kapanışta 57700 / 800 aralığında olursak kısa girerim geceye..
57400 ve altında ise uzarım..
bunun harici flat !
Printable View
kapanışta 57700 / 800 aralığında olursak kısa girerim geceye..
57400 ve altında ise uzarım..
bunun harici flat !
hadi bobi, 450 altında kapat cigerini yiyem
[quote=Kennym;168324]sırf dowa gaz vermek ıcın beklentı busekılde acıklanıyo da olabılır.. bole beklentı mı olur *q 2 bekle %10 gelsın.. tabi cosar dow.. analistler tombala cekselerdı daha yakın beklentı cıkardı herhalde..[/quote]
Yaw beklentiden de öte haber zaten açıklanmasından önce tüm haber kuruluşlarına dağıtılıyor. Veri açıklanana kadar yayınlamak yasak ama herkes biliyor. Matrix bile verileri açıklanmasından 5-6 saniye sonra veriyor. Veriler saatler öncesinden bilinmesine rağmen resmi açıklama anında hareket oluyor. Kim kimi kandırıyor anlamadım...
[QUOTE=Astatin;168322]eurusd de 2000 le başladığım macera sabh tariling stop son işlemle 3150 de bakşye...EURUSD de 20 kaldıraçla şortum...RESTTTT **[/QUOTE]
hocam saglam bı kurum varsa ben de hesap actırmak ıstıyorum , yada parayı sana gonderelım bızım ıcın de shortla.. battı balık yan gıder.. shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh
Alış için fırsat kolluyorm, 400-500 iyi duruyor,
kapanış 65000 üstü olursa kısa girerim .. hehhhe :)
[quote=Kennym;168332]shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh[/quote]
Çok mantıklı. Forex'de 1:200 kaldıraç var. Oyna ve bi daha bakma. Çok faydalı bi taktik... :..:
[quote=Kennym;168332]hocam saglam bı kurum varsa ben de hesap actırmak ıstıyorum , yada parayı sana gonderelım bızım ıcın de shortla.. battı balık yan gıder.. shortlayıp hesaba bakmıcam zaten ılerde kapalı kutu gıbı acıcam bakıcam noolmus dıye :) ya bıtmıs olur yada bıton para gorurum ehueheuehueh[/quote]
fx eyle kapatıp brakmaya izlememeye gelmez...aman ha
geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[B]eger tam tutarsa a.t nin heykeli dikilmeli..[/B]
[QUOTE=abka;168337]geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[/QUOTE]
A.Tiedje revize etmiş ama 11.200 görebilir diye:)
Trabzonspor'da takımı unal karaman'ın calıstıracagı duyuruldu
trabzonspor yonetım kurulu, basarısız sonuclar nedenıyle teknık dırektor
hugo broos'un gorevden alındıgını, takımı unal karaman'ın calıstıracagını
duyurdu.
-aa-
[quote=abka;168337]geceye 700 kısalarla devam..dow 10495 i gördü..buradan şelale olsun....ew hedefiydi..tam olarak gördü..1 puan bile fark yok..[B]eger tam tutarsa a.t nin heykeli dikilmeli..[/B][/quote]
Başkasının EW sayımına güvenerek geceye girmek hemen her zaman felaketle sonuçlanır aman dikkat... Sayım geçersiz hale geldiğinde VOB kapalı olur, seans kapalı olduğundan stoploss falan da çalışmaz.... Dow çok güçlü açtı, buradan döneceğini sanmam.
Geceye, lönnkk, ama sabahki gibin deel,
vay vay vay maksimum kapanış yaptıracaklar..
spot 250 puanlık son sn makyajı yedi ve makas - 250..
herşey pozitif gibi duruyor demekki yarın shortlar gol longlar badem olacak :)
Geceye LÖNK ::: fdow=10470
iyi aksamlar.
geceye flat son kısalardan çarpıldım...yemedi..sistemde al da..
iyi akşamlar.
kısa kısa kısa kısa kısa.......
Gol olur :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KamMOOTW-rU[/url]
775 ten kısa..
cümleten iyi geceler !
Günün Muhasebesi;
İki hatam
1) Sİstemin hem 15 hemde 20 dkda 57100 de gelen al sinyaline uymamak, gec şort kavır ve long yapmak
2) Histemsel 700-725 den açtığım şortları fiyat 400 e geldiğinde sistemlerin alayı hala alda olmasına rağmen 450-500 bandında kapatmamak..
Bu iki major hataya rağmen düne göre -200 pointsdeyim sadece..ama yarın gap acı olabülür..
İyi olan tek şeyse; bugün longdan 200 puan kazanmış olmam :)
geceye full uzun girdim .. cümleten iyi akşamlar ..
