bence 60000 lere kadar yolu var..
Printable View
bence 60000 lere kadar yolu var..
1-5-15-20 alda 60 satta..ama 60 dada indikelr pis toparlıyor...350 fiyat itibariyle bugün ettiğim 3 trade den gelen kar bademm oldu düne göre kafa kafayayım..üwww
Tam karar yeresi.
Sistem portföylerindeki azaltılmış shortları yerine mi koysak, yohusam SW'de longlasak mı ?
[quote=security;168191]şimdi bak yavuzhan fiyat yükselirse aps nasıl inecek,[/quote]
400 kontrat kadar daha çoğaldı alışlarla beraber ?
[quote=sazan;168201]Tam karar yeresi.
Sistem portföylerindeki azaltılmış shortları yerine mi koysak, yohusam SW'de longlasak mı ?[/quote]
shorter is better than longer.... ya da..... shorter is more gooder than longer :::::::::
bilmemki...
[quote=sazan;168201]Tam karar yeresi.
Sistem portföylerindeki azaltılmış shortları yerine mi koysak, yohusam SW'de longlasak mı ?[/quote]
59.500 uzeri olursa uzunu cikarir short giyerim.
[quote=Astatin;168203]shorter is better than longer.... ya da..... shorter is more [I][B][U]gooder[/U][/B][/I] than longer :::::::::
bilmemki...[/quote]
.dng Mesaj alındı.
57.500 kırar gibi 600 den sonra full long. Burada da kıramazsa uzun bi süre kıramaz.
20 dk ortalamasından ( 57450 ) döndü şimdilik..
2.denemeyi bekliyoruz ve akabinde 57600 çanağını kapamayı..
57700 üstü kapanışlar yarın içinde bi miktar iyimserlik pompalayabilir..
58500 ciddi direnç bölgesi olarak çalışır diye tahmin ediyorum..
[quote=sazan;168205].dng Mesaj alındı.[/quote]
Yok patron sen mesaj falan alma.. Sen mesaj ver bize..Ne diyor EW, SW?
Çanlar kimin için çalıyor
Spot hala meşhur kanal içinde... Şimdi de üst tarafta dolaşıyor...
Haftalık xu100 grafiği.
Sistemler halen short. Ama karar yeresi ile ne demek istediğim şimdi biraz daha nettir herhalde.
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2474/vobsystem.png[/IMG]
fütursuz bir hareket olacak kanaatimce...acaba ne tarafa :)
selçuklu patron bantlar ne alemde ?
[QUOTE=YAVUZHAN;168212]selçuklu patron bantlar ne alemde ?[/QUOTE]
iyiler abi selamları var .. :::
[quote=Astatin;168211]fütursuz bir hareket olacak kanaatimce...acaba ne tarafa :)[/quote]
ben once yukari bir hareket bekliyorum.fakat portforu buyuk olan icin short guvenli olabilirde. sazan hocanin dedigi gibi karar vermenin puf noktasi .
Sevgili Astatin,
Bu grafiği görünce içine hafif bir ürperti yayılmadı mı ?
(Short korkusu)
[quote=YAVUZHAN;168202]400 kontrat kadar daha çoğaldı alışlarla beraber ?[/quote]
Ama çok ani oldu 450 yerelerinde, 5500 lere geriledi hemen, çok kısa sürdü, küçükler korktu, bir kısmıda acaba dedi st-by geçti, eller kırmızı tuşların üstünde, soğuk terler döküldü, para tatlı çünkü, bi daha tekrar olur ise iyi izle, ben sana yazana kadar olup bitti zati, tedirgin olacak olanlar shrt lar, kişi para kaybetmek istemez, ağa zorlarsa oda basar flatı, yukarıdan bir daha girerim der, 60200 den, ağa bunu biliyor ama o da spottan çekiniyor, orası hisse veremiyor ky ye, kim alır kardeşim, de git işine modu, makas oyüzden -, orayı hazırlayamıyorlar şimdilik, extra yalan ve itici güç gerekli,
bence düşüş bitti .. tend hala yukarı .. bu düşüş düzeltmeydi tahminim .. yeni tepe bekliyorum ben .. terside olabilir .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin ..
engel kalkti gibi.sakin sakin cayimi yudumlayabilirim artik.
