-
[quote=7410;170000]iyi akşamlar arkadaşlar...
astatin hocam ortaya karışık bi sistem attırabilir misin pls..nasıl kapattı long mu kapattı sistemler...[/quote]
günün en yükseğinden kapattıya..alayı alda ...günlük hariç...
57000-57400 arası ala geçti 5-15-20-30-60 dakıkalar... felakin eski bir asti atasözü derki run away piyasa hariç, gün içi en yüksek fiyattan satan adam çok büyük ihtimalle ertesi gün iyi para kazanır...gerçi ben 500 puan içerideyim ama en azından fitlsek süper olur
-
amma illede ziestem istiyorsan al sanarenkli allı pullu mavili şekilli eurusd 60 dk sistem
[IMG]http://i45.tinypic.com/e9982d.png[/IMG]
-
asti senı bulmuşken altın için bır ongorun varmı
-
ha yaşa be..ellerin dert görmesin
-
[quote=okansak;170003]asti senı bulmuşken altın için bır ongorun varmı[/quote]
az sonra basacaklar:D
-
eurusd 1.5088 altında saatlikde sata geçer...KUIN papucu yarım..40 TP yi 60 a çıkardım
-
kaldıraç 40 oldu geelll vatandaş geel..ben en çok eurusd nin çökme ihtimalini sevdim
-
Asti Systems Incorporated Canlı yayın
...eurusd nin **
[IMG]http://i46.tinypic.com/11b7r5l.png[/IMG]
-
[quote=okansak;170003]asti senı bulmuşken altın için bır ongorun varmı[/quote]
şaka bir yana burdan alanı döverler ona göre
-
yıl sonuna kadar sahte obo lara ve sahte tobolara dikkat edin...
ikili dipler bile sahte olacak sinir harbine hazır olun...
bundan sonra tek göstege fiyat olacak...
herkese iyi geceler...
-
[quote=astatin;170006]eurusd 1.5088 altında saatlikde sata geçer...kuın papucu yarım..40 tp yi 60 a çıkardım[/quote]
şşşşşşş:d
-
[QUOTE=sovalye;170010]yıl sonuna kadar sahte obo lara ve sahte tobolara dikkat edin...
ikili dipler bile sahte olacak sinir harbine hazır olun...
bundan sonra tek göstege fiyat olacak...
herkese iyi geceler...[/QUOTE]
ne demek istedin şovalye..alalımmı satalımmı..:o
-
ahanda Okan sana 60 dklık XAUUSD görüntü--10*15 usd ye eywallah diyen bu NU göründüğünde ve 3 bar üstüste fiyat düştüğünde satar..olmuşları toplar...kısa trade ...
[IMG]http://i47.tinypic.com/2epjck6.png[/IMG]
-
[quote=QUEEN;170012]ne demek istedin şovalye..alalımmı satalımmı..:o[/quote]
bence %70 ihtimal dağıtım sürecindeyiz neyse ben ankaraya yola çıkıyorum herkese bol şans...
-
aha ..eurusd .86 da 5 dklık al verdi...mal 20 pipse emanet..amma 60 dk hala satta..yukarıdna corting fırsatı beklenir
-
Sevgili astat son durumun nedir bu paritede, beraber takılalım.......sat mı, al mı, indi bindimi,....
-
5 alda -15-20-60 satta..amma ben yatar
-
şimdiden yarın açılış öngörüsünde bulunacak var mı?
yoksam sabaha kadar shortlarımızla bize mokoka mı?
-
[quote=Astatin;170017]5 alda -15-20-60 satta..amma ben yatar[/quote]
Bende 5 sat 60 sat, eğer zamanımız olsaydı, 60 lığa güvenerek yeni poz alsa idim, 1.51-1.5090 arasından shrt kollardım, neyse bu durumda iyi uykular sana,.......uyk
-
benim sistem dj 'ta üstelik 60 dk sat vermiş saat 22.00 barında da sistemime pek güvenmediğim için sizlerdeki durum nedir? merak ettim açıkcası... zaten başımıza ne geldiyse bu sistem merakından geldi ya ...:(((
-
[quote=ordi;170020]benim sistem dj 'ta üstelik 60 dk sat vermiş saat 22.00 barında da sistemime pek güvenmediğim için sizlerdeki durum nedir? merak ettim açıkcası... zaten başımıza ne geldiyse bu sistem merakından geldi ya ...:((([/quote]
buna ilave 15 dk saat 21.30 barında sat vermiş yoksa bu sistem beni mi yiyiyor:confused:
-
[quote=ordi;170018]şimdiden yarın açılış öngörüsünde bulunacak var mı?
