1192 altın :yü::yü::yü::yü::yü:
Printable View
1192 altın :yü::yü::yü::yü::yü:
ooohhhh beeeee. yendik.
Old trafford galibeyetide gördüm ya artıkın gözüm açık gitmez:), çok şükür tarihimize onur kattık gurur kattık:)saygılar...
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm790155.jpg[/IMG]
Tello nun şu fotoğrafı herşeyi anlatıyor :D
Yav gelmişken dow un bu hafta 10600 üzerine çıkacağını tahmin ettiğimi yineleyeyim dedimdi:) daha çok su götürür bunların düşüşe başlamasını, hele eur/usd paritede hareket olsun ondan sonraya saklıyo bunlaaaaar, yaaa, işte öle...öte taraftandaobama çinle görüştü kritik görüşme sonrası dow banamısın demiyo, bi gizli alicengiz oldu mutlaka, yoksa kokusu şimdiye aşağıya doğru çıkardı vallah, demekki ABD piyasaları dahada yukarı yaptığına göre tehlikeli sularda değiller:) saygılar....
Amaaa, biz bakalım bizim piyasaya, bu coniler fonlarıyla geldi geleli borsadan zaten para kazanılmazken umut için olsun kazandırmazlar artık diyorum, şu mobius ve benzerlerinden bahsediyorum, hani argoda bi laf vardır ya tam bunlara göredir, bunlar [B]s...meyecekleri eşşeğin önüne saman atmazlar[/B], bundan emin olun, ama işte vatan evlatları seviniyo bakalım şincik yabancı sermaye geliyo diye:D:D:D filmin sonu belli işte...saygılar.
[QUOTE=Astatin;169466].61 eurusd şort[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
yarın bı hesapta ben actırıp shortlıcam 1,6 yı goruruz artık parıtede ..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....
[quote=Kennym;169547]üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....[/quote]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ahada sana ders olsun.uzak dur pariteden ..benim poz kapanmadı ama dün geceyi 1 yıl gibi yaşadım..20 işlem yaptım..akşama 3600 le başladığım portof 1800 I gördü sonra 3400 ü gördü, tekrar 2700 gördü şimdi 3300 lerde dans ediyor..illede FX de oynayacağım diyosna sana işine yaraycak basiy bir fprmülcül verem[/SIZE][/FONT]
GÜnAYDIIIINNNNN FORUMUN GÜSELLLLL İNSANLARI!
[COLOR="Black"][SIZE="5"][/SIZE][/COLOR]BESİKTAAAASSSSSSS
günaydın..
bugün vob kaçta kapanıyor...tüm kısalar açılışla kapandı..flatim...
[quote=Kennym;169547]üüüüüüüüüüüüüüü kapanmıstır herhalde hocam..
kuresel ters ındıkator olasım var cok fena....[/quote]
bu karamsarlıkla değil küresel, evrensel bile olursun sen. :)))
herkese günaydın, bol kazançlar...
Vob bugun 12 :35 de kapanacak
[COLOR=black][FONT=Verdana]Kanim Grafa dikkat et..İndikatör 1000 ün üzerini görürve sonra fiyatla indikatör NU yaparsa acımadan şort...tersi 0 ın altını gören indikatörün fiyatla PU yapması durumu içinde geçerli…mavi çizgi son şort edip 1 saat sonra uyuyabildiğim nokta[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i45.tinypic.com/vndw69.png[/IMG]
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]al buda basit indikatörün formülü hemen her yerde işe yarar (eşik değerleri değişebilir enstrumanına göre)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]2*RSI(8)+2*MFI(6)+CCI(12)+5*(PDI(9)-MDI(9))+2*ULT(7,14,28)[/SIZE][/FONT]
[QUOTE=Astatin;169550][FONT=Calibri][SIZE=3]Ahada sana ders olsun.uzak dur pariteden ..benim poz kapanmadı ama dün geceyi 1 yıl gibi yaşadım..20 işlem yaptım..akşama 3600 le başladığım portof 1800 I gördü sonra 3400 ü gördü, tekrar 2700 gördü şimdi 3300 lerde dans ediyor..illede FX de oynayacağım diyosna sana işine yaraycak basiy bir fprmülcül verem[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
üvvv sabah beri bi mesaj yazamadım reffresh edıp duruyo ekran..
