[quote=astatin;169201]a) cerfin öğretmen (biz former dealer biliyoruz kendisini)
b) sen odtü lüsün
c) hiçbiri[/quote]
c.:)))
Printable View
[quote=astatin;169201]a) cerfin öğretmen (biz former dealer biliyoruz kendisini)
b) sen odtü lüsün
c) hiçbiri[/quote]
c.:)))
Çok pis bir yazı kaleme aldıydım, ancak bitmesine yakın, ekran dondu, kilitlendi,çok bekledim ama açamadım, mecbur resetledik, çok pisti yazı, çook fenaydı, çok uzundu, makroydu, oyun bozan cistendi, bayramda yazarız artık aynısını.......tam wordde alıp sağlama alıyım dedim o zaman dondu zati, kopyala demiştim emme, bilen bilgisayar kurdu varmı bu durumu..............
[quote=jerfin;169203]ee şimdi bu 1 aralık senin zöel günün mü, yoksa piyasanın özel günü mü..:..:
benim öyle uğurlu günlerim heç yok..üüwww hatta ve hatta uğurlu sayım bilem yok..üüü bi uğurlu sayı bulmam lazım kendime..:o[/quote]
sizin ozel gununuz, piyasanin ozel gunudur .:D:D
way.... biz lafa daldık, selçuklu orta sahayı geçip doksana yanaşmış gol oldu olacak...ula bu 15 dklık ziestem işi biliyo ha..yine sat vermemişti
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=vskyyEq4hDs&feature=related[/URL]
ööle arasında güzel sitemin sakinlerine nostalji...
dolar güçsüz duruyor..
[QUOTE=Astatin;169207]
Sonuç-Kazananlar
Sazan, Astatin, Selçuklu, KUIN
Kaybeden- Enorton..
yaww sana biraz haksızlık oldu ama..sende çarpıp durma abi kızcazın arabasına :D:D:D:D:D
Sonra KUIN ve selçuklu laptopu bi açıyolar, laptop sazan'ın kızına aldığı oyuncak laptop çıkıyo..
Final: Kazananlar: Sazan, Astatin
Flat: KUIN ve Selçuklu
Kaybeden: enerton
not: bu senaryoda anlatılanların hiçbirinin gerçek hayat ve kişilerle ilgisi yoktur.[/QUOTE]
Her ihtimalde ben kaybediyorum yani .dng
abavv spotu yukseltıp vobun onune set koymuslar hayra alamet degil longlatma nıyetınde degıller.. ula aga gene karahindibağ yapcak bizi gibi..:p:p
VOB'da 58.200 direncinin gücü her geçen gün artıyor. Akşam Dow'un 10.500 üstü açılışıyla kırılabileceğini düşünüyorum. Yoksa 56.700'leri hadi bi daha test edelim dalgası gelebilir...
[quote=enorton;169218]Her ihtimalde ben kaybediyorum yani .dng[/quote]
abi çarpıp durma kızın arabasına sende... ben mi kaybedeyim yani:p:p
Halk Bankası Personel Alımına 200 bin kişi başvurdu
Alınacak personel sayısı :5.000
Bunların çoğu ortalama 1.000tl maaş alacak
Grev yapan memur sayısı 600.00
200.000/600.000= 1/3 memurluğu kabul etmiş yarın işe başlamaya hazır.Çoğu üniversite mezunu.
Tamam haklar tanınsın ,çalışma şartları iyileştirilsin ama Norveç değiliz bunuda gözönünde bulundursunlar.
en fazla 58500 e kadar shrt lerimi tutarım, gerçi orayada bırakmam 58000 bırakırım pelayı ne hali varsa, görsün, geçerim USD ye ancak 1.4940 altı de tehlikeli ha 1.41 zor ama oluverir birden onun için, kurarım kendi makasımı, ağam basar yukarı ben alırım dolareyi, ağam basar ağağı ben sater dolareyi, geçerim vop a,
[quote=jerfin;169217]dolar güçsüz duruyor..[/quote]
Bana görede alım fırsatı veriyor, bakış açısına göre değişir, 1.4940 altında güçsüzleşir, o zaman vobun 60200 lerine denk düşer, belli olur,
DXY(usd dollare endeksi) yiyi fazla salamazlar, iki ucu boklu onun,
[QUOTE=patch;169223]Halk Bankası Personel Alımına 200 bin kişi başvurdu
200.000/600.000= 1/3 memurluğu kabul etmiş yarın işe başlamaya hazır.Çoğu üniversite mezunu.
Tamam haklar tanınsın ,çalışma şartları iyileştirilsin ama Norveç değiliz bunuda gözönünde bulundursunlar.[/QUOTE]
Bir de bu başvuran 200.000 kişiden alınan 50 şer liralar var .dng Zaten adamların vereceği maaşlar çıktı buradan...
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
[QUOTE=selçuklu;169167]fxci patrondan bi plans graf rica ettim .. yollamadı :o.. ehuehuehue[/QUOTE]
aneoy gormedım abeyım mesajını ::: grafı ızlıyorum arasıra gayri potans gordummu yapıstırmaya calıscavım
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/3446/ciyak.png[/IMG]
Dışarıyla tersiz beyler, hesapları buna göre yapın, geçişlerde fırsat tanıyacaktır ağa, hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar,
[quote=patch;169223]Halk Bankası Personel Alımına 200 bin kişi başvurdu
Tamam haklar tanınsın ,çalışma şartları iyileştirilsin ama Norveç değiliz bunuda gözönünde bulundursunlar.[/quote]
200.000/5.000 hey maşallah üniversite gençliğinin çaresizliği, %2,5 un arasına girmeye çalışacak..
