76675 sildim satisi satmiyorum kustummmm
Printable View
76675 sildim satisi satmiyorum kustummmm
sistem hala şortta...şort ula yine...mokoko
ben varım buyuk zarar var..
[quote=last trader;268922]76675 sildim satisi satmiyorum kustummmm[/quote]
unlipat virüsü bulaşmış sana... 1 kademeye kurban olan yatırımcılar derneği...:p
dışarıyı fena alıyorlar acaba büyük ralli de başladı mı dışarısı içinde belki onlar ralliye başlar biz düşeriz
poz. kapandı..geceye flat............
str tüm sinyallere uydum..550 den kapattım..
575 puan kar oldu...
gerçi bu marja az ama..Allah bereket versin.
beklenen oldu,5 dk lıkların son short sinyalleri badem oldu ve 500 puan yukardan yeniden long yaktılar..
[quote=a.kaya;268920]hala babayiğit varmı acaba şortlayan bizden varmı acaba şortlayana arkadaş[/quote]
675 i alsalardi long kavir olcakti....ama tekrar uzardim satmaktan vazgectim yarin 77 den verim artik.lelele
[quote=Astatin;268923]sistem hala şortta...şort ula yine...mokoko[/quote]
bence verilerde bi problem var asti hocam şort olmasına imkan yok yahu
[quote=abka;268927]poz. kapandı..geceye flat............
575 puan kar oldu...
gerçi bu marja az ama..Allah bereket versin.[/quote]
bereket versin,
işte dediğim budur.....brv
[quote=Astatin;268925]unlipat virüsü bulaşmış sana... 1 kademeye kurban olan yatırımcılar derneği...:p[/quote]
abi cok hizli oldu yakalayamadim 625 ve 50 yi yoksa ben bakmam uce bese
spot 30 zayif kaldi takip ettigim kagitlarda 2si arti sadece tek huylandigim konu bu
credit, bgc, doc hepsi dün aldıklarıyla beraber aldıklarının tamamını verdiler bugün.
limitsiz abi hani 76250 satışımı yıllarca anlatıcakdımüüü üstünden 2 saat geçmedi biizm fantaziyi hiç ettiler. neyseki aşağıdan geri almıştım.lelele
[quote=last trader;268419]bugunku durusuna bakarsak 80 beklentimi 150000 e:) falan guncellemem lazim....asil bombalar 75750 ve 76675 gecerse patlayacak stop falan kalmaz kelleler havada ucar yeni shortcular gelir onlarinda 82 de falan ruhuna fatiha....diye devam eder bu is...bu arada yeni long acan cengaverlerede bir ayar verecektir pala dayi[/quote]
abi sabah 10 da vermisiz hedefi 25 puan sasti her neyse artik geceye mecburen long ama musterih degilim iyi aksamlar
yahu STR bu ay şu ana kadar ne yaptı acaba? tutan var mı çetelesini?
yani pozdan çıkışlarda 6-10 WMA kullanılsa ay başından bugüne dek ne yaptı acaba? çok merak ettim gerçekten.
[quote=TÜRKOĞLU;268941]yahu STR bu ay şu ana kadar ne yaptı acaba? tutan var mı çetelesini?
yani pozdan çıkışlarda 6-10 WMA kullanılsa ay başından bugüne dek ne yaptı acaba? çok merak ettim gerçekten.[/quote]
boll+sto da kullanılırsa çıkışta;
13000 puan civarı olabilir,tam hesaplamadım ama...:confused:
Gün içi tradeler nerdeyse fifti fifti kaldı.geceye long devam.
herkese iyi akşamlar...T..C
amma gündü işlem manya oldum
son durum flat
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ht8e2b8avw.png[/IMG]
cümleten iyi akşamlar ....
ula deytreydır mı olsam acaba...üwww gün içi gelen kar buhar oldu..ve sıkı durun!!!!
sistem şortta kaldı.. ben de ...
selpatros şu gülen adamları koysana abi yanıt olarak bana..üww..
