bu arada 250 ortalama ıle uzunum...taze
Printable View
bu arada 250 ortalama ıle uzunum...taze
[quote=hpy;269157]Selamunalyekum.Kolay gelsin hayırlı cumalar.[/quote]
aleykümselam ben alayımda kimse günaha girmesin hpy kardeş bakarsın unutur arkadaşlar selamını almayı :) bugün stres testi var ya ky için ondan dolayı atlayabilirler
[quote=a.kaya;269158]1500-2000 puanlık bi düşüş gelmesi lazım gibi sonra tekrar yukarı ama sadece sesli düşünüyorum[/quote]
O kadar olur mu bilmiyorum ama 325 shortta olduğum için sevinirim doğrusu.
uff be ne stresli iş yataya piyasa fena ediyor adamı bugün dikkatli olmak lazım
pariteler uçuş mode: on!
[QUOTE=unlimitted;269177]pariteler uçuş mode: on![/QUOTE]
creshesagne scenario mode on mu abi ... :o
owwww .. mondiyo . .astetronomoioussync patron nerde ....kayıpmı oldu yi adamdı astetronomoioussync patron
bugünde izmirden selam :D üwww otobanda çok lüks otomofil göremedim crashensync olur tahminim :D
tam maymuna çeviriyorlar adamı düşüyo diye atlıyorsun yukarı yapıyorlar kapıyorsun tekrar aşağı basıyorlar hiç sevmedim bu hareketleri klasik yataya piyasa trendlerden sonra çarpma modları ama bile bile lades yapıyom ühhhüüüüüüüü .dng .dng .dng
[QUOTE=seagate;269188]bugünde izmirden selam :D üwww otobanda çok lüks otomofil göremedim crashensync olur tahminim :D[/QUOTE]
millet özel uçakla falan geziyodur patron ... üüvvvv .. ::::::
[quote=selçuklu;269185]owwww .. mondiyo . .astetronomoioussync patron nerde ....kayıpmı oldu yi adamdı astetronomoioussync patron[/quote]
3 tane toplantısı varmış bugün
75600-700 e gidiyoruz anlaşılan...bence..
[QUOTE=a.kaya;269189]tam maymuna çeviriyorlar adamı düşüyo diye atlıyorsun yukarı yapıyorlar kapıyorsun tekrar aşağı basıyorlar hiç sevmedim bu hareketleri klasik yataya piyasa trendlerden sonra çarpma modları ama bile bile lades yapıyom ühhhüüüüüüüü .dng .dng .dng[/QUOTE]
patron bilinmez bence .. yatay olduğunu nası anlayacaz .... hadi yataya başladı yataylık ne zaman bitecek onuda bilemeyiz ...ben şahsen mecburen top çeviriyorum yani ... en az zararla çıkarız inşallah ... üüüüüü:o
selçuklu patron görüntü net değil saatlikte bir önceki barda 300ü geçmemeliydi güzel obo olacaktı
ama bence yukarı devam edecek doçe saldırdı
shortlar long oldu.77200 bugün görülecek diye düşünmekteyim.
astatin olaydı şekil yapardık egede üwwww ühühühüühh
kave içiyodum aklıma geldi .. fincan kulp çıkarmı bu graftan diye .. çıktı gibi .. üvvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6b4985ed.jpg[/IMG]
vay be asti hoca yuppiiiii diyordur sanırım
[quote=hpy;269203]shortlar long oldu.77200 bugün görülecek diye düşünmekteyim.[/quote]
bence yanlış gene hpy kardeş
owwwwwww ... mondiyo .... bi tuhaf düşüyor ama ... hakkaten .. cart diye iniyor kademeler ... hayırlısı olsun ...
eğer geçengün şorta devam etseydim 76500 benim stop yerimdi. bu demektirki pala benim gibi tersoları o seviyede çarpacaktı netekim öle oldu ama ben gün sonu yukarıda kapatacak diyorum pala sadece silkeleme yapıyor
10:20 barı 76.225'den satta ([B]STRem[/B])
bence herkes str sine farklı bir isim taksın .. sonra pela .. str de neymiş yemişim stryi demesin ... ben strme ... sailfish ismini taktım avatardaki balığın ismi ... ühühühüh:o:o:D:D:D
[QUOTE=Kennym;269090]cümleten günaydın ve bol kazanclar...
76625 ve üzeri kapanıslar al ve 76275 ve altı kapanıslarda sat sınyalı cıkar..
hedef 1000 puan...
saatlık sıstemler alda.. Most alda
DI gıdebılecegı en tepe noktalara cok yakın ama henus lımıt ustu sınırlarda degıl..
MFI lımıtıne ulasmıs vazıyette...[/QUOTE]
75275 hedefı ıcın yolu yarıladı .... sunun surasunda ne kaldı :)
apsd -5000 .. nşa da sert bir düşüş gelmesi akabinde yanmış ayu gibi zıplaması gerekir... bekllik hayırlısı bakalım
owww .. mondiyo .....owww no .. kill bulls ...