Hareketli ortalama cephesinden son haberler:
Az önce 50 EMA ayın 16'sından beri ilk kez yukarı kırıldı ve trendin döndüğünü müjdeledi.
Aynı anda MACD de yine 16'sında aşağı kırdı sıfır çizgisini o günden bu güne ilk kez yukarı kırarak tamam bu iş dedi.
İnanıp inanmamak size kalmış...
istop **..alt boll bandın ** :)
[quote=sazan;168216]Sevgili Astatin,
Bu grafiği görünce içine hafif bir ürperti yayılmadı mı ?
(Short korkusu)[/quote]
önce istopladım.sonra grafını gördüm..he valla iyi yapmışım istoplamakla...:..:
[quote=Astatin;168222]önce istopladım.sonra grafını gördüm..he valla iyi yapmışım istoplamakla...:..:[/quote]
yada halt etmişim:::::: görecezz...
Arkama yaslandım, deniz durumu 2 tornalar 200
68000 olur bence :) :)
EUR/USD 1.499'ları zorlarken Dow bayağı bir artı açılır zaten. Bir de son zamanlarda her Pazartesi ralli yapıyor arkadaş. O ralli yapınca eskisi kadar olmasa da biz de biraz olsa etkileniriz diye düşünüyorum...
arkadaşlar matriks de dow jones ın kodu nedir veriler gelmiyor bana...
[QUOTE=Astatin;168225]68000 olur bence :) :)[/QUOTE]
aha long dediiiii ilginc :)
longgg 1/2
Ağam korkuyor, çok korkuyor, hissecilere güveni yok ağamın, makası sigorta yapıyor kendine, bu durumda hızlı kapanan makas kağıdı kesermi,
[quote=mlk1;168229]aha long dediiiii ilginc :)[/quote]
long değil..68000 dedim..longu spnraki mesajımda dedim..ordada long değil longgg demişimdir muhtemelen.kom
[quote=selçuklu;168214]iyiler abi selamları var .. :::[/quote]
aleyküm selam,bendende çok selam,gözlerinden öpüyorum kerataların :::
[QUOTE=Astatin;168232]long değil..68000 dedim..longu spnraki mesajımda dedim..ordada long değil longgg demişimdir muhtemelen.kom[/QUOTE]
ahhhh pardon heyecan yaptım bende:)
[quote=Strategist;168227]EUR/USD 1.499'ları zorlarken Dow bayağı bir artı açılır zaten. Bir de son zamanlarda her Pazartesi ralli yapıyor arkadaş. O ralli yapınca eskisi kadar olmasa da biz de biraz olsa etkileniriz diye düşünüyorum...[/quote]
umarim.
.lelele
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3446/ciyak.png[/IMG]
şinci pela ne yapmak ister bi düşünelim
önce pelanın ne yapmak ıstedıgını deel de grafın ne demek ıstedıgını annayak
graf zaten 576xx yeresıne gelcegını bellı ettıydı
576xx yeresınden asagı hareket olmasını bekleyoruz deemı
şinci asıl onemli nokta burası
burdan sonrası 576xx yeresının ustunde kalması ne anlama gelir ?
576xx ustunde kalmayı basarması demek yenı long ıstahı yaratması dimek oluyore..
ee efiksçi dı9yelım vop burdan asagı gocmedı ve 576xx ustunde kalmaya devam edıyore ... neresı hedef ozaman ??
deyü sordugunuzda eger ustunde kalırsa 584xx yeresıne kadar yukarı cıkıs tetıkler derim bende
kritikh bolgedeyiz 561xx yeresi hedefimiz emme her an fikrini değiştirip yukardakini yapabilir...
bugun graf tehlikeli hec bulasmamak en ıyısıydı
Spotta kanal mefta oldu. Hedef: Feza... Ben: Full long...
[quote=selçuklu;168218]bence düşüş bitti .. tend hala yukarı .. bu düşüş düzeltmeydi tahminim .. yeni tepe bekliyorum ben .. terside olabilir .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin ..[/quote]
işte bunu demeyecektin patron :..:
sihirli kelimeyi söyledin yine :::
sazan 59 dediydi.:)