Yalancı kim oynayalım, dolarmı yoksa borsa mı, herkez sorsun kendine ve kime yalancı diyorsanız onu şortlayın, acımayın,...........
Printable View
Yalancı kim oynayalım, dolarmı yoksa borsa mı, herkez sorsun kendine ve kime yalancı diyorsanız onu şortlayın, acımayın,...........
57450-300 ustesunde kaldımmı corta sıcak bakmam gayri
ziesteme karşı çıktık anında yediler efşksci..sen sevmiyon sistemleri ama, 57150 al..son sinyal..üwww
[quote=security;169809]Yalancı kim oynayalım, dolarmı yoksa borsa mı, herkez sorsun kendine ve kime yalancı diyorsanız onu şortlayın, acımayın,...........[/quote]
bayramda 1,55 görmüş bir doların şu anki hali bahsettiğiniz korelasyona bence gayet uyuyor.
ikisi de doğru söylüyor.
bence...
[quote=fXci;169808]57600 yeresınden flatos tamamen gayrı[/quote]
valla yazacaktım, vazgeçtim, sonra vazgeçmekten vazgeçtim.
yazıyorum.
beni acayip şaşırttın fx'ci.
geçmiş olsun. yine de buna bayram mahmurluğu diyelim. sen çıkarırsın zararı fazlasıyla. bozma moralini.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
birbirlerine göre doğru söylüyorlarda, topluca yalan söyleme durumu mu var ne :) esas olan global ağaların pozisyonu...mevcut manzaraya göre dubai krizinin global ekonomi için aslında iyi bir şey olduğunu anlıyoruz...fiyatlar dubai olayı öncesinin bile üzerinde :)
[QUOTE=Astatin;169811]ziesteme karşı çıktık anında yediler efşksci..sen sevmiyon sistemleri ama, 57150 al..son sinyal..üwww[/QUOTE]
57900 yeresınden cortos ben asteton hedefım 300-450 pıvan gari... istopum yakın bıcavım bılenık
yani şimdi kazara bir ülkeden daha kriz haberi gelirse, borsalar önce az düşer ama sonra tavan olur...
güaydın herkese.. yenı gelebıldım daha 850 den shortos daha endexe bile bakmadım noliii...
[QUOTE=fXci;169815]57900 yeresınden cortos ben asteton hedefım 300-450 pıvan gari... istopum yakın bıcavım bılenık[/QUOTE]
graf eskı graf deel form değiştiriyore... tren makas degıstırıyore namıssız pela
senkroniziz efiksçi..amma senin maliyet 25 pıvan daha iyi :) toplantı ve kaçar..istopumu yazdım..
8000 apsd ye yaklastı sasırmıs bunlar :) dahada parası var yukseltırse yukseltsın.. ehuehu ama ya kaparsa burası 50000 de anca durur ...
gözler abu dabide işim olmaz dubaiee filan dese emirin biri de nemalansak shortlardan heuheuh
iselçuklu patronaj nerde yaww..sekretere sopamı atıyo acap yine
[quote=unlimitted;169812]bayramda 1,55 görmüş bir doların şu anki hali bahsettiğiniz korelasyona bence gayet uyuyor.
ikisi de doğru söylüyor.
bence...[/quote]
Dikkat bayramda gördü, sen ben ööle baktık melun melun, işin gerçeği, ağanın paşanın bizim paralarımıza ihtiyacı yok, onların dertlari başka, şu anada yönettikleri sürçte başka,......
örneğin Türkiye, IMF yapamıyor eli kolu bağlı, tezgah altı py den de açığını kapatamazsa hormon lu antalya hıyarı gibi heran patlayabilir,.....no panic, hazirana kadar usd,
AMAN RAAA..görüyorum seni orda hiç yokmuş süsü verme kendine..bu ne hal vob da beyle heee.....oysa cuma günü acaba ilk seans 1000 puanmı 1500 puanmı alırız diye düşünoorduuk değilmi... :)
[QUOTE=Astatin;169823]AMAN RAAA..görüyorum seni orda hiç yokmuş süsü verme kendine..bu ne hal vob da beyle heee.....oysa cuma günü acaba ilk seans 1000 puanmı 1500 puanmı alırız diye düşünoorduuk değilmi... :)[/QUOTE]
Evet elimizde patladı maalesef 15 dk al saatlik al sinyali verdi 57900 ü aşmazsa sorun yok ama purayı aşarsa istop derim başkada bişey demem!
altın el yakıyo ne hale gelmiş :) gozum kalmasın diye bi short bi long actım farklı vadelerde heuehueh moral oluyo :D
45 lerde geziyodu 3 ay once.. 59 ne ola %30 fırlamıs.. el insaf.. bunlar hep düğünde altın takma adetini türk milletinden uzaklastırmak ısteyen yabancıların oyunu :::::::::
gunaydın;
destur fena carpıldım walla..
625 ı beklıorum uzamak için...
vermedı kendı bılır...gitsin bana ne...
apsd ye selam,58200 çanağına devam :)
[quote=security;169822]Dikkat bayramda gördü, sen ben ööle baktık melun melun, işin gerçeği, ağanın paşanın bizim paralarımıza ihtiyacı yok, onların dertlari başka, şu anada yönettikleri sürçte başka,......