kaybetmemene sevindim hocam ucuz atlatmıssın...
kaybettim ama yine kazandım...eğer ilk stopu yapmasam para şu an 200 e inmişti...uzak dur fx deeennnn
[QUOTE=Astatin;169559]kaybettim ama yine kazandım...eğer ilk stopu yapmasam para şu an 200 e inmişti...uzak dur fx deeennnn[/QUOTE]
Gül gibi vopumuz dururgene neden efiksnen uvraşıyonuzckhi ::: geçmiş olsun aste
[quote=fXci;169561]Gül gibi vopumuz dururgene neden efiksnen uvraşıyonuzckhi ::: geçmiş olsun aste[/quote]
VOP yataya bağladi mi çoh sıkıcı oliyi... FX'de her daim hareket, cümbüş, vur patlasın ortam, dansözler vs. vs. :::
Dünkü ankete göre forumun %55'i gap'i aldı, %45 çarpıldı. Dün de fifti fiftiydi. Her sabah yarımız çarpılıyoz yaw... :( Ben bi süre flat kalma kararı aldım ama geceye girişlerde ben de %50 başarının üstüne çıkamadım henüz. Dow'un ne yapacağını az çok tahmin ediyorum da sabah deyyus paritelerin ve FDOW'un ne yapacağı hiç belli değil... :confused:
dünki anketh sonucu
[SIZE=4][B][COLOR=Red][I]SHORT YATTIM[/I][/COLOR] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar3-l.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar3.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar3-r.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/clear.gif[/IMG] [/B][B]20 55,56%[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]
[COLOR=Blue]LONG YATTIM [/COLOR] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar2-l.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar2.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/polls/bar2-r.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/clear.gif[/IMG] [/B][B]16 44,44%
[/B][/SIZE]
Parite altin çosuyor zirve yapıyor biz eksiden açıyoruz anlamadım gitti..
pairte dahil tüm pozlar flat
[quote=mlk1;169567]Parite altin çosuyor zirve yapıyor biz eksiden açıyoruz anlamadım gitti..[/quote]
"Parite altın coşuyor zirve yapıyor" deyip alanları çarpmak için... :))) Onlar bi zarar yazıp pozisyon kapatsınlar ondan sonra çıkarız. Piyasanın tabiatı bu...
longlarım ilen bekliorum....
günaydın .. her sabah tersteyim arkadaş ... vay a* .. ne ters adamım ben yuaw fxci abey ..ehuehue
long devam ... zero işlem .. i am sorry ..
400 az pilav şort..deneysel miktarda..bayrama stresle girmeyeceğim
[QUOTE=selçuklu;169571]günaydın .. her sabah tersteyim arkadaş ... vay a* .. ne ters adamım ben yuaw fxci abey ..ehuehue[/QUOTE]
hocam benden bulasmıstır.. ben flat kalıyorum aksamları yoksa uyuyamıyorum rahat :D
[QUOTE=fXci;169561]Gül gibi vopumuz dururgene neden efiksnen uvraşıyonuzckhi ::: geçmiş olsun aste[/QUOTE]
vobda kaybedeceğimiz tutar sınırlı günde max 1000 1500 points.. gönül istiyoki 10 dakkada dibe vuralım , hidayete erelim.. :::::::::
Günaydın dostlar.
shorta devam.
gunaydin.iyi seanslar.
umarım doğanın sonu uzanlar gibi olu...
haydi tayyip ancak sen bunu yapabilirsin...
