way** 575 e şort kavır yazdım, 600 den döndü..şinci 725 den şortlardık gerçekleşseydi..neyse emir iptal..geceye şort
Printable View
way** 575 e şort kavır yazdım, 600 den döndü..şinci 725 den şortlardık gerçekleşseydi..neyse emir iptal..geceye şort
[quote=enorton;168944]Manipulasyon mu oldu?[/quote]
oldu..daha doğrusu teşebbüsü oldu..kenim beni geceye long yaptırmaya çalıştı ama yemedim:))):)))
geceye fulll short girdim ..::::::
precher amca haklı bence .. teprik ederim kendisini .. hehhheeeee:D:D:D:D:D
Günün Muhasebesi,
Düne göre kazanç miktarım önce +800 dü, sonra -200 oldu, ancak 550 puan civarında (5 adet ceylan trade) kapandı...VOB dünün 200 puan altı ve ben dün şorrtum...200 puan yerine 550 kazanmışım deyip mutlu olayım... :)
DOW; Bu gece şortcular içinmi longcular içinmi olur bilemem, ama yarın bizde çok dramatik bir açılışa neden olacak derece büyük değişimli bir hareket yapacak bence... yukarıda olabilir aşağıda...kim bilür
.uyk Neyse bütün olnlara rağmen 970 puvan, geceye gündüze shrt madem öle, soyun bunları usağlar, hakediyo bu palalar,
[RIGHT][quote=selçuklu;168961]precher amca haklı bence .. teprik ederim kendisini .. hehhheeeee:D:D:D:D:D[/quote][/RIGHT]
nerdesin be babam sen, tam senlikti hadise......
Öneri:
Her gün seansin bitimine son 1 saat kala bu topiğin ustünde yarina hangi pozla girildiği dair long ,short, flat secenekleri iceren bir anket olsa bizde eğilimi gorsek nasil olur?
Foruma katilim gercekten üst seviyede bizler icin iyi bir ek gosterge olabilir.Anket sonuclari her gun sıfırlanmali tabi
iyi akşamlar cümleten..
[quote=selçuklu;168959]geceye fulll short girdim ..::::::[/quote]
patron..fark ettiğim kadarıyla çok kalabalığız..birde fark etmediklerim vardırüüüüüüüüü
bu altın çıkacak daha..dowda onun peşinde..
[QUOTE=security;168964][RIGHT][/RIGHT]
nerdesin be babam sen, tam senlikti hadise......[/QUOTE]
çarpışıyodum patron .. iyi geçmedi ama çarpışma ..**ne pala arkamdan enseme iki tane tokadı patlattı arada hehhehhe ::::::
Valla 1999 dan beri borsadayım 2,5 yıldır da vobdayım daha şuana kadar manipulasyon denebilecek tek bir olaydan başka bir olay yaşamadım... Bu dönemde manipulasyon sayılabilecek tek olay bu yılın haziran ayında bir bankanın mail yoluyla yaydığı imf haberidir... O da manipulasyon mu değil mi tartışılır... Spekülasyonla manipulasyonu birbirine karıştırmayın...
Spekülasyon olmazsa piyasa olmaz... Manipulasyon ise suçtur... Sözlerim imkb endeksi ve vob için geçerlidir, yoksa bazı hisselerde manipulasyon yapıldığı herkesin bildiği bir gerçek...
[quote=Kanaatkar;168965]Öneri:
Her gün seansin bitimine son 1 saat kala bu topiğin ustünde yarina hangi pozla girildiği dair long ,short, flat secenekleri iceren bir anket olsa bizde eğilimi gorsek nasil olur?
Foruma katilim gercekten üst seviyede bizler icin iyi bir ek gosterge olabilir.Anket sonuclari her gun sıfırlanmali tabi[/quote]
ula onu da yasaklar bunlar, sonra manipçi derler adama, adamlar dik alasını yapıyo ama döte gelen biz oluruz hemide.......
