bıda USDTRY..pifff...klasik indikler graşabilirim diyor....ama trend gücü 4/4...0,1,2,3 değil.. 4..eşhedü
Printable View
bıda USDTRY..pifff...klasik indikler graşabilirim diyor....ama trend gücü 4/4...0,1,2,3 değil.. 4..eşhedü
astatin dolar yükselince endeks ucuzluyor.. böylede bi durum
[quote=tutku;454371]89900 üzerinde 90000 ler cepte gibi.:D[/quote]
:p:p:p 89850 altında da 89825 cepte:D
[quote=seagate;454368]astatin şu dolar dip bozulmuş muhabbetimiz işe yarayacakmı yoksa boşunamı baktık çok merak ediyorum[/quote]
valla şöyle diyim sana
1) Önce biz yaramadı sanacağız, sonra yarayacak
2) Önce yaradı sandık ama yaramayacak:::
seç beğen
ula şöyle 1000 puan versede flatsek..he.. memü, kısa periyotlarda nunu felan yok..formasyonda yok...sadece çok kısa periyotlarda aşırı alımda indikler var ki bull piyasada çok normal... özet: gorkuyorum..elde sadece fiyat yükselirken -5000 e vuran apsd var ki tek başına bişi demek deil..gorkuyorum...
yukarı kırılmasını beklediğim büyükce bir üçgen var bayrak var..:D kırılmak üzere.
[quote=tutku;454378]yukarı kırılmasını beklediğim büyükce bir üçgen var bayrak var..:D kırılmak üzere.[/quote]
günlükteki adı her neyse den bahsediyosan haklısın başgan:D bugün 3 üncü denemesi olacak sanırım...bu işlerin 4 ü yok..ya kırar, yada göçüp uzunca süre yanına bile yaklaşmaz...
OPUS DEI nerde? Femen nerde?
[quote=Astatin;454379]günlükteki adı her neyse den bahsediyosan haklısın başgan:D bugün 3 üncü denemesi olacak sanırım...bu işlerin 4 ü yok..ya kırar, yada göçüp uzunca süre yanına bile yaklaşmaz...
OPUS DEI nerde? Femen nerde?[/quote]
artık aşağı vermez diye düşünüyorum. elindeki malı ucuza kaptırmaz pala.:D:yü:
lal lal la lalla lal la la..100 üncü yılında mutlu ol fenerbahçe...yok fb li değilim ama marş güzel yani
way be -6600 apsd..dersinki sanki vadesonunun bir gün öncesinin ilk seansı..brehh
+900 makas...-7100 apsd..way**..tavan mı olacaksın taban mı olacaksın hacıııııııı
[QUOTE=polo;454363]Kurt abi hoşgeldin, sen gelince rahatlıyoruz aniden :)[/QUOTE]
Fazla rahatlık iyi değildir.:D:D
Her zaman tetikte olmakta fayda var. Yakın zamanda ava çıkacağız bol bol dinlen.Hazırlıklı ol..lelele.lelele
ho 22 günlükte 91200 leri gösteriyor. acaba diyorum oralardamı soluklanacak pala.T..C
[quote=kurt;454384]Fazla rahatlık iyi değildir.:D:D
Her zaman tetikte olmakta fayda var. Yakın zamanda ava çıkacağız bol bol dinlen.Hazırlıklı ol..lelele.lelele[/quote]
çıkalım avada masamızda gorkusuzca çayımızı kahvemizi içelim. haberler sizden kurt başkan.brv.beklemek bizden.T..C
boba's bounty or boba's küskü?
Bekliyorum kurt abi
[quote=Astatin;454387]boba's bounty or boba's küskü?[/quote]
87500 88 lere düşermiki:D
[quote=tutku;454385]ho 22 günlükte 91200 leri gösteriyor. acaba diyorum oralardamı soluklanacak pala.T..C[/quote]
[quote=tutku;454390]87500 88 lere düşermiki:D[/quote]
bilmiom:D ama hacimsiz barlarda gelen sinyallerden hep kıllanmışımdır..15 dklıkda sat verirse o zaman belki...aksi takdirde senin yukarıdaki 91200:o
bilmiim
[quote=Astatin;454379]günlükteki adı her neyse den bahsediyosan haklısın başgan:D bugün 3 üncü denemesi olacak sanırım...bu işlerin 4 ü yok..ya kırar, yada göçüp uzunca süre yanına bile yaklaşmaz...
