54250 uzun... çıksın bakalım.. vadeli çıktıkça bende çıkarım onunla..
yalnız 54700 üzeri sakat.. üzerinde bir yerde uyumsuz olacak...
hesaplar buna göre......
Printable View
hesaplar buna göre......
hesaplar buna göre......
[QUOTE=mbm;25787]54250 uzun... çıksın bakalım.. vadeli çıktıkça bende çıkarım onunla..
hesaplar buna göre......[/QUOTE]
bahsettiğim negative uyumsuz çıkış işte bakalım olcakmı çaktırma long deil flatım :) .uyk tek sorun 11225 e kadar düşebiler dow fut
[QUOTE=mbm;25787]54250 uzun... çıksın bakalım.. vadeli çıktıkça bende çıkarım onunla..
hesaplar buna göre......[/QUOTE]
bahsettiğim negative uyumsuz çıkış işte bakalım olcakmı çaktırma long deil flatım :) .uyk tek sorun 11225 e kadar düşebiler dow fut
Bugün deniz dalgalı biraz dikkat etmek lazım.
Bugün deniz dalgalı biraz dikkat etmek lazım.
eskiden endeksin dışa bukadar bağımlı olmasından yakınırdık şimdi o günleri arıyoruz heralde
eskiden endeksin dışa bukadar bağımlı olmasından yakınırdık şimdi o günleri arıyoruz heralde
yine başladı.. kademe düşürmemece oyunu...
54250 kısa tekrar...
ne saglam vadelimiz varmış bizim......
yine başladı.. kademe düşürmemece oyunu...
54250 kısa tekrar...
ne saglam vadelimiz varmış bizim......
baska bir sitede agustos kontrat takasi yayinlandi 600 tane long haric butun ULKE SHORTTA :)
baska bir sitede agustos kontrat takasi yayinlandi 600 tane long haric butun ULKE SHORTTA :)
Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200
Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200
2 ihtimal var :
1-bu herifler long pozisyonlarini 3 araci kurumda topladilar diger aracilarada shortlari dagittilar boylece takasa bakanlar piyasa yapiciyi komple long zannediyor.
2-blof yapmiyor bu herifler gercekten longtalar eger oyleyse butun ulkeyi soymayi planliyorlar bunlar.
2 ihtimal var :
1-bu herifler long pozisyonlarini 3 araci kurumda topladilar diger aracilarada shortlari dagittilar boylece takasa bakanlar piyasa yapiciyi komple long zannediyor.
2-blof yapmiyor bu herifler gercekten longtalar eger oyleyse butun ulkeyi soymayi planliyorlar bunlar.
[QUOTE=follow;25796]2 ihtimal var :
2-blof yapmiyor bu herifler gercekten longtalar eger oyleyse butun ulkeyi soymayi planliyorlar bunlar.[/QUOTE]
A şıkkı bence..
2-blof yapmiyor bu herifler gercekten longtalar eger oyleyse butun ulkeyi soymayi planliyorlar bunlar.[/QUOTE]
A şıkkı bence..
[QUOTE=TIFIL;25797]A şıkkı bence..[/QUOTE]
ulkem adina bende oyle umut ediyorum yoksa uzlasmaya kadar bu herifler 70 bine goturse ve orada uzlasma olsa kimse siz ne yapiyorsunuz diyemez.SPK yi dusunmuyorum bile onlarin bir fonksiyonu yok zaten.Amerikada gorduk adamlar aciga satisi yasakladilar olayin onune gectiler.
[QUOTE=TIFIL;25797]A şıkkı bence..[/QUOTE]
ulkem adina bende oyle umut ediyorum yoksa uzlasmaya kadar bu herifler 70 bine goturse ve orada uzlasma olsa kimse siz ne yapiyorsunuz diyemez.SPK yi dusunmuyorum bile onlarin bir fonksiyonu yok zaten.Amerikada gorduk adamlar aciga satisi yasakladilar olayin onune gectiler.
Asıl maldan çıkışın panik bir ortam oluşmassa futureler ve dax yükselirken yedire yedire olma ihtimali daha yüksek saygılar
Asıl maldan çıkışın panik bir ortam oluşmassa futureler ve dax yükselirken yedire yedire olma ihtimali daha yüksek saygılar
[QUOTE=clark;25793]Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200[/QUOTE]
Teşekkürler sn clark yorumlarınızı daha sık görmek isteriz.
[QUOTE=clark;25793]Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200[/QUOTE]
Teşekkürler sn clark yorumlarınızı daha sık görmek isteriz.
güzel tespitler, teşekkürler...
güzel tespitler, teşekkürler...
mesela GEDIK VE YAPI KREDININ TASIDIGI SHORTUN EFG NIN TASIDIGI LONGA ESIT OLDUGUNU DUSUNUYORUM yani ayni kisilere ait oldugunu dusunuyorum.SPK DENEN BIR KURUM VARSA BU BIR IHBARDIR gidin arastirin,calisin biraz :)
mesela GEDIK VE YAPI KREDININ TASIDIGI SHORTUN EFG NIN TASIDIGI LONGA ESIT OLDUGUNU DUSUNUYORUM yani ayni kisilere ait oldugunu dusunuyorum.SPK DENEN BIR KURUM VARSA BU BIR IHBARDIR gidin arastirin,calisin biraz :)
spot günlerdir artı kapatıyor, artık bir eksi yakışır bugün...
spot günlerdir artı kapatıyor, artık bir eksi yakışır bugün...
54125 uzun........
54125 uzun........
şurdan dondu burdan döndü derkenn geldik 54200lere gülme geldi sinirden:)
şurdan dondu burdan döndü derkenn geldik 54200lere gülme geldi sinirden:)
5 dk ekrana bakmadım 500 puan zıplamış ...
5 dk ekrana bakmadım 500 puan zıplamış ...
[QUOTE=enorton;25806]5 dk ekrana bakmadım 500 puan zıplamış ...[/QUOTE]
20dk bakmasanız olurmu ? :)
[QUOTE=enorton;25806]5 dk ekrana bakmadım 500 puan zıplamış ...[/QUOTE]
20dk bakmasanız olurmu ? :)
54700 uzeri dur diyemeyiz heralde kopar
54700 uzeri dur diyemeyiz heralde kopar