[quote=enorton;168970]Valla 1999 dan beri borsadayım 2,5 yıldır da vobdayım daha şuana kadar manipulasyon denebilecek tek bir olaydan başka bir olay yaşamadım... Bu dönemde manipulasyon sayılabilecek tek olay bu yılın haziran ayında bir bankanın mail yoluyla yaydığı imf haberidir... O da manipulasyon mu değil mi tartışılır... Spekülasyonla manipulasyonu birbirine karıştırmayın...
Spekülasyon olmazsa piyasa olmaz... Manipulasyon ise suçtur... Sözlerim imkb endeksi ve vob için geçerlidir, yoksa bazı hisselerde manipulasyon yapıldığı herkesin bildiği bir gerçek...[/quote]
Bu manipilasyon ama sç deyil, biz yaparsak suç olayi
[quote=security;168971]ula onu da yasaklar bunlar, sonra manipçi derler adama, adamlar dik alasını yapıyo ama döte gelen biz oluruz hemide.......[/quote]
Ozel mesajla aramizda anlasip sifreli bir anket yaparik
geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)
dow kapanış tahminim sayısal olarak 2 ... harfsel olarak iki .. romen rakamsal olarak I I ...
kayıtlara geçsin .. ehuehuheu:o:o:o:o
[quote=selçuklu;168959]geceye fulll short girdim ..::::::[/quote]
Kahraman celcuki
Uyuz etti Pala. İkinci seans tek kuruş kar etmeyi başaramadım. Yeni gavatarımı Pala'ya hediye ediyorum... :..:
kennym patronaj bu ehuehhehhueeh iyiymiş patron :D:D
artık bunu kullanayım .. ehuehehhueu :D:D:D
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)[/quote]
cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek
[quote=Kanaatkar;168973]Ozel mesajla aramizda anlasip sifreli bir anket yaparik[/quote]
Ula onu da bulur bunlar, ben shrt olmak yassak deyi yazmıştım bundan önce, olanı tutuklarlar diye, ama genede özgürlük işte, ayuluk yani
[QUOTE=enorton;167145]Ben de aynı durumdayım Kennym, takip ettiğim sistemlerin %80i bugün fena çarpıldı...
Şu son 35 dk stres olduğum kadar başka bir zaman stres olmuyorum... [B]Hani basketbol maçlarında çoğunlukla olurya, maç farklı gitse de son saniyelere gelince fark çok azalır ve son saniyeler belirler maçı... Aynı o şekil benim sistem de son saniyeye bırakıyor işlemi.. :)[/B][/QUOTE]
Geçen gün yazdığım olay bugün kapanışta yine başıma geldi...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=168982&postcount=11[/url]
Bu gibi durumlarda sistemci arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum, özellikle de Mr. Sazan ı...
[quote=selçuklu;168969]çarpışıyodum patron .. iyi geçmedi ama çarpışma ..**ne pala arkamdan enseme iki tane tokadı patlattı arada hehhehhe ::::::[/quote]
Patron yarın onu fena döverizde, araya bayram alacak bu hibinolar,
[QUOTE=Astatin;168980]cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek[/QUOTE]
bir sattir geceye lönk gireceğim inmiyorlar aşağı diye zırlayan kim daaa...kom
dow bu gece napar heç bilmiyorum, belli olmaz sert de düşebilir.. ben kendi tekniğimize bakarak verdim long kararını..
[QUOTE=Astatin;168980]cık Vob kapandıktan sonraki ilk 5 dakikadan sonra gelen pozisyon açıklamalarını kabul etmiyoruz:D:D:D:D iyi yapmışsın..sanırım yarın şortdram yaşanacak..cerfi bayram edecek[/QUOTE]
yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh :D:D:D
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... Var mı benden başka lönk..:)[/quote]
yoh almıyım yarın zarara razıyım,
[quote=enorton;168983]Geçen gün yazdığım olay bugün kapanışta yine başıma geldi...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=168982&postcount=11[/URL][/quote]
Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...