[QUOTE=selçuklu;269242]owww .. mondiyo .....owww no .. kill bulls ...[/QUOTE]
revenge of the bears - episode 1- ?
or
3 hilal taktiği ile Ayu Avlama episode 1242144 ?
vadeli bir dakikalık genişleyen
[IMG]http://i29.tinypic.com/e8aaz8.jpg[/IMG]
genişleyen alt bandındayız bir dakikalıklarda.Bu bölgeden yeniden yukarıya yönelmeli.75500 stoploss olarak uygulanabilir kısa vade için.
Genişeleyen formasyonlar tepede oluşursa geri dönüş habercisi olma ihtimali var.ANCAK pala denen zerzavat sürekli yatırımcıyı terse getirme peşinde olduğu için fiyatlar dikkatle izlenmeli ve son tepemiz olan 76600 yukarıya geçilirse short tutmamakta fayda var.
Ayrıca formasyon düşük periyotta ortaya çıktığı için güvenilirliği zayıf olarak düşünülebilir.
[URL]http://www.uzmanforex.com/forex-grafik-formasyonlari/geni%C5%9Fleyerek-a%C3%A7%C4%B1lan-zirve-g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm%C3%BC-broadening-formations[/URL]
[QUOTE=hpy;269203]shortlar long oldu.77200 bugün görülecek diye düşünmekteyim.[/QUOTE]
[QUOTE=a.kaya;269210]bence yanlış gene hpy kardeş[/QUOTE]
bugun o seviye gorulmesede pazartesi muhakkak gorulecektır dıye dusunuyorum...
motorun soguması lazım.. sımdı bunu yapıyorlar... halı hazırda yenı yakıt ta doldurarak gıdılecek 80000 + ustu yolculuk ıcın erzak takvıyesıne gıdılmekte...
[quote=TIFIL;269195]75600-700 e gidiyoruz anlaşılan...bence..[/quote]
tebrikler tıfıl,.brv
geldik oraya...;)
[quote=a.kaya;269210]bence yanlış gene hpy kardeş[/quote]
Ağbi trend yukarı.Sorun yok bence.
[quote=Kennym;269260]bugun o seviye gorulmesede pazartesi muhakkak gorulecektır dıye dusunuyorum...
motorun soguması lazım.. sımdı bunu yapıyorlar... halı hazırda yenı yakıt ta doldurarak gıdılecek 80000 + ustu yolculuk ıcın erzak takvıyesıne gıdılmekte...[/quote]
ben de bunu diyorum işte.Shorttan üç beş almak yeterlidir bence.Sonuçta fiyalar hergün daha yukarıyı görmekte şuan için.gerçek bir dönüş işareti yakalarsak o zaman başka olur tabi.
[quote=selçuklu;269197]patron bilinmez bence .. yatay olduğunu nası anlayacaz .... hadi yataya başladı yataylık ne zaman bitecek onuda bilemeyiz ...ben şahsen mecburen top çeviriyorum yani ... en az zararla çıkarız inşallah ... üüüüüü:o[/quote]
Yataylığı medyumlara sorabiriz:)))
grafiğin hasını yaptılar GBP/USD'de.
teprik ederim :::
[quote=hpy;269263]Ağbi trend yukarı.Sorun yok bence.[/quote]
yok hpy kısa vd için dedim ben daytrade için yoksa günlük yukarı diyorum bende
tekrar 74*** leri görmesi lazım yukarıya gitmesi için güç toplaması lazım diye düşnüyorum
cledum..toplantı arası..teprik ederim VOB u..şimdi bi toplantıya daha gireceğim..dönüşte bi 800 puan dah abasarsanız sevinirim..histemin **..yaşasın sistemler
TGG, 60 dklıkda 2 ye inmiş patron..alıcı satıcı dengelendi..üww..new turn on the way..bugünün kapanışı mevcut seviyeden bir hayli uzakta olacak (yukarı veya aşağı...umarım aşağı üww)...istopu yazdım...ehu
bir bear senaryosu yazayım...istres testleri iyi gelecek..ama zaten kötü gelecek olsa açıklamazlardı..ve zaten borsaalrın son yükselişinde bu beklentinin payı vardı ve zaten eurusd de 1.20 den 1.30 o gelşirken bunun önemli payı vardı..yani beklenti biter yapı paydos mu olur?...ehuehuehe...hopso....hadi ben özgür köle bir sonraki toplantıma gidiyorum
Bir dakkalık genişleyene göre düşecekse bile 76300-400 görülecek.
Haftalıklara bakınca ise bb üst bandını bir miktar yukarıya açmak için 77200 ün bugün olmasını bekliyorum