57975 altında kalmaya devam ederse [B][COLOR=Blue]mavi [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]gımrızı [/COLOR][/B]ok ... 57975 düşen kanalın üstüne çıkarsa gri oklar
[IMG]http://i48.tinypic.com/2jaly85.png[/IMG]
[quote=zozo;169235]200.000/5.000 hey maşallah üniversite gençliğinin çaresizliği, %2,5 un arasına girmeye çalışacak..[/quote]
Ilk acıklanan 2500 kişinin alınacağıydı.Bu sayıyı sınav günü 5000'e cıkardılar.
Yani %1.25 e girebilmek için razı olan kişi sayısı 200.000
Sende kalkmışsın eylem yapıyosun tren kaldırmıyorsun.(sen dediğim sen değil:))))
sıkıcı ve bol dayaklı günler başladı bence vadelide...böylelikle hem yurtdışı ile korelasyonu yakalayacak piyasa hemde pala short ve long olanları canından bezdirecek bunu yaparkende kötek var tabii...
artık bu yataylık 10 gün mü sürer 15 gün mü 20 mi bilemeyiz...ama 65.650 tepesinden başlayan düşüşün aynı hızla devam etmeyeceği aşikar.
zaten hareket marjı daraldı...sistemcilerin işi zor bu dönemde...
[QUOTE=fXci;169236]57975 altında kalmaya devam ederse [B][COLOR=Blue]mavi [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]gımrızı [/COLOR][/B]ok ... 57975 düşen kanalın üstüne çıkarsa gri oklar
[IMG]http://i48.tinypic.com/2jaly85.png[/IMG][/QUOTE]
eline sağlık patron ...çıksın diyorum patron .. düş düş nereye kadar .. gray scenario is the best scenario i think .. prechers scenario exxx i think ...
500 altında stopum var ..stop olursam avatara eşşek koyacam .. ehuehuheue:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;169241]eline sağlık patron ...çıksın diyorum patron .. düş düş nereye kadar .. gray scenario is the best scenario i think .. prechers scenario exxx i think ...
500 altında stopum var ..stop olursam avatara eşşek koyacam .. ehuehuheue:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
selcuklu abeyim gri oklar olsada sıkıntıya sokabıler PELA bi asavı bı yukarı aynen yukardaki gri oklar gibin
yuani gri ok potansa girsekte suanki bulunduvumuz seviyenin altını gorebilirik belki...
Piyasalar ve borsalar soğutuluyor, yataya hoş geldiniz,..............
emortım patronaj golu atıyoduk hani .. vay anasını ..:o üüü üüü üüü
dolar exxx oluyor .. vobda tık yok .. vay anasını ..
Dışarda DXY ye aşağı basarlarken, aynı işi vopta deutsch yapıyor, frenlere yavaş yavaş pompa yapılıyor, bunun bizim için bir anlamı olabilir, eğer süreç devam ederse, soğutma işi devam ederse, kaynak ihtiyacı el altından sağlanabilir.........net hata noksanda aniden ortaya çıkabilir,.........bu oyun sürmez ama denesinler bakalım.....................
teprik ederim.. 5 dk alda gerisi satta...
selçuklu patron, sazan ın laptobunun çalınması filmindeki rolünü beğenmedin sanırsam..üwww
[B]bu akşamkü gece poziyşın anketini piyasa kapandıktan hemen sonra açıcam unutturmayın gayri[/B]
teprik ederim :::
[quote=security;169248]Dışarda DXY ye aşağı basarlarken, aynı işi vopta deutsch yapıyor, frenlere yavaş yavaş pompa yapılıyor, bunun bizim için bir anlamı olabilir, eğer süreç devam ederse, soğutma işi devam ederse, kaynak ihtiyacı el altından sağlanabilir.........net hata noksanda aniden ortaya çıkabilir,.........bu oyun sürmez ama denesinler bakalım.....................[/quote]
Bu nasıl soğutma yangına körükle gidiyorlar, bizim için anlamı dışarı kaynak transferi artar, IMF de yapamasın, tezgah altı piyasaya devam, oradanda adamlar verirken neler koparır bilinmez, sonuçta tefeciye düşüyorsun.......
Secur panik yapmaz tane tane usd alır,
[QUOTE=Astatin;169258]selçuklu patron, sazan ın laptobunun çalınması filmindeki rolünü beğenmedin sanırsam..üwww[/QUOTE]
beğendim patron .. ben laptopu alıp queinin arabasıyla kaçacaz .. ama quenn arabayı hızlı süremez bence .. yakalar polisler bizi .. ehuehuhee :D:D:D:D
bana new high projected bir sayım lazım .. olan varsa versin .. ehhuehue:D
eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..:)
Shrttan flatos, bekleme modu, pelayı serbest bıraktım uçacakmı bakalım, her iki durumuda anlamak için, hem usd, hem vop,
selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri
[QUOTE=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/QUOTE]
yukarı gri okun hedefi kaç efiksim..