uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
Printable View
uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
35.400 LONG devam.
pozisyonumun 1/3 ünü realize ettim.gerisi duruyor.
hexen plans??
:):)
[QUOTE=Vob Trader;70074]hexen plans??
:):)[/QUOTE]
aynı vobtraderim halen shorts tutyorum
Astatincim dolarda sistemin ne diyor lütfen bakabilir misin? Ben satta olduğunu düşünüyorum görüşü olan arkadaş var mı? Bugünkü veriler: FRF PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:50 - GER PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:00 - GBP PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:30 - EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 - USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ara) 17:00 - USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 - USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 -USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00
[QUOTE=hexen;70075]aynı vobtraderim halen shorts tutyorum[/QUOTE]hexen baba! helal olsun..kararlı ve isabetli yorumlar için...brv
ben sisteme bile bir uyuyor,bir uymuyorum..
[QUOTE=hexen;69972]vob dediyim 37400 yeresine geldi ondan plan gore diyer yarı da 37325 yeresinden short etim
amma
37450 üstesinde short tutmaycayım[/QUOTE]
biraz önce 37500 üstü durdukya stop oldunuzmu diye plans sordum :)
[QUOTE=Vob Trader;70079]biraz önce 37500 üstü durdukya stop oldunuzmu diye plans sordum :)[/QUOTE]
izledim sadce vobtraderim 37575 kadar izin verdim
sindi systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
bu durum short icun tehlike cok..
stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..
biraz daha alım yaptım pek bakamıcam bugun ekrana uzunlarla devam
[quote=hexa;70076]Astatincim dolarda sistemin ne diyor lütfen bakabilir misin? Ben satta olduğunu düşünüyorum görüşü olan arkadaş var mı? Bugünkü veriler: FRF PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:50 - GER PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:00 - GBP PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:30 - EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 - USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ara) 17:00 - USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 - USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 -USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00[/quote]
Hexa,
Sendeki bu USDYTL aşkı, Leyla Mecnun aşkından bile daha kuvvetli anlaşılan.. :) No FX no cry...Hani diyorum vereyim sistemin formülünü hexa ya o da kurtulsun ben de kurtulayım :) sonra boş ve rdiyorum bak millet 20000 e sistem satıyo...dursun seinki de kenarda, en kötü antika olarak satarsın :)
[QUOTE=abka;70081]stopaj kesintisinde [B]komisyon çıktıkdan sonr[/B]a kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..[/QUOTE]
aracı kurumdan tık yok..ne illet birşey bu stopaj.dünde sordum..yok mu bilen..