günaydın herkese.. pozumu tutmayı düşünüyordum, ama doğanlardaki durumdan dolayı vazcayıp flatledim...
Printable View
günaydın herkese.. pozumu tutmayı düşünüyordum, ama doğanlardaki durumdan dolayı vazcayıp flatledim...
[quote=unlimitted;169108]yürü be GBP/USD kim tutar seni! deli paritemmm benim. ne varsa sende var. .kom
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
Harbiden ben hiç böyle bir grafik gördüğümü hatırlamıyorum... Gol olmuş... :..:
Buradan bütün arkadaşlarda dikkatli olsunlar, bu palalarla düşüp kalkmasınlar, en fazla şunu yapın, baktınız çıkıyor şuursuz, kritik yerelerden çakın kafalarına, waşingtonun paraları ülkemize bedava gelene kadar, gazetelerde yazana kadar devam buna, sade bize değil Ukrainede, yanı başımızda nede olsa, güzel insanlar gidip gördüm, içim sızlar valla..........
Seneryalar yapmıyalım bu gün böyle, yarın şöyle, klasik analiz, günlükte yoksa bakın haftalığa, 60 lık tan aşağı inmeyin, çaldıklarını şey pardon aldıklarını geri tahsil edin bunlardan, yakalamışken vurun, baktınız tehlikeli yere dışarı çıkın, yada poz azaltıp vurun yukarıdan bir daha vurun,............
[QUOTE=Strategist;169112]Harbiden ben hiç böyle bir grafik gördüğümü hatırlamıyorum... Gol olmuş... :..:[/QUOTE]
vob grafta böyle olsun bence .. ehuuheuhe :D:D:D
sistemler alda .. gostergeler ala cok yaklastı.. var bi çapanoglu ama hadi hayırlısı.. dünkü taktigi uyguluyo sanki aga.. satıs yapmadılar yapay olarak düşük tutup mal topluyo eger hinlik olarak düşünürsek bunlar niyeti bozmus olabilir .. bu seviyelerde satısları toplayıp 70000 icin yakıt topluyo diicem utanmasam.. allah allah nasıl bi kafakarısıklıgı oldu boyle be.. bunlar bi oyun çeviriyolar ama hadi hayırlısı..
spotta satıs yapacaklarını sanmıyorum nasılsa kimse para cıkaramayacak bayram öncesi satmasının mantıgı yok.. içimdede kocaman bi ayu var onu nasıl zaptedecem onuda bilmiyorum....
ehühühüü 50 puan aşağıdan yerine koydum longları..:o doğanların etkisi 2. seansa kadar geçti galiba..:..: stoplosum 57.850..
oyak merril iş alda ki oyak 3000 lot alım yapmıs bu kısım biraz kafa karıstırıcı.. yonettıgı fonlar adına alım mı yaptı acaba fonları hedge etmek ıcın.. bu kadar alım yapmazdı normalde... satıcılar akbnk garan teb klasık terso takımı...
mfı al vermeye dogru yol alıyo.. garip.. ve asırı alım var sanki simdiden 4200 apsd
korkuyorum... aga olsam yukarı basardım acık ve net.. assa bassa kımden ne kazanacak ?
ama ky olarak ta delı gıbı shortlayasım cayırda bayırda ardıma bakmadan koşasım var... :::::::::::::::
[quote=Kennym;169122]mfı al vermeye dogru yol alıyo.. garip.. ve asırı alım var sanki simdiden 4200 apsd
korkuyorum... aga olsam yukarı basardım acık ve net.. assa bassa kımden ne kazanacak ?
ama ky olarak ta delı gıbı shortlayasım cayırda bayırda ardıma bakmadan koşasım var... :::::::::::::::[/quote]
Yine yataya bağladı. Çarpılmaya elverişli zemin var. Gönül long diyor ama günün en yüksek ve en düşük değerleri kırılmadıkça ben flat... Çarpılmaları azaltmanın en güzel yolu ne zaman flat kalacağını bilmek...
mfi al verdi gosterge dibinde..
bu hareket iki seye işaret eder fake al : dibini bulacak demek ki ana düşüşlerde bunu cok yaptı ancak yuksek fıyat degısımlerınden sonra yapardı genelde yanı bı dıp yaptıktan sonra derdı bu alı sımdı oyle bı durum olusmadı ,
ikinci olarak gercek al , ki bunu dedıkten sonra asırı fıyat yukselısı olusuyor.. piff iice kafam karıstı.. yazı tura mı atsam kı... en azından dusunme olmuyo ya herro ya merro... üüüüüüüüüüüü
cıkk buradan long beklemek yemiyor yawf..:..: 57 de long olmak gibi değil ki burada long olmak..
