[QUOTE=Strategist;167612]Grafik ayı bayrağı yapıyor sankim... Az sonra tekrar tepe taklak moduna geçebiliriz...[/QUOTE]
2. dalga o bayrak .şimdi 3 başlayacak bence ...
Printable View
[QUOTE=Strategist;167612]Grafik ayı bayrağı yapıyor sankim... Az sonra tekrar tepe taklak moduna geçebiliriz...[/QUOTE]
2. dalga o bayrak .şimdi 3 başlayacak bence ...
[quote=selçuklu;167615]2. dalga o bayrak .şimdi 3 başlayacak bence ...[/quote]
Aynen.
[quote=security;167597]57675 önemli yere, hazırlıklar buna göre yapılsın, tornalar 200 deniz durumu 2[/quote]
675 1.durak,
875 2.durak, 875 güçlü kırılması halinde yukarı uçarız,
aşağıda 475 kırılırsa kafayı gözü kırarız,
[quote=selçuklu;167615]2. dalga o bayrak .şimdi 3 başlayacak bence ...[/quote]
Sayım çok doğru. Tiedjke miedjke halt etmiş. Yerlisi var burada... Teprik ederim... +.
[QUOTE=martoniki;167600]merhaba selçuklu patron ve de ahali :)
Proce çalışmaları nedeniyle 20 gündür İstanbul'dayım.
[B]Hatun çok yakında doğum yapacak, bu akşamdan itibaren izine çıkıyorum.[/B]
Pazartesi'den sonra piyasada olurum herhalde. Hımmmm :D :..:[/QUOTE]
Tebrik ederim, darısı olmayanların başına :)
[quote=selçuklu;167611]bebe hayırlısıyla doğar inşallah patron ..[/quote]
[quote=sovalye;167614]hayırlı olsun:)[/quote]
Çok teşekkür ederim patronlar,
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
1'er kontrat hediye bekliyom ona göre :D :..:
YYSD :)
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3446/ciyak.png[/IMG]
[QUOTE=martoniki;167622]Çok teşekkür ederim patronlar,
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
1'er kontrat hediye bekliyom ona göre :D :..:[/QUOTE]
Duble tebrik ederim o zaman... Ben de hep ikiz çocuğum olsun isterim, biri erkek biri kız :)
[QUOTE=Strategist;167619]Sayım çok doğru. Tiedjke miedjke halt etmiş. Yerlisi var burada... Teprik ederim... +.[/QUOTE]
patron 3 ün birini beklerken ... üçün birini göstermesinler sonra ... diyecektimki .. ben yazarken üçün biri geldi gibi .. hehhhheeee :D:D:D
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
bebeler doğsun takarız patron kontratoları .ama vob bulaşmasınlar bence .. altın takalım biz .. heehhhee ee :D
ahanda üçün biri güçlü geldi .. vay anasını ... terpik ederim ..
Bu da FDOW... Meraklıları için... Dünün en düşük yerlerinde destek buldu... Kırarsa dünyada düşmedik bir tane piyasa kalmaz...
astatin efendi nereye kayboldu .. :)
[quote=martoniki;167622]Çok teşekkür ederim patronlar,
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
1'er kontrat hediye bekliyom ona göre :D :..:[/quote]
benim çok istediğim bişeydi ikiz kızlar.
tebrikler...
3 ün üçü gelecek şimdi bence .. üçün ikisi bitti gibi ..
[quote=selçuklu;167639]3 ün üçü gelecek şimdi bence .. üçün ikisi bitti gibi ..[/quote]
Selcuklu patron ben ücün birinde shortları kaptırdım:),neyse yarısıyla devam abi..
Küffarla çok çetin bir mücadele içine girdim,iblisin yardımıyla pivan kaybettim,duygusuzluktan duyguya geçince...:D
çok tepti üçün ikisi .... üvvv .. .
[quote=selçuklu;167636]astatin efendi nereye kayboldu .. :)[/quote]
şimdi geldim..toplantıda olduğumu sanıyordum..meğersem paranın ** muşum, şimdi haberim oldu.... diyoz abizim on the way on the way diye..aha artık not on the way, in the ev...eheheheheeh
57700 yanarsa sayım exxx olur ... buralardan tekrar düşüşe geçmesi gerekir bence ..
[quote=Astatin;167644]şimdi geldim..toplantıda olduğumu sanıyordum..meğersem paranın ** muşum, şimdi haberim oldu.... diyoz abizim on the way on the way diye..aha artık not on the way, in the ev...eheheheheeh[/quote]
Yok baba...
