-
[quote=jerfin;69500]evet evet okudum.. ııııı şey kem küm:D[/quote]
O zaman bende yanıtımı yazayım..
Dear Esay Abi,
Anlaşılan o ki kendine hayır işlemek gibi bir misyon edinmişsin (nikahda hayır vardır prensibiyle) :) Jerfin ve benim hakkımdaki, kağıt üzerinde analizlerine yanlış görünüyor demek çok olanaklı değil. Şimdi olayı bu kadar iyi okuyabildiğine göre, bu olaya aşağıdaki sonlardan hangisi yakışır sen seçiver .. (ER: Esay Rul, sensin yani)..Kısa metrajlı bir türk filmi yazzdın nede olsa :) Fİnaline katkımız olsun başrol oyuncuları olarak...:..:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]1. [/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“JERFIN: “seni bin yil dinlesem bikmam ASTATİN.”
“ASTATIN: “ben de sana bin yil soylesem bikmam JERFIN... fakat bu hal boyle devam edemez. cunku yollarimiz ayri. ben senin icin sevdigin bir avatardan, hoslandigin lakırdılardan baska birsey olamam. sen gul dalinda konca, ben dag yolunda yoncayim. hayatim hayatiniza, evim evinize benzemez. hakikati zorla degistiremeyiz...”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]2. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]ASTATIN, ER’a der ki ; [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] “JERFIN’i kurtarıcam ve sen buna engel olamıyacaksın sihirbaz”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]3) [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]ER : benden rahatsız olmuyorsunuz umarım
ASTATIN : beni insanların söyledikleri değil şahsiyetleri rahatsız eder
ve şimdilik şahsiyetiniz beni rahatsız etmiyor..”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]4) ASTATİN, JERFINe veya JERFIN ASTATIN’e ;[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu anlamadin mi hala..”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“iste bana yazmis oldugun ask dolu mesajlar. meger hepsi yalanmis. al bunlari.”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]5. ER veya ASTATİN birbirlerine der ki;[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] “demek ikimiz de ayni kadini sevdik.”[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
.dng.dng:D:D
-
-
aynen geceye bende uzun
bu gece cooook uuuuzzzzuuuuuuunnnn olsun :)
-
-
ben flat girdim, dow tahminim 8704,53
-
35.400 LONG (biraz kuşkuluyum). ama uyuyoruz efenim sisteme.kendimizi bazen kötü hissediyoruz bugün olduğu gibi ama yorum yapmadan uyuyoruz.nadiren atlıyoruz sistem dışına.fakat artık kırılma zamanı yakın olduğu için her sinyali sorgusuz sualsiz uymak gerekiyor.yapıştık PY nin yakasına :p
pazartesi açılışta SHORT derse beklerim bir sonraki barı onay gelirse 10:00 da SHORT'a dönerim.
bir arkadaş mümkünse vade başından beri TAKASI koyabilir mi?
teşekkür ederim,
-
Hexa bu doların aşağıya gideceğinden emin gibiyim, oda neden gibiyim, eur/usd düşecek ya, euro/ytl daha fazla düşmyecekse ondan, artık makas işini çözmek şans gibi bişey oldu, ama eur/ytl ne olur bilmem işte orasını, saygılar.
-
[QUOTE=Astatin;69506]O zaman bende yanıtımı yazayım..[/QUOTE]
nayır nolamazzz bu film böyle bitemez:..: al mektuplarını, ver mektuplarımı:..:.kom
-
[QUOTE=oğuzt;69510]ben flat girdim, dow tahminim 8704,53[/QUOTE]
en iyisini yaptın patron .. görüş mesafesi çok azaldı ..long meyilliydim ama kapanışta sistemlerde farklı peryotlarda farklı sinyaller çaktığı için ... bende flat girdim ... pazartesi bakarız duruma ...
pazartesileri istatistiksel olarak borsalar yükselir .. .herkese iyi akşamlar. .... :))
-
[QUOTE=jerfin;69513]nayır nolamazzz bu film böyle bitemez:..: al mektuplarını, ver mektuplarımı:..:.kom[/QUOTE]
Oh be nihayet bitti filmde kurtuldu forum ahalisi bi daha bu filmi seyrettirenin...lelele
-
[QUOTE=enorton;69504]sn catedral shortları tutuyor musun? Tamamen eski ayu hallerine döndün mü :)[/QUOTE]
Son pozisyonum 35.400 den uzun..ama emin olduğum bir pozisyon değil...
-
Bi daha bu filmi seyrettirenin filmini seyretmek istemiyoruz, yanlış anlaşılmasın.. saygılar.