[QUOTE=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/QUOTE]
hayırlı olsun patron .. teprik ederim seni ve gray projeksyonu gayri .. .lelele
Printable View
[QUOTE=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/QUOTE]
hayırlı olsun patron .. teprik ederim seni ve gray projeksyonu gayri .. .lelele
[QUOTE=jerfin;169272]yukarı gri okun hedefi kaç efiksim..[/QUOTE]
Gri oklar karışık jefri :::
Hedef yukarı gibin gözüksede 58100-300 yerelerini aşamazsa 575xx yeresine geri dönme potansı yaratabilir... ben Gri okların ihtimalsini sevmedim yuani
[quote=selçuklu;169263]beğendim patron .. ben laptopu alıp queinin arabasıyla kaçacaz .. ama quenn arabayı hızlı süremez bence .. yakalar polisler bizi .. ehuehuhee :D:D:D:D[/quote]
biraz değişti patron senaryo..apdeyt geçtik..siz kaçıyosunuz.. ama laptop, sazan ın kızına aldığı oyuncal laptop çıkıyo..KUIN acaip kızıyo sana bir smaç bir manşey çakıyo:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;169275]biraz değişti patron senaryo..apdeyt geçtik..siz kaçıyosunuz.. ama laptop, sazan ın kızına aldığı oyuncal laptop çıkıyo..KUIN acaip kızıyo sana bir smaç bir manşey çakıyo:..::..::..:[/QUOTE]
sevmedim bu scenarioyu ... ben alırım sazan abiden laptopu .. ben istersem verir .. ehüheüheüüee :D:D:D
size bi soru.. eur/usd 1.53 hedeflerse dow kaçı hedefler?:)
way **,,vobgolda bak..56500 olmuş...ben bunu %2 karla 53000 den sattım diye seviniyodum way**....
[quote=jerfin;169278]size bi soru.. eur/usd 1.53 hedeflerse dow kaçı hedefler?:)[/quote]
"0"...ehuhehuehu...onlar bazen ayrışır bazen birleşir..misal gold 4000 dolar olursa emin olki dow 3000 lerdedir... ha ama şimdi beraber vals ediyorlr o ayrı..:::
[quote=selçuklu;169277]sevmedim bu scenarioyu ... ben alırım sazan abiden laptopu .. ben istersem verir .. ehüheüheüüee :D:D:D[/quote]
Ni dimek yiğenim, dabi dabi.
[quote=fXci;169270]selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayız ::: sen kaşındın gayri[/quote]
İş o kadar kolay deyil fx çi patron, yeni perde açtılar, coni sopayı çıkardı yastık altından, bizimkiler öncesinde düştüler, dötü bir nebze olsun sağlama aldılar, tam senin [COLOR=red]grafların [/COLOR]py si bundan kelli, [COLOR=red]dutturularsa[/COLOR], emme sıkıcı py ler olacak gibi, pozişınlar için, birikmiş işlerimizi yapabiliriz bu aralar,
Bu arada action zamanı yaklaşıyor. Az daha olgunlaşsın, vercem grafı.
üşşşşşşş.... eurusd 1.5061 üzerinde kalırsa çuf çuf...
Kenim,
Bak işte FX şefkatsizliğe gelmez demem bundandı..dün gündüz 1.4940 ilk şortumdu, sonra 1.497xx lerden ekledim....1.4945 den iyi maliyetlilere kapatıp..diğerlerine 4990 a stop yazdım...son iki işlemi yapmasam para el bademos olacaktı...
VINNN kullanan var mı ? memnun mu? i
Dolara dönüşümlü vuruyorlar, önce akbank, sonra deutsch, şimdi garanti, ula haberleri boş yere mi seyrediyoruz yoksa, ülke buradan çalışıyor sanki..........
dow liner grafta düşen kanal direncinin üstüne atmış görünüyor.. ama semi-log grafta tam düşen kanal direncinde.. buyur burdan yak.. hangisine güveneceğiz..:)
[IMG]http://i48.tinypic.com/2z4imo4.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;169267]eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..:)[/quote]
ya da salı günü bizi 10,307'nin altında bir DJ karşılayacak ve satan kesim bunu biliyo abi. ;)
[QUOTE=unlimitted;169290]ya da salı günü bizi 10,307'nin altında bir DJ karşılayacak ve satan kesim bunu biliyo abi. ;)[/QUOTE]
kafalar karışık.. iki yönde açık.. ya ya nasip deyip dalacağız poza, yada bön bön izleyeceğiz..:..:
[quote=jerfin;169289]dow liner grafta düşen kanal direncinin üstüne atmış görünüyor.. ama semi-log grafta tam düşen kanal direncinde.. buyur burdan yak.. hangisine güveneceğiz..:)
[/quote]
Coniler forumlarda geçen hafta OPEC haftasıydık yükseldik bu hafta Thanksgiving haftası ondan yükseliyoruz diyorlar. Bunlar istatistiki olarak da doğrulanıyor. Bu haftaların hep 10'da 9'u gibi bir oranda yükseliş olumuş. Genel hava bir sonraki hafta kar satışlarının geleceği yönünde.
