Endeksi yukarı götürenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Printable View
Endeksi yukarı götürenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak dow jones haftalık grafiginn son hali
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7657/djhaftalkzc1.png[/IMG]
kemal isimli bir arkdaş vardı dolar düşecek diyordu fakat oda fikir değiştirmiş grafiğine bakın 1.644 olabilir diyor :) [IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/usd-ytl427cb.gif[/IMG]
Tabi bu grafik uzun vadeli yani bu fiyatlara hemen gelmez, ben önce biraz düşüş bekliyorum şöyle 1.46 felan olabilir
sn. hexen hedefe geldik..37250..
[quote=jelibon;69959]89xx i kırmış yani.
cuma oradaki karar yerinden bizi kastılar.
mesele tuzakmı değilmi orda, bence değil ama bence.[/quote]
Sayın Jelibon , yükseliş devam edicekse bence bu akşam dow jones future da 9030.40 seviyesi çok önemli olucak. O seviyenin yukarıya doğru geçilmesi dow jones spot endeksinin haftalık grafigindeki 9300 ile 9400 arasına olan potansiyel hareketinin gerçekleşeceğinin sinyali olabilir.
[quote=CIRCIR;69962]Endeksi yukarı götürenlere sonsuz [COLOR=magenta]teşekkürlerimi[/COLOR] sunuyorum.[/quote]
+.+.........
37225 1/2 malyet short etim
[QUOTE=haguan;69967]Sayın Jelibon , yükseliş devam edicekse bence bu akşam dow jones future da 9030.40 seviyesi çok önemli olucak. O seviyenin yukarıya doğru geçilmesi dow jones spot endeksinin haftalık grafigindeki 9300 ile 9400 arasına olan potansiyel hareketinin gerçekleşeceğinin sinyali olabilir.[/QUOTE]
evet Sevgili Haguan doğrudur, ama önce alt banda çekilecekmi acaba. yoksa pas geçecekmi alt bandı.
mesele burda.
sevgiler.
Astatin, DJI için beklentin nedir bu gece? İşlem yapmayı düşünüyorum birileri cevap versin :)
vob dediyim 37400 yeresine geldi ondan plan gore diyer yarı da 37325 yeresinden short etim
amma
37450 üstesinde short tutmaycayım
[quote=hexa;69971]Astatin, DJI için beklentin nedir bu gece? İşlem yapmayı düşünüyorum birileri cevap versin :)[/quote]
öngörüm var ama sana songörü lazım..bana sorarsan eksi kapatacak:) ve burası da yarın gümleyecek...nasıl ..beğendinmi :)şak aşaka ..hiç bir öngörüm yok :)