[quote=jerfin;168550]akşam imirsalıoğlu'nu izleyince şeyettiydim..:..:
sen niye öyle paraları klozete döküyorsun bakim..:p vobdan kazandıkların çok geliyor galiba...dng[/quote]
Yok o klozet VOB'u gösteriyo... :..:
Printable View
[quote=jerfin;168550]akşam imirsalıoğlu'nu izleyince şeyettiydim..:..:
sen niye öyle paraları klozete döküyorsun bakim..:p vobdan kazandıkların çok geliyor galiba...dng[/quote]
Yok o klozet VOB'u gösteriyo... :..:
anlaşıldı illa ben gidip aççam spotu....
omuz gerceklesmeyebilir dusuncesiyle 57.225 den flat oldum.
niye açılmadı spot kaçta açılacakmış .. jerfin bacı açsana şu spotu işimiz var .. hehhee .. quennmi kapattı yoksa ..:D:D:D:D
Deniz durumu 2, tornalar 200,
Ağamada bakın hele,
pala efendiii kapat o mkası ayıp oluyo ..
[QUOTE=selçuklu;168554]niye açılmadı spot kaçta açılacakmış .. jerfin bacı açsana şu spotu işimiz var .. hehhee .. quennmi kapattı yoksa ..:D:D:D:D[/QUOTE]
bak senin için yukarı açtım spotu...:::
[QUOTE=jerfin;168558]bak senin için yukarı açtım spotu...:::[/QUOTE]
sağolasın apla .. eline sağlık ... hehhhe .. fincan tamam kulbu takacaz şimdi bence 15-vadeli grafta öyle görüntü var .. .. hehhehe :::::::::
300 den uzun 500 den flat yaptık bu arada.. yawf bu tırtıkçılık harbi güzelmiş...
bekle sen bekle ekspres trenini emekdar:::
[QUOTE=selçuklu;168559]sağolasın apla .. eline sağlık ... hehhhe .. fincan tamam kulbu takacaz şimdi bence 15-vadeli grafta öyle görüntü var .. .. hehhehe :::::::::[/QUOTE]
bugün 58.100 e hazırla kendini aplacım...lelele.lelele
500 den 1/2 alış...
flatım,
günaydın arkadaşlar rast gelsin..
550 den uzun kapattım..flatim.
[SIZE="7"][COLOR="SeaGreen"][B]18ild..[/B][/COLOR][/SIZE]
57550 den kisaldim.
675 den kısa...
dünkü kısalar gol oldu hemde tam doksana :)
pala çok cömert bugün,sabah sabah 1000 puanı hediye etti dünden kısa kalanlara 57 bin altına sarkarak.ardından dünkü seviyelere yaklaştık ve bu saat itibariyle güzel bir volatilite yaşamış olduk..
dünün yükseği 57875 e V hareketini tamamlayacak gibiyiz..
kritik seviyeyi şuan için 58300 olarak görüyorum.bu seviyenin yukarı geçilmesi kolay olmaz ama geçersekte yaklaşık 2000 puanlık bir marj doğabilir..
Sistem AL konumunu sürdürüyor, YYLD :)
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/3446/ciyak.png[/IMG]
[quote=security;168565]flatım,[/quote]
İyi yere bekliyom, resim güzel, potre güzel, ama resimin asıldığı oda boyasız, dolayısı ile resim sırıtıyo,
[quote=jerfin;168560]300 den uzun 500 den flat yaptık bu arada.. yawf bu tırtıkçılık harbi güzelmiş...
bekle sen bekle ekspres trenini emekdar:::[/quote]
Seviyorum trendeki yerimi...
Ben vefalı yolcuyum...:)
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/video/107797/[/URL]
Eeeyy vefasız yolcu kalbim ram edersin...üüü
[quote=security;168574]İyi yere bekliyom, resim güzel, potre güzel, ama resimin asıldığı oda boyasız, dolayısı ile resim sırıtıyo,[/quote]
[RIGHT] Biraz yatay goşuşturma iyi olur, mevzuyu anlama açısından[/RIGHT]
baskı fecii .. emortim patron golu atalım .. beşiktaş şampiyon olsun . hehe
tüm gapı kapattık.. ama yetmeezzz.. 58 üstüne atmalıyız, işte orada basacağım shortu...:::
güzel fincan kulp oldu teprik ederim ağaları .. hehhhe:D:D
925 ten kapanılır...yeni pareler zayılır...bı de cay içilir üstüne...650 lere gelırse gene bakcam...
efiksim bi 300 point daha aldım paladan.. etti 800 point bugün...lelele
benle iftihar et istiyorum..:D
58 e 1100 kontrat yazmışlar.. unlimit olsa kalkacak o kademe derdi.. ee bence de kalkacak..:)
dünün yükseği 57875 e güzel bir V tamamladık..
pela çok teknik 2 gündür..
60 bin üzerinden başlayan sert düşüş ardından gelen tepkiler sadece 5 dk lık periyotu alışa getirebilmiş üst periyotlara gücü yetmemişti..
şimdi 20 dk lık periyotta alış sinyali görebilecek duruma geldik.58 bin üstünde sağlam kalabilirsek 20 dk da al gelebilir ama 58300 sıkıntılı bölge.yine bir karar anı yaklaşıyor..
[QUOTE=jerfin;168586]efiksim bi 300 point daha aldım paladan.. etti 800 point bugün...lelele
benle iftihar et istiyorum..:D[/QUOTE]
aferim jerfom
ben senı gecememısım gı 750 pıvandayım gayri ::: en son 57925 yarım cortum emme hemen kapatabılırım cortları dehlıkelı bolgedeyız :::
demeye kalmadan kaldırdılar..:::
bu avatarı değişmeyecem artık .. arturla boynuzlu inekle falan uğraşamam oyuncak onlar ... ... avatar belli .. baskı belli .. sopa belli .. hehhhee:D:D:D
Sabah kalktım sular kesik, yüzümü damacana suyla yıkadım... Şimdi de elektrikler gitti :( İstanbulda mı yoksa dağın başında bir köyde mi yaşıyorum anlamadım...
shortlar yenıldı.. yukselıs artıcak makas + ya donecek sonra agaya basması ıcın guzel bı ortam olusacack .. bunlar su katılmamıs *.c her zaman soyledım.. paso ayak paso katakullı...
veeee 58.150 short olduk:)
[QUOTE=jerfin;168595]veeee 58.150 short olduk:)[/QUOTE]
ben cortların 2. malıyetını oralardan yapmayı dusunuyodum emme elım gıtmedı... :::
halen 57925 yarım malıyet cortlarla duruyorum gayrı
57925 ustunde kalmaya devam edersek 586xx yeresıne gıtcez uyaram dedım ::: o yuzden cortcular olarakh 57925 altında kalmak ucun dua edelım gayrı yoksam yarım cortlarımı kapatcam...
bılıyosunuz ben cortları kapayınca vop herzaman yukarı fırlayor
cort açmak için 15.30 u bekleyecem gayri..ecelem yok,,lakin data bombardımanı var bugün...citi deki ve yapıdaki oolanlara dikkat...
llaaaayyyynn buuu neee...bütün toplantıların ta **...600e treyiling olsun geyik olsun stopu koymuştum...çalışmış...800 pıvan karı beğenmediğimiz pozisyon 100puan kar yada nerdeyse işte maliyete kapanmış.. way **...58025 yine şort **..mokok