28 şubat sürecini hazırlayan,darbe ,antidemokratik müdahaleye izin veren bu [B]melun gurubu[/B] sen bitir....
bakın kaç gündür ''KAFES' diye bir kafeslemeden bahsediliyor..belgeler bulunmuş,bombalar ele geçmiş...
kafes nedir....
koç un denizaltı müzesinde ,[B]ziyarete gelen çocukların en çok olduğu sırada bombalar batlatılacak....[/B] binlerce masum yavrunun cesedi etrafa saçılacak...ayrıntıyı merak eden web ten bulabilir.....
[B]ama bakıyorsun bu gurubun tv ve gazetelerine [COLOR="RoyalBlue"] kafes [/COLOR]le ilgili tek kelime yok[/B]..
habire çıplak karı resmi,,kim kimi nerede ne yapmış hikayesi....nötr meseleler..artık bakılacak gazete oldu bunlar...
kimsenin işine bir şey olmaz..istihdamda şahıslar değişir ama genele birşey olmaz...
günaydın,rast gele cümleten..
Sazan full flat ama sistemler shortta. (Dün 57.5'den vermişti)
Bugün madem yarım gün, ben de eğlence olsun diye düşük kontrat sayısıyla 1dk'lık grafik üzerinden takılıyorum... 15, hatta 5 dk'lıklarda görülmeyen bir çok detay ortaya çıkıyor 1dk'lıkta. Hoşuma gitti. Bir deneyelim bakalım...
[quote=abka;169579]umarım doğanın sonu uzanlar gibi olu...
haydi tayyip ancak sen bunu yapabilirsin...
28 şubat sürecini hazırlayan,darbe ,antidemokratik müdahaleye izin veren bu [B]melun gurubu[/B] sen bitir....
bakın kaç gündür ''KAFES' diye bir kafeslemeden bahsediliyor..belgeler bulunmuş,bombalar ele geçmiş...
kafes nedir....
koç un denizaltı müzesinde ,[B]ziyarete gelen çocukların en çok olduğu sırada bombalar batlatılacak....[/B] binlerce masum yavrunun cesedi etrafa saçılacak...ayrıntıyı merak eden web ten bulabilir.....
[B]ama bakıyorsun bu gurubun tv ve gazetelerine [COLOR=royalblue]kafes [/COLOR]le ilgili tek kelime yok[/B]..
habire çıplak karı resmi,,kim kimi nerede ne yapmış hikayesi....nötr meseleler..artık bakılacak gazete oldu bunlar...
kimsenin işine bir şey olmaz..istihdamda şahıslar değişir ama genele birşey olmaz...[/quote]
Vatan Gazetesi.
Ruhat Menginin yazısı.
[B][SIZE=5]Ruhat Mengi [/SIZE][/B] [B]Yazara ulaşmak için :[/B] [EMAIL="rmengi@gazetevatan.com"][FONT=Arial][COLOR=#000000]rmengi@gazetevatan.com[/COLOR][/FONT][/EMAIL][FONT=Arial][IMG]http://haber.gazetevatan.com/pics/textsizer2.jpg[/IMG][/FONT] [B] Şu kafes meselesi![/B]
[IMG]http://foto.gazetevatan.com/pics/yazarlar/4.jpg[/IMG][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2] Islak imzalı belge” iddiasında ıslak imzanın sahibi olduğu söylenerek ve günlerce iktidar partisi ile yandaş medyası tarafından “teslim ol, teslim edin” çağrıları yapılarak mahkemeye çıkarılan ve tutuklanan Albay Dursun Çiçek’in “delil yetersizliğinden” serbest bırakılmasının hemen ertesinde Başbakan Erdoğan bir çağrı yapıyordu: “Artık bu konuyu kurcalamayın, kurumları yıpratmayın. Olay yargıdadır.”
