-
[QUOTE=Astatin;69325]eee ama yapma böyle...:..::..::..: güzel bir "laf " ve "sidik" yarışını erken kesmiş oldun..e herhalde takılıyordun..:..::..: haddini aşabilirsin, hadi devam:..::..: hadiii....muhabbet forever :)[/QUOTE]
valla senle laf ve s... yarışı yapmak zevkli:..:
ama şimdi forum sakinleri taşa tutacak bizi kirletiyorsunuz buraları yeter diye:)
-
Hadise | Dum Tek Tek ( 2009 Eurovision Turkish Song )
bence gerçekten iddialı.. hem göze hem kulağa hitab ediyor:) dinlemeyenler için...
[url]http://hadise-eurovision2009.blogspot.com/[/url]
-
[quote=jerfin;69333]Hadise | Dum Tek Tek ( 2009 Eurovision Turkish Song )
bence gerçekten iddialı.. hem göze hem kulağa hitab ediyor:) dinlemeyenler için...
[URL]http://hadise-eurovision2009.blogspot.com/[/URL][/quote]
Test-part II :)
-
[QUOTE=ESAY.RUL;69334]Test-part II :)[/QUOTE]
:D:D
kesinlikle 2. seçenek.. anladın sen onu;)
-
[quote=ESAY.RUL;69334]Test-part II :)[/quote]
Esay Ruler:) Abi,
Eğer ikinci seçenekse zaten her şey dediğin gibi:..:
Yok aslında birinci seçenekse bile, mesajın diğer alıcısı, bana "tabi ki kesinlikle ikinci seçenek" demekten başka bir şans bırakmamış:..::..::..:..
Nasıl kelimeler beklediğin kadar iyi seçilmiş mi :..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;69336]Esay Ruler:) Abi,
Eğer ikinci seçenekse zaten her şey dediğin gibi:..:
Yok aslında birinci seçenekse bile, mesajın diğer alıcısı, bana "tabi ki kesinlikle ikinci seçenek" demekten başka bir şans bırakmamış:..::..::..:..
Nasıl kelimeler beklediğin kadar iyi seçilmiş mi :..::..::..:[/QUOTE]
süpersin yaaaaa:..: bir insan bu kadar şeker ve bi o kadar da karizma olabilir mi:..:+.
-
[quote=Astatin;69323]:..: Denek rolüne en iyi kim oturdu çok emin değilim:..::..: ve tekrar kanıtlamaya ihtiyaç duyulmaksızın "aşikar" oldu ki [B]kadınlar "merak" edilmekten ve "ilgi çekmekten" son derece mutlu olurlar..[/B]bunun için kullandıkları ve "silah" olduğunu sandıkları şeylerden biri de " görsel sanatlardır":..::..: ........"bütün kadınlar bunu yapar"....daha doğrusu "bütün kadınlar bunu sanar" :..::..::..::..:[/quote]
Eşim dün saçını kestirmiş.
Ben farketmeyince önce kavgayı başlattı sonrasında ise; benimle halen konuşmuyor.
Bi saç kesimi nelere yol açıyormuş .dng
-
[QUOTE=bonnie;69338]Eşim dün saçını kestirmiş.
Ben farketmeyince önce kavgayı başlattı sonrasında ise; benimle halen konuşmuyor.
Bi saç kesimi nelere yol açıyormuş .dng[/QUOTE]
bir kadın saçını kestirecek ve eşi yada sevgilisi bunu farketmeyecek haaa.. uff ufff ne büyük hata, ne büyük gaflet ve hiyanet..evden kovmadığına şükret:..:
-
[QUOTE=bonnie;69338]Eşim dün saçını kestirmiş.
Bi saç kesimi nelere yol açıyormuş .dng[/QUOTE]
:..: Siz oturun kalkın dua edin... İyi ki saçını kestirirken bir de rengini değiştirmemiş:..::..:
-
selam arkadaşlar hepimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım saglıklı mutlu ve huzurl yollar diliyorum
-
[SIZE="4"][COLOR="DarkOrchid"]Yeni yılın, hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim arkadaşlar[/COLOR].[/SIZE]
-
[quote=catedral;69341]:..: Siz oturun kalkın dua edin... İyi ki saçını kestirirken bir de rengini değiştirmemiş:..::..:[/quote]
evet asıl o zaman farketmese aile mahkemesinden bir tebligat alabilirdi sevgili karınca :p