OPUS DEI nerde? Femen nerde?[/quote]
amma tek gerçek bu..bu işin 4 ü yok.. ya bugün ya hiç
[quote=tutku;454371]89900 üzerinde 90000 ler cepte gibi.:D[/quote]
[quote=Astatin;454374]:p:p:p 89850 altında da 89825 cepte:D[/quote]
bu arada ikimizin de analizi tutmuş teprik ederim
[quote=Astatin;454392]amma tek gerçek bu..bu işin 4 ü yok.. ya bugün ya hiç[/quote]
üstat çok dikkatli olmak lazım. dediğin gibi bu gün karar günü :)
last call :)
avro ve tl dib oldu bırazcık usd graf yan çiziyor. bu günkü hareket sanki pala dib yaptı gibi . genede dikkatli olmak lazım. üçgen bayrak yıkarı kırılırsa gorkmadan yükseliş başladı diyeceğim.:)
ya bu usdtry boğalarınıda takdir ettim haaa...adamlar iyi vuruşuyor
+.+.+.
[quote=macide;452867
Yazmamak dogru mu yanlis mi bilmiyorum.ama dogru olan evet sadece okuyorum.benim gorusum kimseyi etkilemez .etkilememeli de..dusus olacak.goruntu net.ama bu dusus kimseye yaramayacak.ben sadece sunu demek istiyorum.yaklasik 45.000 kontrat ile gerceklesecek olan bu dusus kimseye yaramayacak.gene herkes dip arayisinda olacak.ve herkes bu seviyelerde short acacak.ve sonuc husran olacak.bu tamamen fikirdir.tahmindir.ben sustum izlemeye devam ediyorum :)[/quote]
[quote=macide;452873]
Olabilir.rakam vermek gerekirse burdan 98.200 e kadar tepme....neyse..bu son yorumumdur...saygilarimi sunuyorum herkese.[/quote]
geçen haftalarda yazmışım. 45,000 kontrat kapanmadı daha di mi ? :)
graf usd 43= 84100 tl
eğer aşağı düşüş seneryosu gerçekleşirse olası dib destek olabilir.:)
asti 2. yarıya hazırmısın ?
ben gnomeye oynayacağım..
tabii sl li :)
[quote=Astatin;454397]ya bu usdtry boğalarınıda takdir ettim haaa...adamlar iyi vuruşuyor[/quote]
vay anasını ne saldırıyorlar yaww
88650 aşağı kırılırsa paladan her şey beklenir.:)
[quote=medet;454401]asti 2. yarıya hazırmısın ?
tabii sl li :)[/quote]
her yarıya hazırım:D ama ben kendime oynayacağım:o
[quote=medet;454401]asti 2. yarıya hazırmısın ?
tabii sl li :)[/quote]
o ne demek? ne anlama geliyor.? anlaşılır yazarsan iyi olacak.:D
eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...
[QUOTE=tutku;454405]o ne demek? ne anlama geliyor.? anlaşılır yazarsan iyi olacak.:D[/QUOTE]
katılıyorum demek hıı çaktın
[IMG]http://o1307.hizliresim.com/1c/d/q5rur.png[/IMG]
aşşa kırılırsa bizanstan ses anadoluya gelir mi
way anasını..bu USDTRY boğları ne içtiyse VOB ayuları da ondan içsin arkadaş..o ne lan
günlük pivort 88050 altına kayarsa hoş görünmüyor.altındaki destekler geniş açılı.
87 - 86 -85425 - 84700 ve83800 82800:D
[quote=Astatin;454406]eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...[/quote]
çünkü haftalığı beyle
döşe bank açıkladı öğle arası merkez rezervlerini ertimesi sürdürülemez gibi
o değilde faiz artırmamak için batışa gidiyoruz tümden.. kurlar çıldıracak astatinin dediği gibi..
faizi 4.5 yaptılar inat ettiler
tl akıbeti belirsizliğe gidiyor