-
[QUOTE=abka;69417]7 genc vefat etmiş..ailelerine başsağlığı diliyorum..benim evdeki kombide bacalı..geceden beri kontrol ediyorum..en iyisi 50 milyona satılan CO dedektörü almak..bazı şeyler hayatda bir kere olur..ikinci sefer olmaz..ailesi -kendisi soba ile ısınanda vardır..onlar içinde ideal..hayati olduğu için ifade etmek istedim..[/QUOTE]
O gençlerin ölümü göz göre göre cinayettir..
Bu cinayetin ortakları... Bence...
1. derece... Gece zehirlenip hastahaneye giden komşular
2. derece ...Hastanedeki doktor ve acil polisi
3. derece... Apartmana gelen doğal gaz görevlileri
Bence zehirlendiğinden şüphelenip hastaneye giden aile en sorumsuz ve duyarsız olan cinayetin işlenmesinde 1. derece sorumluluğu olan kişidir.
[B]İnsan gibi insan olsalar apartmanda bir dairede de gençlerin olduğu ve acilen o daireyide kontrol etmelerini istemeliydiler.. [/B]
-
[QUOTE=catedral;69421]O gençlerin ölümü göz göre göre cinayettir..
Bu cinayetin ortakları... Bence...
1. derece... Gece zehirlenip hastahaneye giden komşular
2. derece ...Hastanedeki doktor ve acil polisi
3. derece... Apartmana gelen doğal gaz görevlileri
Bence zehirlendiğinden şüphelenip hastaneye giden aile en sorumsuz ve duyarsız olan cinayetin işlenmesinde 1. derece sorumluluğu olan kişidir.
[B]İnsan gibi insan olsalar apartmanda bir dairede de gençlerin olduğu ve acilen o daireyide kontrol etmelerini istemeliydiler.. [/B][/QUOTE]
cok haklısın ama doktorlar ıle ılgılı kısmı anlayamadım haberı atlamıs olabılırım acıklayabılırmısın
-
ya bu şapşallar ne yapmaya çalışıyor arkadaş anlayabilen var mı?
long mu? short mu?
psikopata bağladık yine hayırlısı .dng
-
VOB´da işlem hacminin %85.7´si yerli
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası´nda [B]Aralıkta toplam işlem hacminin yüzde 85,70’i yerli yatırımcılar[/B], yüzde 14,30’u ise yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleştirildi.
VOB´un konu ile ilgili duyurusunda, bu hesaplamada, İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.’deki kimlik bilgilerine göre, TC vatandaşı olmayan gerçek kişiler ve yurtdışı merkezli tüzel kişilerin ´yabancı yatırımcı´, bunların dışında kalanların da ´yerli yatırımcı´ olarak kabul edildiği kaydedildi.
-
[QUOTE=SEYYAH;69423]ya bu şapşallar ne yapmaya çalışıyor arkadaş anlayabilen var mı?
long mu? short mu?
psikopata bağladık yine hayırlısı .dng[/QUOTE]
ben flat halen potans gorduyumde terkar malyet etceyim amma ozaman kadar flat
-
[QUOTE=enorton;69416]Hitlerin yahudi para babaları ile olan ilişkilerini ve hitlerin ordusundaki yahudi askerleri bilmeyen yok ama sonuçta bir komplo teorisi diyebiliriz. Sizin söylediğiniz ilk kısma da katılıyorum, böyle de olabilir. Eğer olayı 1. dünya savaşında ihanet eden araplara indirgeyip, onların soyundan geliyorlar diye katledilirken ses çıkarmamalıyıza getireceksek hata ederiz. Eğer cins cinsine çekerse o zaman ilk müslüman araplara yani Peygamber efendimiz ve sahabilere de çekmeleri gerekirdi ;)[/QUOTE]
Konu ortadoğudan açılmışken kıyısından köşesinden bende dahil olayım dedim.
Gerçekten tv görüntülerindeki parçalanmış çocuklar, yaralanmış 6-7 yaşındaki bir kız çocuğunun korkudan çenelerinin tir tir titremesi unutulacak bir vahşet değil. Bunu yapan yahudileri nefretle lanetliyorum. Lakin Doğa mı dersiniz, görünmez güçmü dersiniz veya Allahtanmı dersiniz, neye inanırsanız. Kötülerin cezası maalesef çocuklardan çıkıyor. Yaşamımda canlı örneklerine çok şahit oldum. Şimdi bir kaç madde ve örnekle konuyu açalım.
