var mı[/B] ?[/quote]
2 yok abi.. 1var..Şort sevdası o da.. daha taşımalık long poz açmadığımız için 115000 den bu yana, 2 ye geçemedik.. 1 de kaldı sevda:D
yapma abicim yapma..sür 87500 lere yaww...buralarda kalırsan, dow açılışta artıyı abartırsa, burayı hülülülüllü alırlar.. onca şiir onca destan onca kan badem olur bak..aluuu feemmeennn
peki
2 yi düzelttim bak yukarda..
biraz dinlen bugün..
arkana yaslan bi türkü söle...
yarın daha mutlu olursun ..
bo şans iyi akşamlar benden paso... :)
[quote=Astatin;454161]bizim 5 farklı yerde haci..v, 5 olarak:p sallamasyon olarak..ama yine de çok hızlı bir i bekliyorum..beklemek istiyorum..tabii i belli olmadan alt trendin eğimini bilmek mimkin değil
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i6jvuq.png[/IMG][/quote]
bir de bunu deneyek...çok hızlı bir i bekliyorum:p:o
şu makası diyorum...spot kapadıktan sonra sıfırlasak... what a red sunset will be
%1618 avro 33328 = 84653 :D
umarım yeterli olur.
[quote=Astatin;454267]yapma abicim yapma..sür [B]87500[/B] lere yaww...buralarda kalırsan, dow açılışta artıyı abartırsa, burayı hülülülüllü alırlar.. onca şiir onca destan onca kan badem olur bak..aluuu feemmeennn[/quote]
gud gud..yannız femen hala ortada yok
[quote=Astatin;454273]gud gud..yannız femen hala ortada yok[/quote]
femen ortada yok ama jöleli baş danışman olmus. halk taksimde toma suyuyla oruç açıyormuş.
durmak yok düşmeye devam.:dü:
bu 87150-87500 hareketinden fena gıllandım..Femen nerede..eksi kapatsaydık iyiydi yaw..Femen nerede
[quote=tutku;454274]femen ortada yok ama jöleli baş danışman olmus. halk taksimde toma suyuyla oruç açıyormuş.
durmak yok düşmeye devam.:dü:[/quote]
cöleliyi boşver abi..adama göre longcular kahraman şortcular organize suç örgütü..garıştırma şimdi onu....:p Femen nerede?
gud gud....
85750 den çift dib tepkisi vermesin namıssız.:D hedefden şaşmıyoruz 84650:dü:
asıl hedef 79000 ama 84 lerden oluşacak büyük yükseliş sonrasında:dü:
hafif bir gıllanma yok değil..hafif ama..bi çıt
[QUOTE=macide;454241]BENCE çok insaflı hareketler.shortlar için last call :) kapılar kapanınca exit var sadece. oda ücretli :)[/QUOTE]
update alabilirmiyiz
ula hala 45 dk var seans sonuna...bugün 1 hafta gibi geldi
[quote=Astatin;454279]hafif bir gıllanma yok değil..hafif ama..bi çıt[/quote]
gerekirse 85750 800 lerden kısa süreliğine pozisyon alınabilinirmiki. olurda büyük yükselişe bile gidebilir. malum gösterge aşırı satış bölgesinde:dü:
günlükte göstergenin dıs ile temesına az kaldı. yukarı kesişi dib olarak algılanmalı.:dü:
gösterge aşırı satış bölgesinde kaldığı sürece düşmeye devam.
makas diyorum..kapasak diyorum...femen nerede
[IMG]http://p1307.hizliresim.com/1c/c/q4rkx.png[/IMG]
grafik 10 numara çalıştı
5 dklık da pupular var..kırarak kapatalım bence
[quote=Astatin;454064]x30yvade, xu30 la hemen hemen aynı..ama XBANK biraz farklı...kolll
[IMG]http://i41.tinypic.com/23w3cy9.png[/IMG][/quote]
ne varsa bangalarda war haciii:D
hacı yoksa hepsi illüzyonmu...dow gece bi %3 falan yapıyomuş...usdtry de günlükdeki graş formasyon çalışıyomuş..sabah burayı %4 yukarıda açıyomuş falan..ü[url]www.femend[/url] e ortada yok zaten..femen nerde
bir ihtimal dib bir başka güne kalacak ve biz düşmeye devam ederiz.:dü:
gıllanmalar 2 çıt oldu
1 dklığa kadar düştük..adrenalin top...gorrektivmi acaba
çok pis akşam yaw...eğer dow eksiye dönerse gece %1 den fazla yarın alt bollinger günlüğü ziyaret ihtimali var..dow artıyı abartırsa, yarın bugünkü kadar insaflı olmayabilir
normalde alırdım bu riski de, şu usdtry günlükdek, graşik formasyon gıllandırıyo
hoş değil hoş değil..kapanışa doğru 86500 lere panik yapar verdiri şortların birazını kapatırız diyoduk ama..uymadı hesap..femen nerede
aşırı satış bölgesinde ben risk alıyorum ve short devam short..:dü: