ABD Başkanlığı görevini 24 Ocak'ta
devralacak Barack Obama, 310 milyar dolarlık vergi kesintisini kapsayan kapsamlı
bir ekonomik teşvik paketini hayata geçirmeyi planlıyor.
Printable View
ABD Başkanlığı görevini 24 Ocak'ta
devralacak Barack Obama, 310 milyar dolarlık vergi kesintisini kapsayan kapsamlı
bir ekonomik teşvik paketini hayata geçirmeyi planlıyor.
[QUOTE=hexa;69896]VobTrader teşekkürler fakat yurtdışına pek güvenemiyorum senden rica ediyorum bir sorsan çevrene? üüü Astatin her lot 6200 dolar civarındaymış. Mesela 10 lotluk işlemde %1 lik bir yükseliş yakalasam dowda, ödeyeceğim komisyon ve kar ne olur hesabı nasıl bunun?[/QUOTE]
GFT global markets var...Bunda ucuz...
Global Fx istanbul var... Saxo Bank tan yaptırıyor.. Bunda 1 kontrat yakalaşık 11 dolar..
[quote=Astatin;69892]Ağır tahriklerine kapılmıuor ve geyiklerimi ahırda tutuyorum.. sen catedralin yanınd ayer alıyosunda, bakalım catedral senin yanında yer alıyo mu...catedral maşallah zeki çevik ama ahlaksız bir arkadaşımızdır..anında döner uzuna...senin anca boynuzu yediğinde veya süsüldüğünde haberin olur...
CC: Bay NOHAMURA (Reca ediyorum rcp arkadşaımızın geyik topiği dışındaki topiklere girişi engellensin :))[/quote]
[quote=catedral;69893]Ben her an dönebilirim ama:..:[/quote]
Aha buyrun sayın recep, demiştim ben size...
[quote=catedral;69900]GFT global markets var...Bunda ucuz...
Global Fx istanbul var... Saxo Bank tan yaptırıyor.. Bunda 1 kontrat yakalaşık 11 dolar..[/quote]
Teşekkürler catedral, GFT'nin türkiye'de bürosu yok anladığım kadarıyla. Global Fx için 1 kontrat 11 dolar demişsin? Dow-future'da kontrat hesaplaması nasıl ve 11 dolar alış 11 dolar da satış için mi ödüyorsun?
[QUOTE=hexa;69902]Teşekkürler catedral, GFT'nin türkiye'de bürosu yok anladığım kadarıyla. Global Fx için 1 kontrat 11 dolar demişsin? Dow-future'da kontrat hesaplaması nasıl ve 11 dolar alış 11 dolar da satış için mi ödüyorsun?[/QUOTE]
Evet.. Tüm piyasalarda ve yabancı hisselerde de işlem yapıyorsun.. fakat pariteler falan pahalı oluyor..
[quote=hexa;69902]Teşekkürler catedral, GFT'nin türkiye'de bürosu yok anladığım kadarıyla. Global Fx için 1 kontrat 11 dolar demişsin? Dow-future'da kontrat hesaplaması nasıl ve 11 dolar alış 11 dolar da satış için mi ödüyorsun?[/quote]
[URL]http://www.mbtrading.com/futuresCommissionRates.aspx[/URL]
Astatin haklısın dostum kelebek belasını arıyor :D Yaptığın hesaplamayı biliyorum fakat konuştuğum türev temsilcisi kafamı karıştırdı :D
Catedral son olarak kısa vadeli dolar öngörünü alabilir miyim kararsız kaldım bir yandan perşembe imf bir yandan eur-usd'deki gerileme? Astatin senin sistem ne diyor şu anda diye soracağım fakat cevap vermezsin şimdi :D
[QUOTE=hexa;69907]Catedral son olarak kısa vadeli dolar öngörünü alabilir miyim kararsız kaldım bir yandan perşembe imf bir yandan eur-usd'deki gerileme? Astatin senin sistem ne diyor şu anda diye soracağım fakat cevap vermezsin şimdi :D[/QUOTE]
Kısa dönem için inan hiç bir fikrim yok..
[quote=hexa;69907]Catedral son olarak kısa vadeli dolar öngörünü alabilir miyim kararsız kaldım bir yandan perşembe imf bir yandan eur-usd'deki gerileme? Astatin senin sistem ne diyor şu anda diye soracağım fakat cevap vermezsin şimdi :D[/quote]
[quote=catedral;69908]Kısa dönem için inan hiç bir fikrim yok..[/quote]
Nice day for a funeral...bilirsin bu berbat şarkıyı sen hexacığım :) al yanıt verdim işte :)
Astatin şifreli konuşma yahu ben kelebeğim overkill felan benim neyime :D Sistemin dolar için al mı diyor sat mı :D
ralli ralli ralli.. tüm sistemler alda bekliyor 1 dakikadan günlüğe kadar aldalar ..