Bakalım tek çift ay farkı bu ay da ortaya çıkacak mı??
Printable View
Bakalım tek çift ay farkı bu ay da ortaya çıkacak mı??
Kırk Erenlere mi catedral :D Merkez bankamızın 15 ocaktaki faiz indirimi 100 puan bile olabilirmiş, beklentisi olan var mı para piyasasını çok etkiler mi? 20 ocakta'da Obama oturacak koltuğa :D
Astatin xau-usd'yi bir anda saldılar 850 oldu şimdi :)
[quote=hexa;69928]Astatin xau-usd'yi bir anda saldılar 850 oldu şimdi :)[/quote]
al, kal, sal.... bu üçünden biri gelir zaten..şaşırma:..::..:
852 den alınıp akşama kadar satılır diye düşünüyorum? :D Güvendiğim bir sitedeki yorum: Altın fiyatları da Dolar da yaşanan küçük çaplı değer artışının etkisiyle düşüş eğiliminde bir görüntü oluşuyor. Teknik olarak bakıldığında da satış baskısının oluşması daha olası görünüyor. Bugün için teknik seviyelere baktığımızda, yukarıda 878 ilk önemli direnç. Bu seviye geçilirse 885 seviyeleri görülebilir. Aşağıda ise 864 seviyeleri ilk destek. Bu seviye geçilirse 855 seviyeleri görülebilir. Bu seviye geçilirse satış baskısı artarak devam edebilir. (sonrası 842)
HEXEN'im çatal karam çingenem çizgi matrixim bruslim py katilim,
NE yerelerdesin sen ve sistemin?
[quote=hexa;69930]852 den alınıp akşama kadar satılır diye düşünüyorum? :D[/quote]
Düşünmek insanı özgürleştirir :) (Org.: Çalışmak insanı özgürleştirir- A. Hitler)
stopaj[B],komisyonlar çıktıkdan [/B]sonra kalan karın %10 mu alınıyor..yoksa direk %10 mu..
[quote=abka;69933]stopaj[B],komisyonlar çıktıkdan [/B]sonra kalan karın %10 mu alınıyor..yoksa direk %10 mu..[/quote]
DİREK diye biliyorum ben..inceltilmeden yani (ya da DİREKT)
[QUOTE=Astatin;69931]HEXEN'im çatal karam çingenem çizgi matrixim bruslim py katilim,
NE yerelerdesin sen ve sistemin?[/QUOTE]
systems halen long astatinim
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
plan bilyosun benim halen aynı
Akşam için DJI öngörüsü olan var mı? Bugün obama paketi için olumlu beklentiler var sanki?
tüm sistemler alda 5 dkdan günlüğe kadar .. sadece 1 dk satta .... ben ona uydum kısaldım ..
şelale şelale şelale ... .boks. .boks. .boks.