725 kısa devam..umarım sistemde sat der..yurdışı ralli iken bizim bu kadar güdük kalmamız,kanımca çok ciddi bir haberin fiyatlanmasıdır..
Printable View
725 kısa devam..umarım sistemde sat der..yurdışı ralli iken bizim bu kadar güdük kalmamız,kanımca çok ciddi bir haberin fiyatlanmasıdır..
[QUOTE=selçuklu;168277]long devam palaya selam .. hhehhehe:D:D:D[/QUOTE]
kısa güzelim kısa........:cool::cool:
[quote=tutku;168285]tabiki simdilik.bir yukari hareket daha bekliyorum.:D[/quote]
asti kısadayken o dediğin biraz zor.dng
işlem hacmi gelmiyor gelse güzel seyler olurda.
2 tane koyduk tekrar, 1 tane daha koyacaz, 3 olacak çıkarması güç olacak......
longlardan 1000 lik bi poz kapama geldi.. bakalım devamı gelecek mı
[quote=juliano;168289]asti kısadayken o dediğin biraz zor.dng[/quote]
asti?:eek:
57400 kısa kapandı..flat...5 daklıklarda pozitif bölgede emaya yaklaştı..sistem sat derse kısalırım..57600 üzeri tekrar kısalırım..o zamanda eksi bölgeden 30 daklıkara çarpıyor..
[B]:::[/B]
apsd iyi tutunuyor fiyat törpülenmesine rağmen..
Hay maşalah, coni ayda su bulmaya gidiyor,.......
[QUOTE=mbm;168288]kısa güzelim kısa........:cool::cool:[/QUOTE]
ahanda patronların patronu gelmiş ... hoşgeldin abi .. long abi .. sistemine uy sistemine .. hehhehe :D:D:D
Abd'de ekım ayı ıkıncı el konut satısları 6.1 mılyon adet oldu (beklentı:5.7 mln oncekı:5.57 mln)
abd'de ekım ayı ıkıncı el konut satısları % 10.1 arttı (beklentı:%+2.3 oncekı:%+9.2mln)
abd'de ekım ayı ıkıncı el konut fıyatları yıllık yuzde 7.1 gerıledı :173100 dolar
-matrıks-
[quote=enorton;168300]
abd'de ekım ayı ıkıncı el konut satısları % 10.1 arttı (beklentı:%+2.3 )
[/quote]
Ben o beklentiyi bulan analistleri bir araya toplar bi döverim bi döverim ibret olur... :..:
[quote=tutku;168293]asti?:eek:[/quote]
melaba
[QUOTE=selçuklu;168299]ahanda patronların patronu gelmiş ... hoşgeldin abi .. long abi .. sistemine uy sistemine .. hehhehe :D:D:D[/QUOTE]
kısa lo işte....... üst peryotlar hep satta ....:):)
çok momentumlu hareket olmadıkca 57600-700 direnç..oradan kısalıp,geceye kısa girebilirim..
[QUOTE=mbm;168303]kısa lo işte....... üst peryotlar hep satta ....:):)[/QUOTE]
haftalıklar alda abi .. hehe :D
Ağam da hafıza kaybı, bunama, idrak edememe de istersen var, bunadı galiba,
EUR/USD 1.50'de her zamanki gibi efsanevi düzeyde satış dalgasıyla karşılaştı... Bi kırsa daha kimse tutamaz DOW'u...
geceye kısa girecek yürekli var mı aranızda:)
[QUOTE=jerfin;168308]geceye kısa girecek yürekli var mı aranızda:)[/QUOTE]
geceye belli değil daha .. kısada girebilirm ..uzunda ..
dow 18000 kapatır biz 5000 hatta 500 :) zayıflığa temas edeyim dedim..çok abartıl ıoldu geliba
[quote=jerfin;168308]geceye kısa girecek yürekli var mı aranızda:)[/quote]
bilmiyom şincilik
[QUOTE=jerfin;168308]geceye kısa girecek yürekli var mı aranızda:)[/QUOTE]
olabilir......deli yürek..:)
bu ew işini anlamıyom...hede10495 de..ordan çakacaklar de...beklentin olmadıysa;efem yanlış saymışız..hedef 11200 de...
kısaldım..dediğğm yerden...
yakında a.t de atlayacak...
şrtlarım olgunlaşırsa düşünüyom
450 altında kapanış olursa geceye kesin şort...150 altında kapanırsa zaten şort...750 üsütü kapatırsada şort...450-750 arasını düşüneceğim :) ceeee
olmasi gerektigi gibi oluyor.spotta 57,800 ikinci kez gecildi.
tahminim 400 altında mutipass yeniden sata geçer
apsd 9000 e dayandı..
kapanışa doğru azalmayı bırak hala artış modunda..
ben geceleri usurum.o yuzden uzun giyinmistim.cikarmayida dusunmuyorum.:)
[QUOTE=Astatin;168311]bilmiyom şincilik[/QUOTE]
short sözkonusu olunca hemen melaba derdin asti sen..:..:
[quote=selçuklu;168305]haftalıklar alda abi .. hehe :D[/quote]
bende haftalıklarda satta patron
eurusd de 2000 le başladığım macera sabh tariling stop son işlemle 3150 de bakşye...EURUSD de 20 kaldıraçla şortum...RESTTTT **
[QUOTE=tutku;168319]ben geceleri usurum.o yuzden uzun giyinmistim.cikarmayida dusunmuyorum.:)[/QUOTE]
hee o zaman dow'un %3 falan çıkmasını bekliyorsun..:D
[QUOTE=Strategist;168301]Ben o beklentiyi bulan analistleri bir araya toplar bi döverim bi döverim ibret olur... :..:[/QUOTE]
sırf dowa gaz vermek ıcın beklentı busekılde acıklanıyo da olabılır.. bole beklentı mı olur *q 2 bekle %10 gelsın.. tabi cosar dow.. analistler tombala cekselerdı daha yakın beklentı cıkardı herhalde..
[quote=jerfin;168320]short sözkonusu olunca hemen melaba derdin asti sen..:..:[/quote]
yazdımya gı 450-750 arası olursa düşüneceğim..aksi her durum şort
dow a tek taraflı uyan vob var...ve dow%1,65 artıda...DİKKAT
[quote=jerfin;168323]hee o zaman dow'un %3 falan çıkmasını bekliyorsun..:D[/quote]
bir kac hafta bizi oyalar diye dusunuyorum.:D
iki tarafta kapatmaya yanasmıyo acılan pozisyonu.. yarın bırısı haklı cıkacak ve cıfte dograma olusturulacak...
9000 apsd nedir be kardesım fıyat degısımı 500 puan.. lol ki ne lol...
aga yegenlerıyle ınatlastı herhalde ::::::::::::