1- Büyükdedemin ağabeyi akabede savaşta kalmış. Yeri mezarı bilinmez sadece künyesi ve cep saati ailesine gönderilmiş . Çocukluğumda dedem ağlayarak bunları anlatırken sözün sonunda inşallah kafir kurşunu ile şehit düşmüştür. Derken ben bu söze anlam veremezdim. Taki lise yıllarında bunun nedeninin ne olabileceğini ancak anlayabildim.
2- Bağdat ve Şam eyaletleri tarih boyunca Osmanlıya sadık kalmışlar ve bir zarar gelmemiş ancak Bugünkü Ürdün ve Filistin kabile ve aşiretleri İngiliz ve Fransızla kolkola olup hep arkadan vurmuştur.
3- Tamam bu anlattıklarım 3-4 nesil önceki olay Peki Daha yenilerde ölen Yaser Arafat Kıbrıs olayında batıdan ve ABD den daha atik davranıp BM de Arap lobisini oluşturmadımı.? İsrail saldırısı sabahı bütünTürkiye ayaklanıp İsraili lanetlerken, Senelerdir boğuştuğumuz Ermeni tehciri belası , PKK katliamlarında hangi arap ülkesi cılız bir sesle de olsa destek verdi.
Cinsi cinsine çeksede arap hele vahabiler peygamberimize ve sahabilerine asla çekmez merak etmeyin. Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.
-
35400 - 300 arasına sıkışmış
bugun hareket ettiricek bi gelişme varmı arkadaslar
-
ya metastockta farklı periodları nasıl test ettiriyorduk ??
daily grafik açıyorum sag altta "Periodicity" var ona tıklayıp periodu deiştiriyorduk sonra save chartmı neydi halledemedim bir türlü..20dk lik, haftalik ve 120dk lik grafikleri test etmek istiyorum system testerda
-
[QUOTE=torsion;69422]cok haklısın ama doktorlar ıle ılgılı kısmı anlayamadım haberı atlamıs olabılırım acıklayabılırmısın[/QUOTE]
Apartmanda 4 daire var.. 2 si boş.. 1 dairede bu gençler.. Arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapıyolar.. Diğer daire gece kendini iyi hissetmiyor hastaneye gidiyor.. Doğal zehirlenmesi olduğu saptanıyor.. O sırada Gazcılar gidiyor kontrol ediyor .. Bir tek dairenin doğalgazı kesiliyor..
Doktorlar neden suçlu bence biliyormusun? Apartmanda başka yaşayan olup olmadığını bence sorgulamalı ve acil polisine kontrol edilmesi gerektiğini iletmeliydiler.. Çünkü gaz zehirlenmelerinin lokal bölgede kalmayacağını bilmeliler...
[B]
Doğal gaz görevlilerine gelirsek... Onlar zaten ÖKÜZ[/B]
-
ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?
-
[QUOTE=hexen;69425]ben flat halen potans gorduyumde terkar malyet etceyim amma ozaman kadar flat[/QUOTE]
Sayın Hexen başarılı stratejilerinizden dolayı sizi tebrik ederim...
-
[QUOTE=parderi;69426]Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.[/QUOTE]
Şu son sözünüz dışında söylediklerinizin çoğuna katılıyorum. Hz Peygamber arap kavmine değil, tüm insanlığa gönderilmiştir. Araplar kötü olduğu için arap peygamber gönderilmedi. Hz. Muhammed ingiliz olsaydı peygamber olmayacak mıydı?
Yıllarca arap ülkeleri pkk ya destek verdi, 80 döneminde gençler filistin kamplarında eğitildi. Zaten yaser arafat da ölmeden önce geçmişin hatalarının sonuçlarına katlandıklarını itiraf etmiştir. Yaser Araftın eşinin fransız olması ve batı bankalarında çıkan milyar dolarları da kafalarda soru işaretleri yaratmaktadr. Ama hiçbir şey çocukların ve masumların üstlerine bombalar yağmasını lanetlememizi engellemez...