-
[quote=hexa;69910]Astatin şifreli konuşma yahu ben kelebeğim overkill felan benim neyime :D Sistemin dolar için al mı diyor sat mı :D[/quote]
hokus pokus...sistem sistem söyle bana en iyi yatırım ne bu dünyada...
yanıt: 800 lere geline XAUUSD long.., günlük sistem sat verdiğinde VOB da short, FX de kehanet yapanı ise eşşekler kovalasın...
Hexacığım, oracles in söylediği bu... Sanıyorum seni, kovalayan eşşekler kısmı ilgilendiriyor sorunla alakalı olarak .dng.dngnedne dersen IMF in kutusu pandoranın kutusu gibi..O kutudan çıkacakların ne olacağı belli olmaz !!!! Eşşeklere kovalanmayı tercih edeceğin günler bile gelebilir..Bu arada ovırkilı falan bırak artık caza dön...Kocaman adam oldun yahu...ayıp daha öyle ovırkil felan
-
Anlaşıldı kimse dolar için net konuşamıyor, evet bu gidişle eşekler üzerine tez hazırlamayı düşünüyorum :D Xau-Usd kısalırsan bana mutlaka haber ver, longlarsan da haber ver lütfen diğer işlemlerinde de haber ver hatta çay-kahve içmeye gitsen bile haber ver :D
-
[quote=hexa;69913]Anlaşıldı kimse dolar için net konuşamıyor, evet bu gidişle eşekler üzerine tez hazırlamayı düşünüyorum :D Xau-Usd kısalırsan bana mutlaka haber ver, longlarsan da haber ver lütfen diğer işlemlerinde de haber ver hatta çay-kahve içmeye gitsen bile haber ver :D[/quote]
way way way..ipe un serenler in ajanımısın nesin, bay simitmisin nesin :)FX de pozsyon alırsan, eşşekler üzerine tez yapman sandığındn çok daha kolay bi iş haline gelebilir..(laf yemem:))bir adet sade jacobs içiyorum şu an..giderrken haber veremedim çünkü geç ynıt yazmışsın..bak sana ne diyeceğim...manipülasyon olmasın diye hassas bir şekilde kelimeler seçiyorum..şimdi malum ABD para basacak enflasyonu azdıracal altın uçacak diye bir beklenti war..önüne gelen deli gibi kaldıraçlarla saldırıyor Altın olayına..velakin bunun 800 lere geri gelmesi çok muhtemel...nedenlerini bilahare konuşuruz..ama hani eğer Altın fiyatı yükseklecekse orta vadede, eski kozalar pardon eski çamlar bardak olur mu acaba :):..:
AHANDA SANA BİR DE BONUS TRACK: Fransa merkez bankası altı aydır ne topluyor piyasadan???
a) French Kiss
b) French Kiss
c) French Kiss
d) French Kiss
e) Altın..
-
[QUOTE=hexa;69907]Catedral son olarak kısa vadeli dolar öngörünü alabilir miyim kararsız kaldım bir yandan perşembe imf bir yandan eur-usd'deki gerileme? Astatin senin sistem ne diyor şu anda diye soracağım fakat cevap vermezsin şimdi :D[/QUOTE]
Baybars Sezen hedef 1.25 diyor ;)
-
APS azaldı be +3000 lerden +1000 lere düştü.bu kötü oldu :o
mal mı yediriyorlar nedir? ayvayı yedirmesinlerde .dng
35.400 LONG devam.
-
[quote=SEYYAH;69916]APS azaldı be +3000 lerden +1000 lere düştü.bu kötü oldu :o
mal mı yediriyorlar nedir? ayvayı yedirmesinlerde .dng
35.400 LONG devam.[/quote]
Bu konuda bir teorem var... VOB TRADER'ın BO TEOREMİ DE RKİ: Düşüşlerde yedirilen şey Ayva değildir...
-
Bana serenleri hatırlatma geriliyorum adamın (çocuğun) yaptığını hatırlayınca :D Bu arada mistik yönünü de keşfetmiş olduk mr.smith, oracle ...felan :D Bugün 20:15 te fed-yellen kredi krizi üzerine konuşması varmış ne diyecek ki bu vatandaş. Xau-Usd tekrar 650 leri görmesi lazım aslında diğer tüm emtialar düştü bu yükseldi yahu?
-
[QUOTE=enorton;69915]Baybars Sezen hedef 1.25 diyor ;)[/QUOTE]
euro/dolar paritesi mi,dolar/ytl için mi..
-
[quote=enorton;69915]Baybars Sezen hedef 1.25 diyor ;)[/quote]
Ben de öyle düşünüyordum fakat son günlerdeki hareket dolardaki düşüşün şimdilik zor olduğunu gösteriyor.
-
[QUOTE=abka;69919]euro/dolar paritesi mi,dolar/ytl için mi..[/QUOTE]
Dolar/TL
[URL="http://www.voborsa.com/forum/ekonomik-bakis-t386.html?p=69477#post69477"]http://www.voborsa.com/forum/ekonomik-bakis-t386.html?p=69477#post69477[/URL]
-
[QUOTE=hexa;69918][B]Bana serenleri hatırlatma geriliyorum adamın[/B] (çocuğun) yaptığını hatırlayınca :D Bu arada mistik yönünü de keşfetmiş olduk mr.smith, oracle ...felan :D Bugün 20:15 te fed-yellen kredi krizi üzerine konuşması varmış ne diyecek ki bu vatandaş. Xau-Usd tekrar 650 leri görmesi lazım aslında diğer tüm emtialar düştü bu yükseldi yahu?[/QUOTE]
Onu ben erenlere havale ettim.. Kolay iflah etmez:)
-
[QUOTE=enorton;69923]Dolar/TL
[URL="http://www.voborsa.com/forum/ekonomik-bakis-t386.html?p=69477#post69477"]http://www.voborsa.com/forum/ekonomik-bakis-t386.html?p=69477#post69477[/URL][/QUOTE]
benin 2 ay önceki teorime uyuyor..dolarda çift tepe var..eger 1,480 kırılırsa,hedef direk 1,240 olur..imkb-100 de şubat sonuna kadar 37-40000 bekliyorum..garantide 4.50...kanımca imf ile anlaşma yapılınca ralli tepe yapacak..