Ama kimsenin öyle aman semi-log aman log diye satış yapacağını sanmıyorum. :..: Piyasa uzun süredir teknik analizi falan tınlamıyor. Tekrar eski haline dönene kadar ısrarcı olmamak lazım. Trend neyse ona göre hareket etmeli. VOB'da trend hala aşağıyı gösteriyor. Demek ki gün içi düşüş yaşanması olasılığı çok yüksek. DOW hala yükseliş trendinde. Demek ki gecelere long girmek daha mantıklı. Nitekim bakın son haftalara olay budur. Trend neredeyse kazanç orada. Teknik analiz manaliz trendin önünde duramıyor. Hareket ne yöneyse ona göre poz almak ona ters poz almaktan her zaman daha karlı.
manyadı tahta .. ehuehuehuhe:D:D:D
[quote=jerfin;169293]kafalar karışık.. iki yönde açık.. ya ya nasip deyip dalacağız poza, yada bön bön izleyeceğiz..:..:[/quote]
benim kafa süper net. HD formatında. :..:
aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu
[QUOTE=Astatin;169300]aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu[/QUOTE]
ben bilmiyorum patron .. bilen biri varsa söylesin astatin efendiye .. sabahta sormuştu .. ehuhheheeh:)
bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....
[QUOTE=Astatin;169300]aluuuuuuuuuuuuu...... yarın yarım gün seans varmı kime diyorum aluuuuuuu[/QUOTE]
evet var.. yarın seans yarım gün..
kısa devam..no işlem...
[QUOTE=Astatin;169302]bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....[/QUOTE]
CIK Senin küsküden bi numara ÇIKMIYORE :D:D:D
sazan abi günlük grafta .. en dipten yukarı dalga .. duple tree olabilirmi .. o zaman new high projected oluyo sayım .. bi eksik dalga kaldı yukarı bence .. düşüş için bişey eksik tahminim . ..
Bu arada 3 gündür az pilav kısayım zarardayım emme az pilav olduğu içun pek zoruma gitmiyor bekliyoz bakalım!
abavv shortlar gol olmus... ::::::::::::
[quote=Astatin;169302]bk bak bak hala cevap veren yok..yakarım lem bu forumu...endekse eyle bir küskü veririmki 55000 de duramaz ha....[/quote]
uyarmadı diyemezsiniz ?:D:D
yarın bayramlasacakmıs aga herkesle.. el opene 500 points bayram harclıgı vercekmıs.. ben gecen bayramdan beri küs oldugum ıcın gıtmıyorum.. tenhada yakalıycam agayı cebındekılerı hepten alıcam.. gecen bayram yanlaslarıyla bır olup cok dovduler benı..
aman allahım longlar poz kapıyore... short forever.. +.+.+.
doğan gurubu hisseleri kapalı..geçici demişler ama gercekten gecici kapanma mı...cukel,kepezede gecici demişlerdi...10 yıl kapalı kaldı...
heheheee oyak sabah aldığı longları kapatıp çıktı.. piyasa çıkabilür artık..:..:
[QUOTE=unlimitted;169299]benim kafa süper net. HD formatında. :..:[/QUOTE]
şimdi sen piyasa yukarı mı diyosun, aşağı mı.?.. brokerler gibi yuvarlayarak bilmece gibi konuşma daaa...:..:
[quote=abka;169316]doğan gurubu hisseleri kapalı..geçici demişler ama gercekten gecici kapanma mı...cukel,kepezede gecici demişlerdi...10 yıl kapalı kaldı...[/quote]
sen yanlış anlamışın.. onlar "geçici kapanış" derken bu kapanış herhangibir kapanış değil, hisse sahiplerine geçici kapanış demek istemişler..gerçi "geçirici kapanış" deseler dah anlaşılır olurmuş ama resmi kurum sonuçta o kadar açık yazamazlar debi :)
[quote=Kennym;169315]aman allahım longlar poz kapıyore... short forever.. +.+.+.[/quote]
O poz kapatan long'ların akıllı adamlar olduğunu nereden biliyorsun? Belki öylesine oynayan tipler? Bu derinlikten anlam çıkartmakta çok zorlanıyorum ben. Warren Buffet ya da George Soros'un hareketlerini gösteren derinlik varsa alayım. Yoksa bana lazım değil... :..:
57,575 sağlam destek olduğunu gösterdi. Buralarda biraz daha takılırsak yön yukarı olmalı...
alım satım ekranını kapattım ben .. stop yazılı artık ağa nası istiyorsa öyle yapsın
uyuyacam veriye kadar rahatsız etmeyin .. lütfen .
bu saatten sonra kolay kolay yukarı cıkaramayacaklar olsa olsa + gapla yukarı atabılırler yeterınce ayu olustu ya cok para akıtacak spota parayı konusturacak yada salacak cayıra mevlam kayıra .. bakalım buyuk bı gelısme olmazsa boyle devam eder gıbı..
olmadı cantadan ımf haberı cıkar .. ne bileyim not artırımı yaparlar , bırılerı tr bankaları muhtesem kar verıyo fılan der herhalde.. gercı tum kursunları atmıstı 65 pohpohlamasında ama genede aga bu nasıl olsa ıstedıgı yone goturuyo..