AMMA Restim Rest; EURUSD dede şortum VOB dada..EURUSD de trailing stop var 24 saat amma VOB da büyük risk aldık...60 dk lık indiklerdeki görüntüye, ve DJ/DAX ın zaten çok yükselmiş olmasına güvendimki ( bu aslında hikaye)...bakalım faturada ne çıkacak hesap sabah
enorton patron golü atalım .. quennede söyleyin .. yukarı doğru smac çaksın dowa .. .
Güzel gündü, 2005 deki vop lar gibiydi,aklı selim hakimdi, e para da kazandırdı, yarınada sinyal çaktı, makas beklentisi, gap map ne ararsan var, pzişın azalttık, gerekirse furuşuruzda, güzel gündü, ama ağam bunadı galiba, bir deyyuslukta yok değil,
[quote=security;168359]Güzel gündü, 2005 deki vop lar gibiydi,aklı selim hakimdi, e para da kazandırdı, yarınada sinyal çaktı, makas beklentisi, gap map ne ararsan var, pzişın azalttık, gerekirse furuşuruzda, güzel gündü, ama ağam bunadı galiba, bir deyyuslukta yok değil,[/quote]
Akl-ı Selim para getirmiyo ama. Yukarı aşağı farketmez %5 yapsaydı da malı götürseydik daha anlamlı olmaz mıydı? :..:
Tepriklere Gelince; Aklımda en kalanlar (the most yani)
1) Selçuklu Patronu Ceylan trade tarzının güzel örneğini sergilediği için
2) Apka yı 725-400 dönüşünü yakaladığı için
3) Mister SAZAN'ı şort kavır ve graflarla gelen sinyaller için
Teessüf ve Kınamalara Gelince;
1) Kendimi bir miktar teessüf ediyorum ama az.
Vay be..başka teessüf edecek kimse yok...e çoğunlukda lonkk girdi geceye ..demek yarın eksi gAp var...
ha birde ALT Bollinger bandı kınıyorum...işin doğrusu ben önce aşağı yapıp sabahki dibin altına sarkan bir feyk ve ordan yukarı bekliyordum...hikaye oldu... ABB nin ** :)
[quote=selçuklu;168358]enorton patron golü atalım .. quennede söyleyin .. [COLOR=red]yukarı doğru smac çaksın dowa[/COLOR] .. .[/quote]
Manşet onun adı patron..yanlış duanın kurbanı olma:D:D
[QUOTE=jerfin;168308]geceye kısa girecek yürekli var mı aranızda:)[/QUOTE]
varr....
en az 1000 point gap var aşagı.....:cool::cool:
S: Yavızhan, Astatin, Athlon, Mbm
Gerisi long....ehehehehehe
[QUOTE=Astatin;168367]S: Yavızhan, Astatin, Athlon, Mbm
Gerisi long....ehehehehehe[/QUOTE]
başka söze gerek yok diyorsun yani asti....:):):)
Şort Motivasyonuna Devam;
Geçen hafta boyuncada bir sürü iyi verileyin geldi..Ancak hem FED hem OBAMA açıklamalarında, bu verilerin sadece pompalanan ucuz paranın sonucu olduğunu bunun sürdüürlemeyeceğini söylediler malum..Bugünkü verilerede eyle bakalım :) bakmak isteyelim...
Hadi bide beddua patlatayım;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş bekliyorum DJI da..10375 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
[QUOTE=mbm;168369]başka söze gerek yok diyorsun yani asti....:):):)[/QUOTE]
Gol olur :)
[url]http://www.dailymotion.com/video/xb8bik_beyiktay-3-0-fenerbahce-macy-211109_sport[/url]
[quote=mbm;168369]başka söze gerek yok diyorsun yani asti....:):):)[/quote]
yok..sabah GAP ı şortlar yiyecekse bile şu manzaranın ve anın tadını çıkarayım diyorum:D:D:D
gol olur bence .. beşiktaş şampiyon olur .. zemin iyi .. mbm patron ayıbediyon abi .. yarın %5 yükseliş tahmin ediyrum .. :D
[quote=abka;168015]fdow bu haldeyken bizim %2 artı olmamız lazımdı...
anlaşılan bırsayı,ekonomiyi [COLOR=red]KAFES[/COLOR] leme operasyonu yapılıyor...
[B]selim ışıklar[/B]
Borsa'da bir panik havası oluşturarak ülkenin risk primini yükseltip kredibilitesini azaltarak döviz ve faiz piyasalarında eşzamanlı operasyonlar daha önceki yıllarda da uygulamaya konulmuştu. 2009'da kazandıran borsalar içinde ilk sıraları alan İMKB, geçen hafta sanki bilinçli olarak çökertildi. ABD borsalarının yılın en yüksek seviyelerine çıktığı, Brezilya borsası Bovespa'nın sürekli bir yükselişe geçtiği sırada psikolojisi bozulan yatırımcılar adeta satışa yöneltildi. İlginçtir ki bu baskıya rağmen kasım ayındaki para girişi 200 milyon lira oldu.
