675 kavır hayal oldu..775 kavır oldu...
Printable View
675 kavır hayal oldu..775 kavır oldu...
gene başladı IYM bu adamlar ne kanere bi grup böyle be.. ben ne tarafa poz alsam aksi yönde agresif işlem yapıyo bu IYM .. bi bunlar bide EFG biturlu frenkansım tutmuyo bunlarla..
alım çılgınlığı bekliyorum .. bu kadar numero yeter pala efendiiii ..
larossian abi gözükmüyor ?
[quote=selçuklu;168840]alım çılgınlığı bekliyorum .. bu kadar numero yeter pala efendiiii ..[/quote]
palaya bugün laf yok patron.
bugün pek bi efendi pek bi uysal maşallah diyelim tahtaya vuralım :..:
long kısa vadeli spot 46500 -47000 civarından agresif sort
[quote=Astatin;168837]başkasının lafıyla kuyua ineceğim illede diyorsun..e hadi kolay gelsin.brv[/quote]
yok o zaman bi iş var deyip gircemm...
[quote=mur@t;168836]Birisine bi gönderme gitti ama, hadi bakalım...[/quote]
yooo..kesinlikle öyle değil..sadece VOB da para yapmak ne kadar kolay manasında ve üwwwwww diyerekde keşke yapmış olsaydım manasında dedim onu...3 üncü şahısların işlemleri ile hiç bir şekilde ilgilenmiyorum...
[quote=mlk1;168847]yok o zaman bi iş var deyip gircemm...[/quote]
he ama şort gir...hadi mesala şimdi long dedim varsay:..:
dun aksam tv bir nilletvekili iktidarin kendi derin devlet gizli orgutunu olusturdugunu baslica gorevlerinin gundem degistirmek ve komplo seneryolari yapmak oldugunu soyluyordu. telekulak dinleme orgutude gene iktidarin basbakanin kendine bagli kurdugu yasadisi yasalmis gibi gorunen orgut oldugunu soyledi. binlerce insanin ozel hayatlarina yasa disi hukuk disi bir sekilde girildigi ve bunun suc oldugunu soyledi.
Short'larla bekliyorum ama sırf flat olmamak için... Yine başladım disiplinsizliğe... En ufak ters harekette stop&reverse yapabilirim...
bu kötü verilere rağmen fiyatı tuttuklarına göre var bi numaraları ama hadi hayırlısı..
sıkıldım short devam işlem yapmayanzi... kaldırsın spotu parası cok nasılsa..
[quote=tutku;168851]dun aksam tv bir nilletvekili iktidarin kendi derin devlet gizli orgutunu olusturdugunu baslica gorevlerinin gundem degistirmek ve komplo seneryolari yapmak oldugunu soyluyordu. telekulak dinleme orgutude gene iktidarin basbakanin kendine bagli kurdugu yasadisi yasalmis gibi gorunen orgut oldugunu soyledi. binlerce insanin ozel hayatlarina yasa disi hukuk disi bir sekilde girildigi ve bunun suc oldugunu soyledi.[/quote]
eee bu durumda long mu yoksa short poz. mu hangisini tavsiye ediyon?:::
[quote=Astatin;168802]sistemindne şikayetci gibi konuştun patronaj...değişelim istersen:D:D the newer is ;) better[/quote]
Klasik iyidir Astatin'im. :o
[URL="http://img265.imageshack.us/i/vobsystemz.png/"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2488/vobsystemz.png[/IMG][/URL]
eğer alt banda inerlerse geceye lönk gireceğim.. yok üst banda yönelir 58 üstüne atarsalar da short.. e buralarda oyalanırsa da flat tabiki..:..:
son dk.lar belirleyecek benim gece pozunu..
[quote=jerfin;168863]eğer alt banda inerlerse geceye lönk gireceğim.. yok üst banda yönelir 58 üstüne atarsalar da short.. e buralarda oyalanırsa da flat tabiki..:..:
son dk.lar belirleyecek benim gece pozunu..[/quote]
ben de bi anarşist benim sanıyodum :D
[quote=jerfin;168863]eğer alt banda inerlerse geceye lönk gireceğim.. yok üst banda yönelir 58 üstüne atarsalar da short.. e buralarda oyalanırsa da flat tabiki..:..:
Benim flat kalacağım neredeyse garanti gibi ama bakalım DOW ne yapacak...
VOB'da geceye pozisyonla girmekdense flat girip DOW'un hareketlerinden Forex üzerinden faydalanmak daha mantıklı geliyor. Canlı nasıl olsa, yanılınca stop'luyorsun. VOB'da terste kaldıysan sabaha kadar keyfin kaçıyor...
Geceyede short, veriyede coniyede,
Bantlara güvenme:..::..::..: heleki alt banda:):)
geceye lönk girme arzusunda olduğumdan ve şu anda da short olduğumdan alt ban arzusundayım..:)))
tüm pozlar flat.
geceye zaten flat.
aldığımız puanların yarısını riske ederek 17 verisine gireriz, verirseeeeee ne ala.
vermezseeee, çok da tın! :)))
dow bugün kapalı mı?
yada foreks de bir sorun var veriler gelmiyor..
[quote=excali;168449]
[B]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00 Yüksek [/B]
[/quote]
Sisteme gore pozda olanlar icin yapacak bişi yok, sistemsiz pozisyon tasiyacakların dikkate almasinda fayda var
[QUOTE=Astatin;168869]Bantlara güvenme:..::..::..: heleki alt banda:):)[/QUOTE]
gece pozu için başka neye güveneceğiz.. sisteme mi..:..:
[quote=jerfin;168874]dow bugün kapalı mı?
yada foreks de bir sorun var veriler gelmiyor..[/quote]
Dow acik 10400 de su an
900 den kısa devam...sistemli..dow bugün çöker...10495 anı olarak kalacak...:)
gina geldi. flat oldum.+.
[quote=jerfin;168881]gece pozu için başka neye güveneceğiz.. sisteme mi..:..:[/quote]
yok dün bize feyk attılarya sırayla bantlar onu diyorum:..:
Dow sağlam dağıldı ama bizimkiler "zaten biz düşüşümüzü yaptık" modundalar yine...
[quote=abka;168884]900 den kısa devam...sistemli..dow bugün çöker...10495 anı olarak kalacak...:)[/quote]
Gelişmeler o yondede çokda karamsar olmamak lazım :)
kısa devam...
50000 e kadar işlem yok...
16.10.09 dan beri 10869 konratla shrt lideri AKBNK, bu gün günlükte 4805 ile long lideri, bu kurumun bir anda shrt dönmesi iyi iş çıkartır,
58 şortum ama..düşüşü beğenmedim.. kalıcam geceye..öptüm byy
a.t nin şu 10495 hedefi şimdilik tutmuş..hedef geçilmezse a.t nin heykelini dikmek lazım...
yok öyle birşey....adam kaç gün önceden 10495 dedi...dün max. orayı gördük..
oha yani... 700 flat..
ben el freni diye buna derim. vay anasını ya...
paritelerden cozutmayan kalmadı, dow desen maymun, biz dimdik ayakta! .kom
ocak ayına kadar şelale falan yok, dağılın ayular..:..:
[QUOTE=tutku;168883]gina geldi. flat oldum.+.[/QUOTE]
Lollobrigida mı? :)
Şhrt lara izin mi vermiyorlar, fena savunuyorlar,....
Rüya gibi ya...
DOW düşüyor, EURO düşüyor, USD çıkıyor, SPOT düşüyor.... ee... VOB ralli yapıyor....
Biri beni çimdiklesin galiba rüyadayım...