Daima on the way..
Daha duygulanmam ...üüü
SOĞUK SAVAŞCI...
Sazan 425'den 1/2 Long. Dikkayt risklidir.
[QUOTE=Astatin;167644]şimdi geldim..toplantıda olduğumu sanıyordum..meğersem paranın ** muşum, şimdi haberim oldu.... diyoz abizim on the way on the way diye..aha artık not on the way, in the ev...eheheheheeh[/QUOTE]
patron dur .. ew live yapıyoruz .. hizteim 57050 yanarken aldaydı .. alamadık a* .. üçün üçünü bekliyorum şimdi .. ahanda geliyomu ne ..
dayağa doymayan ky kenny 400 den shortladı bakalım bu sefer ne kadar yukarı tepecek ...
İki(z) kız(lar) yolda..
Masraflar duple olacak..
aneoy ::: masallah abi sen sindi onnar dunyaya indiklerinde.... durmadan resmisilerini çekersin... burayada gonder he.. deprika ediyorum
[quote=selçuklu;167648]patron dur .. ew live yapıyoruz .. hizteim 57050 yanarken aldaydı .. alamadık a* .. üçün üçünü bekliyorum şimdi .. ahanda geliyomu ne ..[/quote]
Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha 2 dene daha yolda:..::..::..:
İlginç ve düşündürücü, hatta endişe verici...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216910[/url]
.brvHerkez tebrik ederim, aslanlar gibi çarpışıyoruz ağyla,
[QUOTE=Astatin;167651]Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha 2 dene daha yolda:..::..::..:[/QUOTE]
sen geldin düşmez oldu bak .. git gene toplantı yap ...55600 olur o zaman .. hehheee
[quote=selçuklu;167639]3 ün üçü gelecek şimdi bence .. üçün ikisi bitti gibi ..[/quote]
Aynen..
[quote=Astatin;167651]Gördüm ama ben bu sayımların hiçbirine katılmıyorum..Ben bu dalgayı Primary Küskü 1 olarak sayıyorum, daha [B]2 dene daha yolda[/B]:..::..::..:[/quote]
Otobandanmı,karayolundanmı yoksa patikadanmı gelecek...:)
Ahanda kızdım kendime,palanın batan komyonun tekerlerine kum attım...
İblise lanet....dng
[quote=Astatin;167490]Kabus Cuma Kapanışı: EURUSD 1.47xx, VOBCI: 56xxx, DJCANSIN: 100xx[/quote]
[quote=selçuklu;167538]üvvvv .. üçgeni ve sazan patronu teprik ederim .. .kimseden istemiyorum 1000 points .. küs ... kendim alırım ...
ya biride çıkıp selçuklu ayıp ediyon al demedi .. alt üstü 1000 point ..[/quote]
selçuklu patron ayıediyon ha..gözden kaçırdın herhalde...ne vermiyoz tavukmu vermiyoz..demişiz işte sabah daha ne....56xxx primary küskü 1
Sazan 425 longları, 325'den ztoplar.
[quote=enorton;167652]İlginç ve düşündürücü, hatta endişe verici...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=216910[/URL][/quote]
Turk adini Turkiye cumhuriyetini Turk milleti ulus kimligini soylemek suc oldu. hemde Turk milletinin kendi yurdunda.
eveeet..yeni avatarım hayırlı olsun cümle aleme..daha küçük,büyiicek daha...
56 binlere gitmeli.
EFFFİİKKSSSÇİİİİİİ,
Bu gün süper bir trade yaptım..Hiç bir şey yapmadım..devir kısalar :..::..::..::..:
[QUOTE=selçuklu;167654]sen geldin düşmez oldu bak .. git gene toplantı yap ...55600 olur o zaman .. hehheee[/QUOTE]
o benden kaynaklı hocam.. 400 den short actım pıyasa burdan tepkı koyar aksama 59000 kapatırız.. ters indikatorluk mega boyuta ulastı .. hemen bı arkadasımı bulup hesabı devredıcem ben sanalda ıslem yapıp tersını ona yapmasını soylıcem yoksa olmaz boyle portfoyu bıtırırım ben :)
[QUOTE=Astatin;167657]selçuklu patron ayıediyon ha..gözden kaçırdın herhalde...ne vermiyoz tavukmu vermiyoz..demişiz işte sabah daha ne....56xxx primary küskü 1[/QUOTE]
he sağol patronaj ... teprik ederim..
quenn patron nerde .. bi smac çaksın voba ..