-
[quote=ESAY.RUL;69415][COLOR=green](Seninle daha fazlasını konuşmak istiyorum)[/COLOR]
[COLOR=green](Burda değil başka kanaldan konuşalım)[/COLOR]
[COLOR=green](İlk tavizi ben vermem)[/COLOR]
[COLOR=green](Aman bir sarı ışık yakayım başka bir şans için. Ama o kadar da belli etmeyeyim. Böyle bir şey nasılsa bu kadar açık yazılma diye düşünür insanlar, espri sanırlr)[/COLOR]
[COLOR=green](Acaba ciddi mi yoksa espri mi yapıyor..Tuzak mı değil mi bu mesaj)[/COLOR]
Sevgili JErfin ve Astatin,
Sizin bazı mesajlarınızı ve bunların içinden dikkatimi çeken ifadeleri kırmızı ile yukarıda gösterdim. Sonra üşenmedim yeşil karakterlerle sizin için mesajlarınızın türkçeden türkçeye çevirisini de yaptım.. İnsan Cuma günü evde tembellik yapınca böyle eğlenceler yaratıyor kendine. Ne yanıtlar döneceğinizi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. AMa biribirinize yazdığınız her mesajda "yeşil sırıtan adam" ı da, kamuflaj unsuru olarak kullandığınız da çok belli. Bunu yaparken bile aynı sembolü - en abartılı gülüş- seçmişsiniz. (Tabi canım, esprisine konuşuyoruz!!!1 mesajı vermek için mi acaba :))
Ben ikiniz için de; Astatinin yaptığı türden bir analiz yapayım.."evet ikinizde zekisiniz...ama .txt olarak bile yalan söylemeyi beceremiyorsunuz. Ama bu beceriksizliğiniz bile zekice açıkcası..Çünkü aslında "gizlemeye çalışmayan adam" veya "beceriksiz taklidi" yapıyor "süsü" de veriyorsunuz mesajlarınıza..
Hadi fırlatın birbirinize "ağdalı, kinayeli ve dolaylı" cümlelerinizi... Unutmadan 2-3 gündür attığınız mesajların saatlerine baktım..Ya ikiniz de varsınız ya ikiniz de yoksunuz forumda..Bu da tesadüf olsa gerek :) Benden bu kadar :)
Bol kazançlar.....[/quote]
JERFIN, ilk senmi yanıtlarsın ben mi yanıt vereyim.dng
-
VALLA DOW 8800 ü geçer mi açılışta. Hiç zannetmiyoruz ama du bakalım.. Dow çıkarsa bizimki de bu hafta 37400 yapar.
Bu arada iyice baktım kardemirler felan ne kadar ucuz kalmış öyle yaa. Neredeyse sermayesi kadar kar açıklayacak kardemir ,özsermayesi ,varlıkları felan da iyi. Kağıt 0,55 lira. Şaka gibi..
-
Spot 30
Dirence geldik çattık, saatlik grafik, net olmadı kusura bakmayın:, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/7749/platoonso7.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
Geçen hafta başında dışarıdaki düşüşü tahmin edip, kısa pozisyon alanları yediler, bu hafta başı dışarıdaki yükselişe güvenip uzun pozisyon alanları yediler..Muhtemelen pek çok kişi çarpıldı ve flat e geçti..Yavaş yavaş kırılma noktasına yaklaşıyoruz..Bay Sazan'ın gurt taburları analizine de uygun bir durum...
-
[QUOTE=Astatin;69472]Geçen hafta başında dışarıdaki düşüşü tahmin edip, kısa pozisyon alanları yediler, bu hafta başı dışarıdaki yükselişe güvenip uzun pozisyon alanları yediler..Muhtemelen pek çok kişi çarpıldı ve flat e geçti..Yavaş yavaş kırılma noktasına yaklaşıyoruz..Bay Sazan'ın gurt taburları analizine de uygun bir durum...[/QUOTE]
bu şubat vadede bir çarpıcamki onları butun zararları alıp %50de uzerine yapmazsam bırakırım bu vobu :)
-
aralık ayında sistem zararla kapattı.1.200 puan zarar vardı..umarım ocak iyi gelir.tek aylar daima şahanedir..
-
Yeni hareket
EURO/USD feci şekilde değer kaybediyo.
Fakat Piyasalar da halen artıda.. Bu hiç hayra alamet değil. Sıkı bir kırılma gelebilir. Günlük yüzde 4 lük yüzde 5 lik yüzde 6 lık hareket veya düşüşlere hazırlıklı olmalıyız..
Sermayenin hepsini birden götürür maazallah. VUUUUV....heyk
-
VOB um TRADER ım bi ses ver yahu..ne görünüyo senin kürede, BO mu, DD mi yoksa başka bir şeymi :)
-
5 ve 30 dklık..
[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/7606/vob2jh5.png[/IMG]
-
arkadaşlar eğer vaktiniz olursa [B]kapanıştan sonra[/B] ŞUBAT vade başından TAKAS koyabilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
-
Sazan 35.55'de short pozisyon açar.
-
[QUOTE=Astatin;69476]VOB um TRADER ım bi ses ver yahu..ne görünüyo senin kürede, BO mu, DD mi yoksa başka bir şeymi :)[/QUOTE]
usta feci hastayım ya 40 derece ateşle yatıom ekranım kapalı öle vakit geciriom laptopla yorganın altında ama kısa olur gibi emtia ve euro usd hareketine göre