herkeşe günaydın...bol kazançlar aklı selim işlemler...
Printable View
herkeşe günaydın...bol kazançlar aklı selim işlemler...
Günaydın arkdaşlar hayırlı işler bu gün gene heralde asansör bir piyasa olacak.
Dow bizim kapanışımızdan baya asada
ya kim takar dowu önemli olan bizim agaların pozu .
Günaydın forumun güzel insanları!
USD/TRL 1.50'yi geçti ve üzerinde tutunuyor gibi şimdilik... Düşüşün bittiğine inanıyordum ama dolar coşmaya devam ederse 45.000'e kadar contango olabiliriz hakikaten...
yedirmiyor düşüşü aga kimseye,saygı agam...korkudan besleniyo paranoya dan beslenio gene...:):)
günün ilk promosyonu
[COLOR=#0000ff]SERBEST BÖLGE[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Tehlikenin Farkında mısınız? DİBS Faiz Oranları (23 Kasım 2009)[/COLOR]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Güne Bakış köşesinde bir süredir DİBS faizlerindeki yükselişe işaret ediyor ve bunu IMKB için tehdit olarak görüyorduk. DİBS faizleri, hisse senedine nazaran daha uzun periyotlarda değerlendirilmesi gereken bir enstruman olduğundan günlük ve haftalık grafiği birlikte değerlendirmek faydalı olacaktır. Günlük grafik son 1-2 gündür bir zayıflama gösteriyor, DIS kritik bir seviye olan 20 nin hemen altında dalgalanıyor. Haftalık grafikte henüz sistem ayı piyasasının bittiğine dair net bir şey söylemese de momentum güçleniyor. Ancak bizim görüşümüz bir süre daha yatay-yukarı yönlü hareketin süreceği yönündedir. Haftalık grafikde 9.20 seviyesi çok önemlidir ve bu seviyenin üzerinde haftalık sistemin pozisyon değiştirmesi olasıdır. Diğer yandan TCMB faiz indirimlerinin sonuna gelindiğine dair yaygın görüşün sadece bir kanı olmadığını, PPK açıklamasında artık "sonraki dönemlerdeki faiz indirimlerinden değil" "faiz kararlarından" bahsedilmekte olduğunu da bir kenara not etmek gerekir. Bir analist için DJI veya DAX gibi dış borsalardan ziyade DİBS faiz oranlarının daha doğru bir gösterge olacağı zamanlardayız ki son bir ay bunun çok net kanıtıdır. DJI halen zirvelerindeyken biz neden zirvemizden bu kadar aşağıdayız sorusunun yanıtının bir parçası DİBS faiz oranlarında gizlidir. DİBS faiz oranlarındaki olası gevşeme IMKB deki düşüşün önünü kesecek en önemli olgu olacaktır. Tersi durumds ise IMKB de zayıflığın sürmesi beklenmelidir. Ancak içimizde bulunduğumuz günler, DİS faiz oranlarının teknik görüntüsü açısından önemli zamanlardır. Dünyadaki fon akışlarını yönlendiren iradeye ulaşma şansı olmayan analist/yatırımcı için değerli bir göstergeden bahsediyoruz, önümüzdeki günlerde dikkatle izlenmeli.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/23kas_tahvil_gun.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/23kas_tahvil_hafta.png[/IMG]
[url]www.vobmatriks.com[/url]
57100 long denemesi... sabah yazı turası ...
Al PALAYI koy çuvala al palayı koy çuvala salla salla vur duvara
beleş diye kapısıyo bakalım millet ama hadi hayırlısı... düştüyse niyeti kesin yukaıdır bunların :D
sabah asbah bi 100 puan carpıldık.. neyse tırstım resmen :D yaf dusmeyecek Ama ayak yapıyo sanki bana öyle geldi.. sabah koru poz kapatmaya calısıyolar..
günaydın.. shortlar gol oldu..
ya nasip deyip 57.000 den alış yaptık..:)
57000 den poz kapanır...açılışa kadar elle paralar sayılır.makinaya gerek yok,zewk vermio...
günaydın..
dün gece flattim..sistem dün 57100 den beri al da...şimdi 56925-50 den uzunladım..sistem sat verirse kısa olurum..
ama dow dan korkuyom...acaba zirve yaptı mı diye.
bigger one is on the way
[QUOTE=jerfin;168471]günaydın.. shortlar gol oldu..
ya nasip deyip 57.000 den alış yaptık..:)[/QUOTE]
Günlükler ve haftalıklar satta tepkiye oynamak pek akıl karı değil ama! Hayırlısı olsun bakalım ben dünden beri shortum kapanışta biraz huzursuz oldum amma açılış rahatlattı biraz!
[QUOTE=Astatin;168468]Al PALAYI koy çuvala al palayı koy çuvala salla salla vur duvara[/QUOTE]
he kısa devam...
vurun palaya .affetmeyin...:cool:
%4 eksi kapatırız tahminim:) eur usd 1.30 kapatsa süper olur
asti senin 15 daklık-20 dak ne durumda..
Sabah erkenden Forex'de EUR/USD'yi cortladım. Açılır açılmaz da VOB'u cortladım. Ayu oğlu ayu formasyonundayım bugün...