[QUOTE=Strategist;169124]Yine yataya bağladı. Çarpılmaya elverişli zemin var. Gönül long diyor ama günün en yüksek ve en düşük değerleri kırılmadıkça ben flat... Çarpılmaları azaltmanın en güzel yolu ne zaman flat kalacağını bilmek...[/QUOTE]
evt ama mfi in en dogru sonuc verdigi anlar suanlar.. fırsat kactıktan sonrada bön bön ekrana bakmayı sevmiyorum :) neyse flat takılalım efg de zaten satısa basladı.. bı sure ızlemekte fayda var..
battı balık yan gıder 58025 long.. bı sans deneyelım her zamankı gıbıtutmayacak ama olsun...
sabah sabah çarptı gene allahsız pala..
gosterge gibi hay bin kunduz.. kapattım pozu..
iiki kapattık simdide yukselıyo geriii piff oynamıyom ben cok carpılmaya basladım...
stopumu beklemeden kapattım uzunları.. bugün yön konusunda kararsızlık var bende.. en iyisi izlemek..
yaww kenim...diyeceğim oki, eğer böyle fast trade edeceksen, alırlarken değil verirlerken al, alırlarken de sat..en azından yatay piyasada kaptan swing trade de kaznırsın..ama trendde oyarlar.. ama sen beyle yaparsan hem trende hem yatayda oyarlar ...üwww
52000 kapatırız bence...53000 de olabilir...eğer dax %5 çıkarsa bizde tepki alımları olur 54000 bile kapatabilriz... dax %5 düşerse ama pala tersde kaldıysa 65000 bile kapatabiliriz..olasılık yani...ama bence 56800 kapatırsal makul olur... makul kapanış istiyorum
ahaaaaa 20 daklıkda geçici sat çıktı..darısı 15 in başına
[QUOTE=Astatin;169136]yaww kenim...diyeceğim oki, eğer böyle fast trade edeceksen, alırlarken değil verirlerken al, alırlarken de sat..en azından yatay piyasada kaptan swing trade de kaznırsın..ama trendde oyarlar.. ama sen beyle yaparsan hem trende hem yatayda oyarlar ...üwww[/QUOTE]
büyük bi yarama değindin.. gostergeler gibi ben de yoruldum artık pek tutan karar cıkmıyo.. soyle 1 ay filan bakmasam iyi olacak :D ancak kendıme gelırım..
bu arada + makas yapıyo aga şaka gibi.. bunlar oyun tarzını gostermemek ıcın herseyı yapıyolar be.. piuvvv
5 dak bayrak asagi kirildi.
OFFFFFFFF yaaaaa..kalpten gideceğim birgün..az önce ST de 15 dakkalık sistemi çalıştırdım getiri %35 e düşmüş dün sabah %45 di..way ** dedim..ben testerı çalıştırana kadar herhalde VOB taban oldu dedim : çnkü aldaydı en son sistem :)
Meğerse mtx datası başlangıcı 03/08 e kaymış..ondanmış.. :)
cıkkk bugün bu piyasa çıkamaz...
56.500 lere hemencik variriz.
[QUOTE=tutku;169146]56.500 lere hemencik variriz.[/QUOTE]
o kadar da değil..:D
[quote=jerfin;169147]o kadar da değil..:d[/quote]
56550?
[quote=jerfin;169144]cıkkk bugün bu piyasa çıkamaz...[/quote]
ikinci seans kapanisi belirleyici olacak.
Vay be...
NORVEÇ'TE EKİMDE İŞSİZLİK ORANI 3.1%
Kıskanmamak elde değil....
[quote=tutku;169150]ikinci seans kapanisi belirleyici olacak.[/quote]
Genelde öyle olur zaten... Hele ikinci seansın son 1 saniyesi... :..: :..: :..: :..:
[quote=jerfin;169147]o kadar da değil..:D[/quote]
olsun olsun o kadardanda fazlasi olsun.yeterki siz mutlu olun sn jerfin :)
Uuuaawww .uyk , sabah yogundum, bakmadım, bu ne yaw yaprak kımıldamıyor.
[quote=Strategist;169153]Genelde öyle olur zaten... Hele ikinci seansın son 1 saniyesi... :..: :..: :..: :..:[/quote]
aynen:D:D:D
sabah kısalarla devam...56000 kapatırız..
[QUOTE=tutku;169150]ikinci seans kapanisi belirleyici olacak.[/QUOTE]
bence de 1.seans kapanışı belirleyici olacak..:D
[quote=jerfin;169158]bence de 1.seans kapanışı belirleyici olacak..:D[/quote]
Arefe nedeniyle yarım gün olduğu zaman mı? :..:
kısayım 950 maaliyetle.geceki uzunlarımı 125 te gapadım gayrı..
600 650 bakacam verırse acımam ben de vururum.gelirse tabi...
vay a* .. bugün pis girecek gibi .. uzunlar duruyo .. stop altta daha ... değiştirmeyecem stopu .. ne olursa olsun a* ..
[QUOTE=Strategist;169151]Vay be...
NORVEÇ'TE EKİMDE İŞSİZLİK ORANI 3.1%
Kıskanmamak elde değil....[/QUOTE]
ii de bizim işsiz nufus norvecin toplamından fazla :)
fxci patrondan bi plans graf rica ettim .. yollamadı :o.. ehuehuehue
[quote=jerfin;169158]bence de 1.seans kapanışı belirleyici olacak..:D[/quote]
zandetmiyorum.ikinci seans kapanisi belli eder.en guvenli olani bence.:..::..:
:..: