[QUOTE=Astatin;454406]eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...[/QUOTE]
formasyon grafik felan çalışmaz temele indi sorun..
Printable View
[QUOTE=Astatin;454406]eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...[/QUOTE]
formasyon grafik felan çalışmaz temele indi sorun..
[quote=seagate;454413]döşe bank açıkladı öğle arası merkez rezervlerini ertimesi sürdürülemez gibi
o değilde faiz artırmamak için batışa gidiyoruz tümden.. kurlar çıldıracak astatinin dediği gibi..
faizi 4.5 yaptılar inat ettiler
tl akıbeti belirsizliğe gidiyor[/quote]
yok ben çıldıracak demedim hacı.. o formasyon ezilmesş koşuluyla çıldırabilir dedim..
yaw bu arada öğlen arası eksi makas hoş olurdu...femen nerede?
usd yükseliyor. o halde endeks düşebilir. ayı cıkabilir başlara taş düşebilir.:D
umutmayalım..bu işin 4ü olmaz..ya bugün ya hiç...
enteresan..vob30 da 15 dklıklarda MFI yukarı trend yapıyor..para girişi gösteriyor...volume related rsi olduğu için kendileri, hacime takılıyor..ama hacimli bir aşşa bar gelirse o da geberir...hacimli bar yukarı gelirse işler garışır
dow ve dax ayıları da iyi kebap yaptı günlerdir ha..yada kebap yaptılar onları..onlardanda saflara katılım olaydı iyiydi..görünen manzarada USDTRY boğaları ön saflarda vuruşuyor..arkalarında vob ayularının çekingen desteği var..femen ortada yok..tahvilciler uykuda
o 300 lotla 6 kademeyi kırmızıya boyayan ayıyı gözlerindne öpüyorum..4 maaş da ikramiye verecem
[quote=Astatin;454415]yok ben çıldıracak demedim hacı.. o formasyon ezilmesş koşuluyla çıldırabilir dedim..
[B]yaw bu arada öğlen arası eksi makas hoş olurdu[/B]...femen nerede?[/quote]
kukuriku.....femen nerede
[quote=tutku;454411]günlük pivort 88050 altına kayarsa hoş görünmüyor.altındaki destekler geniş açılı.
87 - 86 -85425 - 84700 ve83800 82800:D[/quote]
bu sayıları öne alalım.:D
çok ilginç bir tespit düşerken apsd fazla değişmiyor.karşılıklı işlem kokan hareket bunlar :)
[QUOTE=macide;454423]çok ilginç bir tespit düşerken apsd fazla değişmiyor.karşılıklı işlem kokan hareket bunlar :)[/QUOTE]
last call dediniz düşüş başladı iyi tespit
87350 lere kadar düşebilir. orada üçgenin alt bandı. yukarı dönmezse daha aşağılar gündeme gelebilir. benim üçgen sayımıma göre oradan e ile yukarı dönmeli.:D
Altın 1,268.75
graş
usd yükselmeye devam ediyor. endeksde hoş açılış yapmaya bilir.[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/he.gif[/IMG]ıkinci seans hoş olmayacak gibi
endekste henüz bi kırılım yok
maç ortada bekliyor
[IMG]http://u1307.hizliresim.com/1c/d/q5tc5.png[/IMG]
kuş uçtu. 4. dalga 88 civarından destek buldu. hadi hayırlısı.
al işte thy nasıl new high yapıyor bu borsada diye geçen gün sormuştum
THY'nin yüzde 49,12 hissesinin özelleştirilmesi için McKinsey ile danışmanlık sözleşmesi imzalanıyor.
satılabilecek ne varsa satılıyor.. hale bak...
pırkaçin
asyab izleyen var mı :)
çok gıllı durumlar... 89 değil ama 88 belkide last call du..ekran güççlü gösteriyor...gerçekte ne acaba..
sistemlar AL verdi. piyasa longu kanıksadı.T..C:yü:
algı neyse tam tersidir hareketin özü :) 45,000 kontrat ve sonrasında dip arayışıdır mesele :)
ben bile güce inandım demekki..
90xxx üzeri kapanış olursa da üzeri 7-8 bin puana kitlemektir dip arayanları :)
öylesine yazıp çiziyoruz işte. ya tutarsa hesabı :)
zaten yazmasamda piyasanın yazarları yazmaya başladı ..destek 88 hedef 92 :)
usdttry boğalarının yenilmemesi lazım..yenilirse bizde yeniliriz
[quote=macide;454440]zaten yazmasamda piyasanın yazarları yazmaya başladı ..destek 88 hedef 92 :)[/quote]
ha şöyle. piyasa yukarı yöneldi dersen daha makbule geçecek.:D
garan 7.26 kaldırır üstünde kalırsa bir sonraki yukarı kanala gider.:D:yü:
demem :) diyemem :) haddim değil :)
ben sadece izlerim :)
asyab . 1,80 üzerinde durmaz gider gibi :) çok sıkıldı oturmaktan :)
hepimiz inandık artık yükselişe garanti gibi bişey gözüken...
[quote=seagate;454445]hepimiz inandık artık yükselişe garanti gibi bişey gözüken...[/quote]
88950 yukarı kırılırsa daha büyük ınanacağız.:D
herkezin inandığı yönün tersi olur genelde ama
şimdiden herkese iyi tatiller dilerim..
hayırlısı olsun....
anatrendin altındayız 1... dolar bazlı dip bozuldu 2...
ekrana bakınca ilizyon olabilir çok güçlü sağlam uçacak gibi gözüküyor piyasa 3...
[quote=Astatin;454441]usdttry boğalarının yenilmemesi lazım..yenilirse bizde yeniliriz[/quote]
geri geldi koçlar...yiğitler...yiğideler...boğalar..
[QUOTE=Astatin;454450]geri geldi koçlar...yiğitler...yiğideler...boğalar..[/QUOTE]
he iyi hatırlattın
temel sıkıntılar var döviz faiz gibi 4...
[quote=Astatin;454450]geri geldi koçlar...yiğitler...yiğideler...boğalar..[/quote]
ve geri çekildiler
aşağı graşmı olacak üvvvvvvvvvvvv olabilirmi astatin üstat:D
yukarı bekliyoruzda:D