örneğin Türkiye, IMF yapamıyor eli kolu bağlı, tezgah altı py den de açığını kapatamazsa hormon lu antalya hıyarı gibi heran patlayabilir,.....no panic, hazirana kadar usd,[/quote]
sevgili Security,
ben önceki mesajlarımda sık sık dile getirmişimdir. vade veya seviye belirtilmeden yapılan yorumların çok bir anlamı yoktur. tabi bu benim şahsi fikrimdir.
önceki mesajımda ben GBP/USD'de gördüğüm şeyin ikili dip olması ihtimalinden bahsederken, özellikle kısacıları sıkıntılı "saatler" bekliyor demiştim.
haziran'a kadar yorumunuz, zaten farklı vadelerden bahsettiğimizi, ve dolayısıyla ikimizin de haklı çıkabileceğini gösteriyor.
800 filat..875 3/5 şort...efiksci insan diilmiş bu pala
[QUOTE=AMON RA;169824]Evet elimizde patladı maalesef 15 dk al saatlik al sinyali verdi 57900 ü aşmazsa sorun yok ama purayı aşarsa istop derim başkada bişey demem![/QUOTE]
579xx ustunde 582xx yeresı var bıde abı ...
582xx ustundede 588xx yeresı var...
yani 300-500 er pıvannık dalga grafı var suan karsımızda...
bide graf ray degıstıriyor... :::
sıncı 579xx yeresı asılamazsa 575xx yeresıne bı atak olabılır .......... bakalım... aşılırsa yukardakı sevıyeler can sıkacak galibe
istop **..saatlik al vermeye başladı
günaydın
58000 ve üzerinde flat olacagım..
ve uzunlar kapandı..istirahat edeyim..sistem perşembeden al da.
piuvv gene basladılar..
oy memişler memişler sisteme uymayanı yemişler
Sazan flat girdiği bayram sonrası hala flat. Sistemler de flat'a döndü.
SW'ye göre karar noktası 58.25. Bu seviye üstü 15-20 dk'lık kapanışlar yükselişin devamı olasılığını artırır. Bu seviye altı olduğumuz sürece yükselişin sadece bir tepki olma olasılığı daha yüksek. (Şüphesizki bence)
Ahanda değişen ray grafı şu an nirdeyiz gayri
[IMG]http://i46.tinypic.com/vc8kl.png[/IMG]
pis alacaklar sanki....flat devam..sabah sopası anca kendimize geldik... sisteme uy uy uy uy..uysana abicim nedne uymuyon yaww..üwww
fxci hocam bende görünmüyor graf nasıl edcez sana zahmet bi güzellik yapsan
bu gece dow da sert düşüş bekliyom...
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;169841]fxci hocam bende görünmüyor graf nasıl edcez sana zahmet bi güzellik yapsan[/QUOTE]
582xx yeresı onemlı yukardakı grafta...58200 altında 574xx-6xx arasına dusus......
582xx ustundede 588xx yeresıne yukselıs potans gorukuyor
emme bayram tatılınden donduk hamımız hamız ::: dıkkat etmek leazım :::
57800 saatlik ortalama üstünü sağlama almaya çalışıyor piyasa..
58200 çanağı hedef ve önemli direnç seviyesi..
58200 üstünde kalmaya başladığımız zaman 58875 seviyesi hedeflenebilir bugün yarın..
short şartım şuan için 57500..
58050 kısa...
58.025 ten 1/1 uzunum...stop um yakın...alır sa yukardan almak istemiorum...yakınkene stopum aldım gayri...
cümleten kolay gelsin .. işler yoğun ..çok katılamayacam bir süre .. ahanda kafamdaki projeksyon ..
bol kazançlar ..shortlar gol olur tahminim .. ehuehhue :D
[URL=http://img217.imageshack.us/i/adszqnw.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6408/adszqnw.jpg[/IMG][/URL]
geçen ayın 20 sinden 25 ine kadar dışarısı hep yükselmiş bizimki de hep düşmüş. hep yorumlarda negatif ayrışma lafı geçiyordu. bizimki düşüşünü yapmış yani dışarısıda olayı bi günde bitirmiş.
ama bizimkileri tebrik etmek lazım bu dubai krizini el maktumdan bile önce biliyolardı heralde....
işlem yok şorto bekliyorm..dubai battı..kurtardılar..herşeyi kurtarıyolar..ne güzel..ozaman batmaz bu gemi..hııh..
yukardan maliyet yapıp kısalayanlar terlio şu anda versin diye artıkın...uzuna da giremiolar...bu kadar almışken...ben kansız(pala) olsam durur durur alırım...ki hakkı da war buna...bu sefer tahtakale mantııyla hareket ettim...bakalım nolcek...
genelde böyle batma durumunda(duba-i) ilk tepki aşşağı olur...
sonra tepki..sanki piyasalar bu haberi önemsemiyormuş gibi olur...
sonra mokoko...sert düşüş.....