[QUOTE=Strategist;168988]Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...[/QUOTE]
Olay o değil ki, ben de saatlik kullanıyorum...
[quote=jerfin;168974]geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)[/quote]
Ben artık her geceye flat girdiğim için VOB'da flat'im ama 10370'den FDOW'u long'ladım. Yani VOB'da da girecek olsam long girerdim.
Thanksgiving haftası DOW'u düşüreceklerini sanıyorsanız Amerikalı Pala (Goldman Sachs) ile tanışmamışsınız demektir... :)))
[quote=enorton;168989]Olay o değil ki, ben de saatlik kullanıyorum...[/quote]
O zaman 17:35'de nasıl sinyal verir???? 9:15'de başlıyorsa 17:15'de son sinyal gelmeli değil mi??? Gafam garıştı... Hiç çakmıyom bu sistem işinden... :..:
[quote=Strategist;168988]Sistemden anlamayan biri olarak bir öneride bulunsam... Geceye girişler için 5'lik değil 15'lik sistemi kullanmak daha mantıklı değil mi? 15'lik sistem 17:30'da sinyali çakacağı için işlemi yapmaya 5 dk. süre kalmış olur...[/quote]
en az 30 luk keser, bir iki kerede ben inceledim, nasıl yırtarı diye, ama en iyisi makro sistem genede,
[quote=selçuklu;168986]yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh :D:D:D[/quote]
abi bende onu diyorum..mbm sen ve ben aylardır ilk kez aynı pozda giridk geceye :) ya gapın kralını alacağız yada krala soytarı olacağız:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;168986]yav git patron ya .. nereye sortdram olacak .. longdram olacak bence .. mbm patronajda dedi zaten 50000 e kadar kısayım dedi .. bende 500 e kadar kısayım .. precher patronda demiş işte adamcağız .. .boks.
[COLOR="Red"]jerfine hergün bayram ayrıca .. eheuehueueh [/COLOR]:D:D:D[/QUOTE]
bayram şekeri isterüümmm.. çikolatlı olsun lütfenn..::::::
[quote=jerfin;168985]bir sattir geceye lönk gireceğim inmiyorlar aşağı diye zırlayan kim daaa...kom
dow bu gece napar heç bilmiyorum, belli olmaz sert de düşebilir.. ben kendi tekniğimize bakarak verdim long kararını..[/quote]
yaww bende gündüz dönen erken yazma geç yazma geyiğinni devamı olarak yazdım:p:p:p:p hem inmediki aşağı..niye long oldun...dow %5 düşer bizimki %5 düşmeye fırsat bulamadan %7 düşer:..::..::..: yada tersiüüüüüüüüü
[QUOTE=Strategist;168991]O zaman 17:35'de nasıl sinyal verir???? 9:15'de başlıyorsa 17:15'de son sinyal gelmeli değil mi??? Gafam garıştı... Hiç çakmıyom bu sistem işinden... :..:[/QUOTE]
Son bar olduğu içi geçici sinyal olsa da yarın sabah açılışta kesin sinyale dönecek... Kaç dakilık sistem kullanırsan kullan, son bar kaç dakikalık olursa olsun farketmez... Saatlik sistem son 35 dakikayı 1 saat gibi görür... 15 dk lık sistem kullansan, bu sefer son 5 dakikayı 15 dakika olarak görür... Periyodu ne kadar değiştirirsen değiştir sonuçta yine son saniye sinyal verebilir :)
[quote=selçuklu;168978]kennym patronaj bu ehuehhehhueeh iyiymiş patron :D:D
artık bunu kullanayım .. ehuehehhueu :D:D:D[/quote]
bencede patron bu süper hakket, ehuehehhueu :D
Yani bunlar güzel
ehuehehhueu :D
arkama yaslandım,
kahve molası
güzel bunlar no panic any more, artıkın, relax
[quote=QUEEN;168968]bu altın çıkacak daha..dowda onun peşinde..[/quote]
aha KUIN de long girmiş..bağlayın ellerini manşet vurmasın üwww