Bilançoların ulaşmasıyla beklentilerin sona ermesi sonrası Borsa'da bir geri çekilme bekleniyordu, ancak New York Borsası Dow Jones Endeksi'nin 2009 yılınının en yüksek seviyelerine ulaştığı sırada ve birçok borsanın yükseldiği haftada abartılı çıkartılan haberler gündeme damgasını vurdu. Paniğe uğratılan yatırımcı bir kez daha kullanıldı. Siyasete müdahale çabaları ve son olarak Deniz Kuvvetleri'nde ortaya çıkartılan "Kafes operasyonu" gibi demokrasiye yönelik eylemler doğal olarak yatırımların önünü keserek ülkenin risk primini artırmaya yol açıyor. Ekonomi ve piyasaları doğrudan hedef alarak kaos ortamı hazırlama gayretleri son yıllarda iyice moda oldu. Hatırlayın, 2006'daki Danıştay saldırısı sonrası piyasalar basının da yönlendirmesiyle çökertilmişti. 2007 genel seçimleri öncesi ise e-muhtıra verilince İMKB, dünya borsalarının aksine çökmüş, ancak seçim tarihi ilan edilip seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasıyla kayıplarını telafi etmişti. Ardından beş yıl boyunca tek başına iktidar olduğu halde herhangi bir olağanüstü durum yokken seçimlerde ezici bir çoğunlukta gelen AK Parti'ye açılan zamanlaması düşündürücü bir kapatma davasıyla ülke adeta dünyadan tecrit edilmişti. Kapatma davası sonuçlanıncaya kadar ekonomi ve piyasalar ciddi bir şekilde yıpratılmıştı[/quote]
Amca bunun nedenini dışarıda aramış, ben buradan yazmıştım, kur yükselmeden IMF olmaz diye, belki kur düğmesine basan ak oğlanlardır, zira esas düşündürücü olan 9 aylıkta 42 milyon açıktır, nereden kapanacak bu, nasıl kapanacak, adam kapına geldi yine sarıp sarmaladın gönderdin, fena sıkıştığın belli, borsan aya mı çıkacak senin bu halinle,
SONUÇ:
1.Düğmeye ak oğlanlar basarsa kur kontrol edilebilir, uygun bir yerden dezenfermasyon yaparsın kontrol edersin, kuru yükselten haberleri ortadan kaldırırsın ki buna imkanın gani gani var, sözkonusu IMF ise magazin zaten dört nala uçar, yaparsın STD-BY nı,
2.Yok bekleyipte düğmeyi piyasaya bastırırsan işte o zaman zurna zırt deyil zooorttt der, düğme neyin kalmaz cibinlikle dolaşırsın.......
Hökümet işini bilir........
[QUOTE=selçuklu;168376]gol olur bence .. beşiktaş şampiyon olur .. zemin iyi .. mbm patron ayıbediyon abi .. yarın %5 yükseliş tahmin ediyrum .. :D[/QUOTE]
günlük obo hedefine kadar,
kabaca [B]50000 e kadar[/B] her gece kısa devam.......
65000 den beri geceleri kısa devam....
özetle kısa hep kısa...:cool::cool::cool:..
dow ebesinin şeyine gidecek hali yok ya... bir gün ters yüz olacak....
belkide bu gece......:confused::confused:
[url]http://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63[/url]
2. el araç sorgulama...
en azından flatim...10495 dikkat....
[B]işte tercüme[/B]EW Analizi - DOW Jones - Elliott Dalgalar yalan söylemez!!
Dow Jones: 10318,16
Resimde yatay ve dikey nokatada cakisan kirmizi cizgilere iyi dikkat ediniz. DOW Jones endeksi hem parasal acidan ve hem zamansal acidan Ekim 2007 baslayan AYU Piyasasinin düzeltmesini tamamlamisitir. Bu sebeple sürekli bir satis dalgasini gelebilecegini gündemde tutuyoruz.
Simdi bir diger olasilik ise yukariya dogru uzama olayidir bu da Ocak 2010 na kadar 11245,94 hedefli bir cikisin gelme ihtimalidir, fakat cok zayifdir.
Sayet cikisin yasanmasi halinde dönsüsüm bittigi anlamini gelmez yanliz gecikme olur!!
[quote=mbm;168380]günlük obo hedefine kadar,
kabaca [B]50000 e kadar[/B] her gece kısa devam.......
65000 den beri geceleri kısa devam....
özetle kısa hep kısa...:cool::cool::cool:..
dow ebesinin şeyine gidecek hali yok ya... bir gün ters yüz olacak....
belkide [COLOR=red]bu gece[/COLOR]......:confused::confused:[/quote]
Bu gece tabiki...Obama şahidimdir..Adam demiş işte, bu veriler hikaye, verdik beleş parayı böyle oldu bu ekonomi düzeldi demek değil demiş bu açıklıkla:..::..::..: dow eksi kapatır.. -1000 gap olur...umudundayım