[quote=mbm;168476]he kısa devam...
vurun palaya .affetmeyin...:cool:[/quote]
Al betonu koy çuvala al betonu koy çuvala salla salla vur palaya:D:D
925 tekrar long denemesi.. ikinci kez babayı alma ihtimalim yüksek...
[quote=abka;168478]asti senin 15 daklık-20 dak ne durumda..[/quote]
dün verdiği alı koruyor halen
Günaydın Dostlar, bol kazançlar,
Gördüğüm kadarla ağanın bıngıldak gözükmüş, yakalanmış ağaa, bir tarafa yatmış, la bu ne acamilik,
shortlar poz kapamaya geçti dikkat yükseliş gelebilir...
cümleten günaydın .. dünden uzunda olmama ve vob %-1,26 olmasına rağmen an itibariyle kardayım .. full atraksiyon .. speedy trade .. son poz 925 ort long ralli ralli ralli ... bugün trade günü bence .. çok yazamayacam o yüzden .. cümleten bol kazançlar ... çıktım byee..
[quote=jerfin;168471]günaydın.. shortlar gol oldu..
ya nasip deyip 57.000 den alış yaptık..:)[/quote]
Bastımda kırıldı iğdenin dali..
Kötüye düşenin böyleolur hali....lelele
herkese günaydın.
piyasa 56,800-57,600 aralığını çok sevdi. yoyo'ya döndü olay.
şikayetim var mı?
yok.:D
yalnız 20/60 dakikalık sistem kullananların dikkat etmesi gereken zamanlardır zannımca.
bol kazançlar...
dow yukarıda biz aşağıda.aradaki farkın bir kısmı bayram tatili sırasında kapanabilir.yani biz tatildeyken DJI düşebilir.ve bizimkiler bunu fiyatladık diyebilir.
çünkü her zaman bir noktada piyasalar birbirini yakalıyor.ve DJI ile aramzıdaki bu makas bir şekilde ya sıfırlanacak ya da minimize edilecek.
yoksa normal şartlarda yurtdışına bakarsak bizim şu an en kötü ihtimalle 62-65 arası bir yerde olmamız gerekiyordu.
çok verdiler piyasaya daha evvelde yazdım bu hızla devam ederse 5-6 aya kalmaz sıfıra yaklaşırız.bu da olacak iş değil.
bir süre yavaşlamalı diye düşünüyorum piyasa bakalım olacak mı? bir ayda yaklaşık 9.000 puan düştü.bu hızla aşağı devam etmesi pek mümkün değil bence.
kısa bir süre içinde DJI düşerken bizim yatayda takılacağımız bir döneme gireceğiz bence.
VOBORSA turizmin kaptan şoferi konuştu...eyi yolculuklar...asti baa bi gayfe getir...gözlerim kapanıyor lem...şarampole yuvarlanmayak geçen seferki gibi .dng
EURUSD kısalar 1.4902 filat..80 pips cepte Allah bin bereket versin..Overall 3680 devam
Sayın Müşterimiz,
MASAK (Mali Suçlar Araştırma Kurulu) tarafından, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanının Önlenmesi Kanunu” gereğince aracı kurumlara, müşterilerinin iletişim bilgilerini teyid etme zorunluluğu getirilmişti. Bu kanun kapsamında mail adresinizin teyit edilmesi amacıyla lütfen boş da olsa bu maili yanıtlayınız.
İşlem gören hesaplarda [B]her ay 4 TL ücret karşılığında [/B]tarafınıza gönderilen ekstreleri mail yolu ile ücretsiz olarak almak istiyorsanız bu isteğinizi belirten talimatınız imzalı olarak 0212 410 05 05 no’lu faksa iletebilirsiniz.
Saygılarımla,
Mehmet ÇELİK
[B]sankodan gelen meail..[/B]
way** sistem hala sat demedi
[QUOTE=ERGEN;168486]Bastımda kırıldı iğdenin dali..
Kötüye düşenin böyleolur hali....lelele[/QUOTE]
kara tren gecikiirrr belki hiç gelmeezzz:D
ulem şöyle ağız tadıyla ahlaksız %2-3 lük kesintisiz bir düşüş göstermedi pala ..nicedir
925 uzunlar 175 den dehlendi.. neyse ki durum 1-1 oldu :D
ilk çarpılma akabinde tutturduk tepkiyi :D
abavv spot bize makas atmıs 350 points :D ben gecikmeli goruyorum gerci ama..
[QUOTE=Kennym;168498]abavv spot bize makas atmıs 350 points :D ben gecikmeli goruyorum gerci ama..[/QUOTE]
spotu mu gecikmeli görüyorsun !!!
apsd 197400 abavv dahada artıyo bunlar niyeti bozmus bi taraf digerini bitirmeye oynuyo resmen.. yıl sonuna kadar neyi var neyi yok alacak biri digerinden ..
The last Agalar war on cinemas :S
Sabahki düşüşün ayu tuzagı olduğunu düşünüyorum.
Pozisyonsuz izlemeye devam.
[QUOTE=jerfin;168499]spotu mu gecikmeli görüyorsun !!![/QUOTE]
gediğin sayfasında verdigin veri gecikmeli degiil mi ? hep oyledir diye düşünmüştüm..
spot kapalımı bana gelmiyor veri .. ?