[QUOTE=Astatin;69492]Ralli ralli ralli :)[/QUOTE]
ne tarafa :D:D
Printable View
ne tarafa :D:D
göreceksin sen pzts ralliyi.. çıkarttın shortları donacaksın bu kar-kış kıyamette:..:
Eğer bu vadeli yukarı gitmek istiyorsa son 15 dakika spot kapalıyken yukarıya kopmalı 36000 lere doğru :)
(Bi de tam tersi oluyormuş...)
[quote=TIFIL;69494]ne tarafa :D:D[/quote]
Şimdili umurumda değil.. Bi taraf olsun da flatim çünkü... Tuckleberry Finn olayina girmek için bekliyorum...
(Takıl beri fin, Tom Sawyer'daki haşarı Huckelberry Finn'in VOB için klonlanmış halidir)
enflasyon super geldi :)
[quote=jerfin;69495]göreceksin sen pzts ralliyi.. çıkarttın shortları donacaksın bu kar-kış kıyamette:..:[/quote]
OO Kimler gelmiş pardon Liv'ler gelmiş..Esay abi çok ağır konuşmuş sabah bizim için..Gördünmü..Yanıt için seni bekliyordum :) sidıfolloving mesıc
[QUOTE=Astatin;69499]OO Kimler gelmiş pardon Liv'ler gelmiş..Esay abi çok ağır konuşmuş sabah bizim için..Gördünmü..Yanıt için seni bekliyordum :) sidıfolloving mesıc[/QUOTE]
evet evet okudum.. ııııı şey kem küm:D
Dolar kısa avantajlı, endeks kontratlarıda deirence ulaştı artık yarın düşerek açılır diyorum hertaraf short avantajlı oldu görülüyor, saygılar.
[quote=Astatin;69493]Bay Sazan,
Bio mekanik sisteminizi terk etmiş gördüm sizi :eek:[/quote]
Biyomekanik sistem kendine tahsis edilmiş fonlarla sinyallere %100 uyumlu trade ediyor. (Yani psikolojisi yok, Arada bir etme yapma oğlum vs diyor ama nafile)
Subjectif fonlar (EW'ye göre subjectif) benim psikolojime bakıyor. Buradaki short subjectif fonda. Diğer taraftan mekanik sistemlerimden biri de short sinyalini ben shortlamadan 2 bar daha önce verdi.
Sonuçta endeksler daha fazla yukarı gidemyince shortlar kazançlı çıkar gibi bir beklenti yakışır ky ye:) saygılar.
sn catedral shortları tutuyor musun? Tamamen eski ayu hallerine döndün mü :)
Astatin gerçekten ralli mi bekliyorsun yoksa şaka mı ? :D Bull_Market, dolar yükselişe meylediyor sanki yahu? Ben DJI gece kapanış en iyi ihtimal % -1 diyorum (atıyorum elbette) :D
edit:: bu arada petrol yüne yükselişe geçti 44 doları geçti şimdi