[QUOTE=selçuklu;69270]bende tam tersini düşünüyorum .. .boks. .boks. 2009a uzunlarla girdim .. herkese iyi seneler ...[/QUOTE]
bu son dakikadaki hareketlere aldanmayın bence, tamamen suni bir çıkıştı..
Printable View
[QUOTE=selçuklu;69270]bende tam tersini düşünüyorum .. .boks. .boks. 2009a uzunlarla girdim .. herkese iyi seneler ...[/QUOTE]
bu son dakikadaki hareketlere aldanmayın bence, tamamen suni bir çıkıştı..
[QUOTE=jerfin;69274]bu son dakikadaki hareketlere aldanmayın bence, tamamen suni bir çıkıştı..[/QUOTE]
5 dk . sisteme göre uzun girdim .. iyi seneler ... :)
yarın tatil dimi?
bu ne yaww..yeni geldim eve..spotu görünce aha trafikde yemişler bizi dedim..sonra baktımki, aralık vade 35300, şubat vade 35025, spot 35001....bu neyaww...doğrumu bu veriler... Neyse Allah korumuş da Şubat vadedeymişiz kısada........600 puan karın yarısı gitmiş, Jerfin de gitmiş :) İstanbul trafiği hakikaten yaramıyo bana :) Dj de eşşek değil herhalde düşer artık..şubat kısa devam..neyse iyi yıllar tekrar..Jerfin the Extremist, sana da iyi yıllar..:)
[QUOTE=Astatin;69277]bu ne yaww..yeni geldim eve..spotu görünce aha trafikde yemişler bizi dedim..sonra baktımki, aralık vade 35300, şubat vade 35025, spot 35001....bu neyaww...doğrumu bu veriler... Neyse Allah korumuş da Şubat vadedeymişiz kısada........600 puan karın yarısı gitmiş, Jerfin de gitmiş :) İstanbul trafiği hakikaten yaramıyo bana :) Dj de eşşek değil herhalde düşer artık..şubat kısa devam..neyse iyi yıllar tekrar..Jerfin the Extremist, sana da iyi yıllar..:)[/QUOTE]
hexen babada 35125 stop etmiş flat girmis valla herkesin kafasını karıstırdılar
60 dk. sistemim doğrultusunda 35.250 şortum.şort olmam gerekiyordu sistem öyle dedi.neden diye sormadım.600 puan kar gördük realize etmedik.kuralı bu.bazen kendimi enayi gibi hissettiğim oluyor babacım al sana karı koysana cebine diyorum.ama kazın ayağı öyle değil.bu sefer trendde OFF oluyorsun.çekirdek çitleyip tırnak yiyip kendi kendine sinirlenip duruyorsun v.s.oturmak sinyali beklemek lazım.
son 15 gündür süren rezil oyun bitti sanıyorum.artık ciddileşiyor piyasa ve şakası olmadığının ilk sinyalini bugün çaktı.nerede görülmüş zaten bi kademenin 30 dk boyunca beklediği.rezaletti çok şükür bitti.
cuma sabah 10:00 BARI longla derse longlarım.güniçi tekrar şort derse tekrar şort.
tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
spottaki namussuzluk kitaplara konu olacak olay.çiz boş kademeleri endekste en çok ağırlığı olan TCELL ve AKBNK ı boş kademeleri kaldır spot +1300 falan yapsın.sonrada geri bas.AKBNK + %9 falan gördü + %2 kapatmış TCELL + %7 falan gördü o da + %2 kapatmış.komedi gerçekten.
İŞC ve GARAN kımıldamadı bile bu dümen dönerken.bu da madalyonun diğer yüzü.
[quote=jerfin;69251]rica ederim hoşgörü karışlıklı.. hepsi şaka, latife.. iyi yıllar...[/quote]
neeee.!!!! hepsi şaka mıydı :( pen parderi nin yazdıklarına sabrın için hoşgörüne teşekkürler demiştim..hepsi yalan mıydı, bitti mi yani, bu mudur
:( bu kadar mıydı?
Astatin The Extremist :D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;69277]bu ne yaww..yeni geldim eve..spotu görünce aha trafikde yemişler bizi dedim..sonra baktımki, aralık vade 35300, şubat vade 35025, spot 35001....bu neyaww...doğrumu bu veriler... Neyse Allah korumuş da Şubat vadedeymişiz kısada........600 puan karın yarısı gitmiş, Jerfin de gitmiş :) İstanbul trafiği hakikaten yaramıyo bana :) Dj de eşşek değil herhalde düşer artık..şubat kısa devam..neyse iyi yıllar tekrar..Jerfin the Extremist, sana da iyi yıllar..:)[/QUOTE]
teşekkür ederim sana da iyi yıllar...
son dk. adrenalinini kaçırdın.. amaçlarına ulaştılar ve stop ettirdiler birçok kişiyi.. ben o kadar huzurlu ve mutluyum ki dolar longlarım, endeks shortlarım ile..
sevgili py miz o kadar bonkör ki şubat vadede sıfır makasla long imkanı verdiler herkese:..:
hep böyle oyunlarında akbnk'ı kullanır bu keratalar:..:
[QUOTE]catedral;69193]Sayın Özgür
Bunu bilemeyiz.. geçen vade sonu ile bu vade sonu arasında çok fark var... Bu aynı zamanda yıl sonu.. Vadelide yapılacak hareketten önce spotta ne yapacaklarını çözmek gerekli..
Esas soru...
Teminat verilen hisselerin fiyat ayarlamaları yapıldımı ? Yapıldıysa buralar kapanışa doğru çok güzel mal basma yeri olacaktır..Bu ihtimal düşük.. Yoksa [COLOR="Red"][B]kapanışa yakın piyasada çok ciddi yukarı hareket oluşabilir.. [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Şu sıralarda milletin dizine vurup çıkıştan ümidi kestirip kapanışa doğru kendi satışlarını alarak sert yukarı gitmeleride mümkün olabilir..[/[/B][/COLOR][/QUOTE]
Saat 15:36 da ne demişiz:..: :..: :..:
Yaaaa... Nefis bir kapanış yaptılar... Tam beklediğim gibi...
.brv.brv.brv[B]Catedral affetmedi tabii ki... Affetmez[/B].brv.brv.brv
35.050 den Şubat vadeye kısa girdim:)
[B]Sistemlerim alda ... Başka kimler kısa girdi bakiimmm:) :)[/B]
[QUOTE=catedral;69283]35.050 den Şubat vadeye kısa girdim:)
[B]Sistemlerim alda ... Başka kimler kısa girdi bakiimmm:) :)[/B][/QUOTE]
ful ful fullllll kısa:..:
[quote=mersiyk;69278]hexen babada 35125 stop etmiş flat girmis valla herkesin kafasını karıstırdılar[/quote]
izliyor olsam kesin ben de kapatırdım