shorts 35125 realiz etim geceflat yatyorum
Printable View
shorts 35125 realiz etim geceflat yatyorum
Son 15 dk spottaki hareketleri maç izler gibi izledim valla :) Sn catedral tebrikler. 2 gün önce şubat vadede kısa olmanın avantajını yaşıyorum, panik yok kısaya devam...
Herkese hayırlı seneler arkadaşlar. Sağlık, mutluluk ve umut dolu yeni bir sene olması dileği ile.
tam bi fiyasko nisan vadede aynı hareketler olmustu ve haziran kontrat 54300 nisan 54500 kapamıstı gün içi nisan 53100 leri görmüştü son yarım saat aldılar piyasayı o zamanda haziran düşen vademiz olmustu yani şubat düşmeliyiz ben 35250 subat kısa 34925 subat uzun ilk iş günü bakacaz artık simdide kısalmaya içim gitmiyor bakalım
vade farkının 0 laması bu vadenin ne denli düşüş yönlü olacağını göstesede uzn giriyorum ama subat düsen vade olacak
Arkadaşlar bizdeki yükseliş sırf vade sonu olduğu için miydi acaba? DJI bu gece nasıl kapatır fikri olan? DJI % +2 yapsa fena olmaz (imkansız tabi) :D Eur-Usd tırmanmaya başladı tekrar şöyle 1.411 olsa keşke. Peki haftalık dolar tahmini alsak? :D
Aralık uzlaşma ne oldu arkadaşlar?
ne oyun oynadılar son dakikalarda... tek hisse ile piyasayı manuple ettiler.. ellerini bu son hareket ile belli ettiler.. yön aşağı:dü:
[QUOTE=AMON RA;69266]Aralık uzlaşma ne oldu arkadaşlar?[/QUOTE]
gelmedi daha patron .. ekranda gözükmüyor ..
[QUOTE=jerfin;69267]ne oyun oynadılar son dakikalarda... tek hisse ile piyasayı manuple ettiler.. ellerini bu son hareket ile belli ettiler.. yön aşağı:dü:[/QUOTE]
bende tam tersini düşünüyorum .. .boks. .boks. 2009a uzunlarla girdim .. herkese iyi seneler ...
[QUOTE=selçuklu;69268]gelmedi daha patron .. ekranda gözükmüyor ..[/QUOTE]
Eyvallah geldiğinde yazarsanız çok memnun olurum.Malum uzlaşmaya gittim.Bu arada tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum. .uyk.uyk.uyk
[quote=amon ra;69271]eyvallah geldiğinde yazarsanız çok memnun olurum.malum uzlaşmaya gittim.bu arada tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum. .uyk.uyk.uyk[/quote]
[b][color="green"]35.300[/color][/b]