evet ben geceye şort
60 lık trendi geçemedi. henüz
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/36qk509xwu.png[/IMG]
herkese iyi akşamlar
yarın ola hayrola
[QUOTE=Astatin;268955]ula deytreydır mı olsam acaba...üwww gün içi gelen kar buhar oldu..ve sıkı durun!!!!
sistem şortta kaldı.. ben de ...
selpatros şu güne adamları koysana abi yanıt olarak bana..üww..
evet ben geceye şort[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
en sağdakinin sen olduğuna dair ... söylentiler çoğaldı patron .. üvvvv ... ::::::
daytrade iyi bence patron .. clup üyeliği devam ediyor bildiğim kadarıyla .. sarayl abi ı girişleri kapatmadıysa ...kapattıysada senin için açar tahmniim .. .canın sağolsun patron ... dow çöksün istiyorum senin için .. .. üvvvv ...
[QUOTE=abka;268927]poz. kapandı..geceye flat............
575 puan kar oldu...
gerçi bu marja az ama..Allah bereket versin.[/QUOTE]
Şu işlemleri yazabilir misin bi ara, kontrol için, sağol...
[quote=hpy;268948]Gün içi tradeler nerdeyse fifti fifti kaldı.geceye long devam.[/quote]
bende 275 puan zarar son hareketle zararı düşürdüm son gelen sat sinyali zararını daha sonra glen al ile telafi etti sayılır ama genede zarar bu havada zarar yazmak koyuyor ya :mad: üüü
Oy oy oy...AKşamcılar için..Jelibos patrosada göndereyim bunu ben...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=b4wnc3VnFXg&feature=related[/URL]
[QUOTE=mur@t;268960]Şu işlemleri yazabilir misin bi ara, kontrol için, sağol...[/QUOTE]
farklı str var..
halbuki ilk al sinyali 73400 de gelmişti ondan sonra ki sat feyk NK ye göre ama biz ne yaptık aç-kapa derken hem komsiyona çalıştık hemde kardan olduk, hiç kımıldamadan durmayı bi becerebilsem şu sisteme güven olayı çok zor önceki zarar sinyalleri yüzünden güveni sarsılıyor insanın :( psikoloji dersi almam lazım acilen bu konuda kitap tavsiye edebilecek varmı arkadaşlar.Yatırımcı psikolojisi falan gibi gerçi bizede pek yatırımcı denmez ya neyse ::: ::: :::
[quote=selçuklu;268959][URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
en sağdakinin sen olduğuna dair ... söylentiler çoğaldı patron .. üvvvv ... ::::::
daytrade iyi bence patron .. clup üyeliği devam ediyor bildiğim kadarıyla .. sarayl abi ı girişleri kapatmadıysa ...kapattıysada senin için açar tahmniim .. .canın sağolsun patron ... dow çöksün istiyorum senin için .. .. üvvvv ...[/quote]
sağol patron...
amma DOW un günlüğünü aç, bir de altına MACD, RSI aç..manzaraya bak...ayvayı yedik sanırsam:(:(:(
[QUOTE=abka;268965]farklı str var..[/QUOTE]
olsun...
bence Asti hocanın matriksinin verilerinde problem var gene AL geldide veriler falan eksiktir ondan al çıkmamıştır gene anlamıyorum 75650 de sat gelipte 76450 hatta 625 i gördü Al gelmemesi enterhasan değil mi asti hocam :confused: :confused: :confused:
[quote=a.kaya;268973]bence Asti hocanın matriksinin verilerinde problem var gene AL geldide veriler falan eksiktir ondan al çıkmamıştır gene anlamıyorum 75650 de sat gelipte 76450 hatta 625 i gördü Al gelmemesi enterhasan değil asti hocam :confused: :confused: :confused:[/quote]
değil...:::
[quote=mur@t;268969]olsun...[/quote]
bencede
[QUOTE=mur@t;268969]olsun...[/QUOTE]
gecikme olmadan..tam yerinden uygulansaydı...
sabah 75150 uzun..75.000 den kapat -150 puan
75500 uzun..75925 flat +400
75800 kısa..75925 den kısa kapat -125
75925 den uzun 76500 den kapat(son 10-20 dakikada flat olunur)+600
net yaklaşık tabi; +700 olmalıydı..
