Guncel konularda tepkı ve gorusler, can sıkıntısından (yatay hacımsız pıyasalarda) GEYİKler de olabılır bence, yeterkı abartmayalım.
Geyık kısmına ozellıkle vurgu yapmak ıstedım:)
Printable View
Guncel konularda tepkı ve gorusler, can sıkıntısından (yatay hacımsız pıyasalarda) GEYİKler de olabılır bence, yeterkı abartmayalım.
Geyık kısmına ozellıkle vurgu yapmak ıstedım:)
zzzzzz. stopu yedim bekliyorum :)
Geri gelışlerde 34600 ve 34000 sevıyelerını alm fırsatı olarak dusunuyorum, ocak ayında şu ya da bu şekılde yukarı yonlu hareket edecek havası hakım, ralli olmasa bıle yukarıları zorlayan bır piyasa goreceğiz kanısı ıle...
Sayın hexen ın belırleyeceği sevıyelerı de merakla beklıyorum.
Piyasa yanılır hexen yanılmaz havası oluştu bende:)
[QUOTE=hexen;69456]sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/9770/subatck5.png[/IMG][/QUOTE]
Hocam tamam destek ve direnc yeresi A ve B planı . Peki 3.cü plan nerde olacak.
Tamam hocam üçüncü flat olcak . pardon
Öğle tatilinden sonra kimse yazmamış. piyasa da tatsız. Cuma günü kazanç aralığı iyiydi.. Bugün ikinci seans bi aşağı gelir gibi yaptı. Kardemirlerle piyasada 2.küçük al dalgası geldi toparladı endeks. Ama yine düşecek gibi görünüyor. Short da bekliyorum.
[QUOTE=parderi;69462]Tamam hocam üçüncü flat olcak . pardon[/QUOTE]
sindi gonderdiyim halka yuvarlak yerde ben free trade edyorum
amma 3 ana trade strateji yapcayım
düsündüyüm plans ;
1.plan eyer hızla 37400 yeresine gider ordan short etceyim.. cunki ordan donme potans var
2.plan eyer 33600 yeresine hızla gider ordan long etceyim cunki ordan yukarya potans var..
3.plan bu dediyim yereler "37400..33600" 37400 üstesinde long tutcayım stop yeresi 37400 olcak eyer 33600 asayısı olur 33600 asayasında short tutcayım short stop 33600 yeresi olcak
benim flat (3/1 malyet 15 dakk system yonde)
60dk likler hepsi alda şuan bende kol kestim .. hadi artık neereye kopucaksa kopsun
30 dklık..
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3177/vobsrx6.png[/IMG]
[QUOTE=furkan;69465]60dk likler hepsi alda şuan bende kol kestim .. hadi artık neereye kopucaksa kopsun[/QUOTE]
ben kol kestim yurtdışıyla beraber vermeye başladılar
sabahtan beri YATAY gidiyoruz sayılır 300 puana falan sıkıştık ama APS feci şeklide artıyor +8.840 şu anda.kırılım yaklaşıyor.ama ne tarafa?