[QUOTE=catedral;69442]Alda benim sistemler.. Bir tek günlük sınırda zorluyor..[/QUOTE]
benim uzuun vade sistem 02.12.2008 15.00den beri alda 32400 lerden.. 60dkliklerde ala geldi tekrar 375 den...
Printable View
[QUOTE=catedral;69442]Alda benim sistemler.. Bir tek günlük sınırda zorluyor..[/QUOTE]
benim uzuun vade sistem 02.12.2008 15.00den beri alda 32400 lerden.. 60dkliklerde ala geldi tekrar 375 den...
[QUOTE=abka;69434]..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..
----------------------------------------
Mekkedeki zamanın en ihtişamlı Osmanlı kışlasını yıkan
Suudun , Mostar köprüsünü topa tutan sırptan ne farkı var.
60 dk. sisteme uyduk LONG olduk 35.400 den.çivisi çıktı piyasanın de artık netcekseniz edin.sulandıra sulandıra bi hal oldu piyasa.
[QUOTE=furkan;69438]bir link atarak bu muhabbeti ben başlatmış gibi oldum alıp başını gitmiş bu konu yüzyıllardır var malesef ve gorundugu kadar kimse masum değil diyip kapatayım kendi adıma[/QUOTE]
Doğru söyledin, herkes kendi fikrince haklı. Kapatmak en iyisi zaten burasıda yeri değil.
Herkeze merhaba
yazmak bu güne kısmettmiş gurup kurulduğundan beri üyeyim.Fakat işlerimden dolayı yazmak nasip olmadı fakat guruptaki yazılanları gün içersinde olmasada satır, satır takip edip okuyorum.
Yeni yılda Bol kazançlar,herşey gönlünüzce olsun.
Not sayın hexen şubat vade gırafı verebilirmisiniz.
[QUOTE=furkan;69430]ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?[/QUOTE]
furkanim systems bende bole
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
[QUOTE=parderi;69446][QUOTE=abka;69434]..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..
----------------------------------------
Mekkedeki zamanın en ihtişamlı Osmanlı kışlasını yıkan
Suudun , Mostar köprüsünü topa tutan sırptan ne farkı var.[/QUOTE]o suud ailesine kimse benden daha fazla kıl olamaz..tam diktatör,zevk düşkünü..bunlar yönetimlerle ilgili..ben herzaman halkın yanındayım..adamın evi yıkılmış,çoçugu,eşi ölmüş,kendisi sakat kalmış....
[QUOTE=hexen;69450]furkanim systems bende bole
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
benimde buna benzer gunlukler hala longta uzun vade sistemimde oyle 1tanesi shorta geçse rahatlıcam
hastayım bugun ondan evde makina basındayım ozlemişim böyle yazıp,okuyup, grafik bakmayı :)
bu israili bende lanetliyorum ama burası vob topiği değilmi ?,yönetim bununla ilgili bir topik açsada orada yazılsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
tamam arkadaşlar kestim..dow a baktınız mı?..30 dak. aşırı alımda..tamam bu önemli olmayabilir..ama aşırı alımda negatif uyumsuzlukla berlikte sat vermiş.şuanda dow a bakarsak kısa daha rahat gözüküyor..vob sistemim (15 dak) hala sat da...dolar sistem longda...ama 5 dak. tüm sistemler herhalde şimdi al dadır..
sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/9770/subatck5.png[/IMG]