forum ahalisi saat kaç oldu, gidin yatın. Burda işiniz ne :)
Printable View
forum ahalisi saat kaç oldu, gidin yatın. Burda işiniz ne :)
[QUOTE=enorton;69359]forum ahalisi saat kaç oldu, gidin yatın. Burda işiniz ne :)[/QUOTE]
yarın haftanın son gunu hiç işlem yapasım yok :)
2009 yılı, ilk dolunay grafiği.
11 Ocak, turuncu dolunay günü. Bugün dahil 6 iş günü var. Grafikte görülmeyen 10'a yakın ve grafikte görülen 2 adet turuncu dolunay öncesi hareketleri incelediğimizde, trend ve hızlı hareket günleri olduğunu görüyoruz. Grafikteki ilk turuncu dolunay tam uymasa da uyan 10 civarı örnek var. (Bu uymayan örnekte dahi, 5 iş günü önce dip oluşumu ve turuncu dolunay öncesi iş gününe kadar mini trend var)
Dolunaydan yaklaşık 5 iş günü önce dip yada tepe oluşuyor ve sonrasında hareket bir yana dogru trend özelliği kazanıp , hızlanarak dolunay tarihini de kapsayacak şekilde devam ediyor. Trend takip eden sistemlere sahip olan arkadaşlara önerim, bu günden başlayarak, sistemlerine istisnasız uymaları. Bu gün de tuzak kurulabilir yada zarar eden tradeler olabilir , buna ragmen özellikle gelecek hafta bir yana dogru güçlü ve iyi kar bırakan bir trend bekliyorum.
Herkese bol kazançlar.
Not : Sn Jerfin, VOB Dolar analizini bu günkü hareketleri de görüp yapayım.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1112/dolunayop6.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=bull market;69351]Bana sorulmamış ama sn. shibumi, en yakın güzel tarih Mayıs-Haziran gibi olur bu iş, Malum ayaz kuşağındayız ve o yüzden şimdi şehrimizde kış sert ve dondurucu bir hal aldı, porsuk fotoğraftaki gibi karlar içinde, muhtemelen baharın ilk aylarıda karışık bir hava olacak, Mayıs güneşi ve yazı kuru sıcak geçiren şehrimizin fazla sıcak olmayan ilk ayı Haziran ayı, bizim buraların en güzel gezinti ayları bence, kışalar sert , yazlar kurak ve sıcak olur burada:))), saygılar.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim...
İzninizle bir sorum daha olacak...
Dünkü bir sohbetimizde sevdiğim bir büyüğüm "Eskişehirde bir cadde var, ortopedistler caddesi, herkes kışın dışarıda düşüp kolunu bacağını kırdığından tüm cadde neredeyse ortopedist dolu" dedi. .lelele
Cidden bu derece vahim mi durum?:eek:
Not: Aşağıdaki linkteki fotoları gördükten sonra hakikaten Eskişehirde ortopedistler caddesi olduğuna inanmaya başladım.:)
[url]http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=34466[/url]
[QUOTE=hexa;69354]Torsion (yoksa testiküler torsiyon?) hem doktorluk hem borsa yorucu olmuyor mu? :D Imf anlaşması ihtiyati standby olursa doları pek etkilemeyecek anlaşılan fikriniz varmı? Neyse iyi geceler herkese :)[/QUOTE]
evet testiküler torsion benim tez konumdu. Evet cok zor oluyor ama sistem takip ediyorum o nedenle kurtarıyor ama siteye yazı yazmak zor oluyor sohpet ve şamatayı ancak aralarda izleyebiliyorum ama genede mu bır vırus herhalde mumkun olan her fırsatta ilgilenmeye calısıyorum Tabiii meslegimi ihmal etmeden çünkü sorumluluklarımız önce geliyor
EURUSD yıkık, GOLD Çökük, Petrol Mafiş..... BU üçlü aynı anda düştüğünde borsalar da mefta oluyordu..Bakalım bu ilişki halen korunuyormuy muş :)....
Asalım Asalım !!!!
[QUOTE=Astatin;69364]EURUSD yıkık, GOLD Çökük, Petrol Mafiş..... BU üçlü aynı anda düştüğünde borsalar da mefta oluyordu..Bakalım bu ilişki halen korunuyormuy muş :)....
Asalım Asalım !!!![/QUOTE]
Altın için beklentini tam anlayamadım kısa vadede hedefin nedır söyleyebilirmisin
günaydın.. dax ve dow sp future kapalımı acaba ? kapalıysa ne zaman açılacak ?
bol kazançlar ...
[quote=torsion;69365]Altın için beklentini tam anlayamadım kısa vadede hedefin nedır söyleyebilirmisin[/quote]
Altın ve kısa vade bir araya gelmemesi gereken kelimeler..Altın'da, fiyat leş olmadan alım, everest olmadan satım tehlikeli bir iştir kısa vadede..Altında görünen manzara şu bence: 925 leri deneyip, 820 lere bir geliş ve haftalık dev bir TOBO nun tamamlanması ve 2009 içinde ,1030 lar civarındaki seviyenin -zirvenin-kırılmasıdır...
[quote=selçuklu;69366]günaydın.. dax ve dow sp future kapalımı acaba ? kapalıysa ne zaman açılacak ?
bol kazançlar ...[/quote]
Ne önemi var. Biz, asalım !!! asalım !!!!! FDJ 13:00 :)
Sn Sazan, yeniay grafiklerine de bakmanızı tavsiye ederim, yeniay +1,-1 gün önemli dönüş günleridir, özellikle Türkiye için.
[quote=sazan;69361]2009 yılı, ilk dolunay grafiği.
11 Ocak, turuncu dolunay günü. Bugün dahil 6 iş günü var. Grafikte görülmeyen 10'a yakın ve grafikte görülen 2 adet turuncu dolunay öncesi hareketleri incelediğimizde, trend ve hızlı hareket günleri olduğunu görüyoruz. Grafikteki ilk turuncu dolunay tam uymasa da uyan 10 civarı örnek var. (Bu uymayan örnekte dahi, 5 iş günü önce dip oluşumu ve turuncu dolunay öncesi iş gününe kadar mini trend var)
Dolunaydan yaklaşık 5 iş günü önce dip yada tepe oluşuyor ve sonrasında hareket bir yana dogru trend özelliği kazanıp , hızlanarak dolunay tarihini de kapsayacak şekilde devam ediyor. Trend takip eden sistemlere sahip olan arkadaşlara önerim, bu günden başlayarak, sistemlerine istisnasız uymaları. Bu gün de tuzak kurulabilir yada zarar eden tradeler olabilir , buna ragmen özellikle gelecek hafta bir yana dogru güçlü ve iyi kar bırakan bir trend bekliyorum.
Herkese bol kazançlar.
Not : Sn Jerfin, VOB Dolar analizini bu günkü hareketleri de görüp yapayım.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1112/dolunayop6.png[/IMG][/URL][/quote]
[QUOTE=Astatin;69368]Ne önemi var. Biz, asalım !!! asalım !!!!![/QUOTE]
yok asmayalım daha .. yazıktır ..bırakalım gitsinler .. :) :D