.bende daha az var..bazen yetisemedim..bazen komisyonu kurtaralım diye biraz bekledim harekete sonradan dahil oldum..
ama bu 55 yerine başka filtre kullanmak lazım..yoksa geç veya agresif hareket oluyor..
kaldıracıda full değilde 7-8 gayet iyi...çünkü gün içinde aynı kontrat ile dönmek için..
[quote=saraylı;268947]boll+sto da kullanılırsa çıkışta;
13000 puan civarı olabilir,tam hesaplamadım ama...:confused:[/quote]
üşenmedim saydım tek tek...arada kaçrımadımsa eğer...
sadece bu ay başından baktım ama ve exit olarak 6-10 WMA kabul ettim.yanlış saymadımsa 73 trade var ve 7.325 puan karı var.
BOLL-STOCH subjektif oluyor abi yani STOCH aşırı alıma girince mi çıkıcaz yoksa aşırı alıma girip SAT verince mi falan aynı şekilde BOLL da ne zaman banda çarpacak dönecek ne zaman bandı sürükleyecek bunlar net değil ama WMA kesişimleri kesin belli.
bunu baz alınca sonuç 7.325 puan kar kayma ve kom hariç tabii...
aşağı yukarı 1.500 puan kom demek 73 trade yuvarlak hesap yani belki biraz az belki fazladır.bunuda çıkınca 5.800 puan kalıyor.800 de kaymaya gitsin 5.000 puan NET kalıyor.
güzel...henüz ay bitmedi 6 iş günü var...
abi bu STOCH ve BOLL ü nasıl kullanıyoruz? yani ne zaman BOLL den dönecek ne zaman STOCH a göre exit ben anlamadım valla.bunlar sapık indicler çünkü fiyat üst boll banda çarpar ama dönmez başlar bandı yukarı sürüklemeye e biz çarpınca verdik çıktık kaldık ortada olur.geri nerden nasıl gireceğiz.aynı şekilde STOCH aşırı alıma girince mi yoksa aşırı alımdan dönüp SAT verince mi çıkılıyor falan ben bu STOCH-BOLL işini anlamadım.
13.000 puan kar ne demek abi :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
[QUOTE=abka;268977]gecikme olmadan..tam yerinden uygulansaydı...
sabah 75150 uzun..75.000 den kapat -150 puan
75500 uzun..75925 flat +400
75800 kısa..75925 den kısa kapat -125
75925 den uzun 76500 den kapat(son 10-20 dakikada flat olunur)+600
net yaklaşık tabi; +700 olmalıydı..
.bende daha az var..bazen yetisemedim..bazen komisyonu kurtaralım diye biraz bekledim harekete sonradan dahil oldum..
ama bu 55 yerine başka filtre kullanmak lazım..yoksa geç veya agresif hareket oluyor..
kaldıracıda full değilde 7-8 gayet iyi...çünkü gün içinde aynı kontrat ile dönmek için..[/QUOTE]
İkinci işlemdeki 75925 flat neye göre onu anlamadım, diğerleri ok.
Türkoğlu,;)
şu anda evdeyim ama çıkmam gerek,zamanım yok,
gece gelecem hem bu konuda yazacam,hem de daytrader tablosunu verecem...:)
eyvallah...:)))
[quote=trader38;268938]limitsiz abi hani 76250 satışımı yıllarca anlatıcakdımüüü üstünden 2 saat geçmedi biizm fantaziyi hiç ettiler. neyseki aşağıdan geri almıştım.lelele[/quote]
borsada zirve-dip 1'er tane değildir...:::
zirveyi yakaladık. 76.250
arkasından dibi yakaladık...75.500
şimdi sıra yeni zirvede! ;)