Biz toplum olarak “Belge manyağı” durumuna getirildiğimiz; belgelerin, ihbar mektuplarının sayısını şaşırdığımız için neler olduğunu, bu insanların “kesin delil var”mış gibi neden önce darbeci diye tutuklanıp sonra serbest bırakıldıklarını artık anlayamıyoruz. Nitekim ikinci “Ergenekon” davasının (birinci, üçüncü, beşinci neydi hatırlayan var mı) tutuklu sanıklarından 5’i daha; bir teğmen, 2 jandarma astsubay, 2 polis memuru dün tahliye edilmiş. Demek ki içerde tutmak için delil yok, o zaman niye içeri tıkıldılar, vatandaş olarak merak etmez misiniz? Bu nasıl hukuktur diye sormaz mısınız?
“Gerçekten elinizde kesin kanıt varsa o suçluları tutun, diğerlerini hiç değilse tutuksuz yargılayın ve onlar üzerinden kurumları toptan sorumlu tutup suçlamayı kesin” demez misiniz? Doğal olarak deniyor zaten...
Oysa “iktidarın gazetecileri” durumundaki bir grup ve “medyası” durumundaki gazete ve TV’ler sürekli olarak “Başbakan’ın ‘yapmayın’ dediğini” yapmaktan bir gün bile vazgeçmediler. Açın Kanal 24’ü meselâ, ihbar mektuplarına anında inandıkları ve manşetlerine taşıdıkları halde nedense bu ihbarcı subayları hiç mi hiç merak etmeyen, onlara çağrı yapmayan, TSK’ya da “bul ve teslim et” demeyi akıl etmeyen gruplar “henüz iddia halinde olan belge, CD, fotoğraf, ne bulurlarsa” onlar üzerinden nasıl darbe senaryoları yazıyor ve orduyu; Kara-Hava-Deniz Kuvvetleriyle, o da yetmiyor Cumhuriyeti ve ona bağlı insanları da tümüyle karalayacak konuşmaları nasıl inandırıcı tavırlarla yapıyorlar izleyin.
Kaçıncıdır hatırlamıyoruz ama son belge “Kafes Eylem Plânı”... Gerçekliğini henüz yargı anlamadı, bildirmedi ama onlar her zamanki gibi yargıdan önce emin oldular bile... Şimdi sıra “Neden herkes bize inanmıyor ve üstüne atlamıyor” sorusunda... “Artık başları döndü, belge ve ihbar mektubu manyağı oldular da ondan” veya “Yargı doğrulamadı, diğerleri fos çıkmıştı da ondan” gibi cevaplar geçerli değil bu beyler için...
Her neyse, burada asıl önemli olan; daha 5 gün önce “Artık kurcalamayın, kurumları yıpratmayın, olay yargıda” diyen Başbakan Erroğan’ın çıkıp “Kafese hapsedilmeye millet yanıt verir” diye yine seçime endeksli, mağdur edebiyatlı fikir değiştirmesi.
Daha önce de sormuştum; bir karar versin artık, kurumlar kendisinin de katılımıyla yıpratılsın mı, yıpratılmasın mı?
(Not: Aynı gazete, yazar ve TV’lerin “ıslak imzalı belge”yi ve “imzanın sahibi ise Çiçek neden bırakıldı” sorusunu unutturmamaları iyi olur bence... Neden söz etmiyorlar artık?)
[/SIZE][/FONT]
piyasa dünkü hareketiyle epey ciddi ipucu verdi gibi geldi bana.
sabah ikinci 57 bin ziyaretide önemli bir hareketti.
son dip 56700,dün ve bugün destek bulduğumuz 57000 ve 57500-58000 aralığı kısa-orta vadeli destek yapmaya çalıştığımız bölge olabilir..
kısa-orta vadeli taban hareketinin tamamlanmasından sonra ise tepkinin potansiyelini şuan için 60200 e kadar görüyorum..
56700 altına seri şekilde sarkarsak yukardaki öngörü çöpe gider tabi..
birkaçtane daha yazar var...ben özellikle tv lerden(kanald ve star) ve lokomotiflerin manşeti(milliyet ,hürriyet) veya büyük başlıklarla yazmalarını bahsediyom...
yoksa dediğim gibi 3-5 köşe yazarı daha var...
250 flat