yoksam sabaha kadar shortlarımızla bize mokoka mı?[/quote]
Yarın ağa yakalamışken zorlayacaktır, 10 dk lık grafta bakarsak, dirençler 58475, 58925, 58925 in geçilmesi durumunda önünde engel kalmayan ağa 60475 te nihai hedefine gider, ama yapılan bütün hareketler sahte olduğu için, kanımca 58925 iyi gözlenmeli ve poz da kalınıp kalınmayacağı yada pozun azaltılıp azaltılmayacağına karar verilmeli, shrt olanların yerinde olsam, flat kalarak ağaya ceza verirdim sahtekar olduğu için, dikkat edilecek bir konu 180000 civarı APS bu gün 207000 de, 27000 artış ve sadece fiyatta yükseliş bu gün yaşandı, sanırım shrt pozisyonların endex i düşürmeden longla karşılanması için büyük çaba sarfediliyor, efg olarak bakarsak 16.11. den itibaren 48000 long olan pozisyonu bayram öncesi 58500 den 56700 leri gördügümüzde 17000 longa indi ve bu gün 31000 longda, yani sattığı longların yarısını geri aldı, buralarda biraz dinlenir diyorum,
Birde spotçular var, son vagona atlayanlar ağalar bunlarıda mala kilitledi, son vagoncuların hisse aldıkları fiyatları orta vade göreceklerini sanmıyorum ama biraz kurtarırlarsa bile, borsadan yandım deyip uzayacaklarını düşünüyorum, yani bir daha almazlar, kerizmi adamlar,
E reklamlardan anladığımız kadarı ile shrt yönü olduğu için geriye VOB kalıyor,......burada mala yakalanan hisseciler shrt olmuşlarsa yani birileri akıl vermişse bunlara vay halimize,.........o zaman ağanın hesabı değişir,..........
Conilere bakarsak Dubai ile meşguller sarsıntıyı atlatmaya çalışıyorlar, 107xx
en dir bana göre, orta vade düşüş kaçınılmaz, burayı ikiye ayırırsak 107xx-9700, 107xx-9300, birincisi daha büyük olasılık, yani yataya girecekler,....
Bize gelince Hormon yemiş Antalya bademi gibiyiz yani her an patlayabiliriz, ne yapıp yapıp bu 50 milyar açık kapatılmalı, iki yolu var IMF veya El altından, birincisi 7 kez gitti geldi, olmadı niye bu kura IMF intihar olur ve aklı başında geleceğini düşünen hiç bir hükümet bunu göze alamaz, niye borçta 200 mil usd den 500 mil usd ye çıkmışsın, bu kurdan st-by la ve conilerde doların kafasına basarken, daha 1 sene daha basacam ulan derken, böyle bir dünya varken çıkar borcun neredeyse 1TRL dolara,...e o zaman el altı ağır basıyor....bir kez denendi ve net hata noksan 18 mil usd dedi,
Faizler, gösterge faiz 9.00 ın üstüne zıpladı ve kalıcı olma eğilimi taşıyor, bakacılık kesimi 9 aylıkta 15.7 mil tl ile yükü tuttu, keyfi yerinde olan tek kesim, onların bile neşesi kaçtı kar eğrileri marjinal oldu, yani düştü, bu seneye karlarda azalma ve borsada satış demek, bu yüzden faizlerin daha fazla düşmesini istemiyorlar, bu da M.B. nin otaritesinin sarsılması demek, sonuç kurlar yükselecek demek,
Coni ise dow u ayakta tutabilmek için dönüp dönüp kendi parasının kafasına çakıyor, dolar endex sin negatif potanslarındada kendini yukarı atıyor, yani doları merdiven olarak kullanıyor, bu sayede 10500 e kadar gelip fırtınalı sulardan sakin sulara gelebildiler, burada önlerinde iki seçenekleri var,
1.Bu bölgeyi hızlı olarak geçmek,
2.Yatay piyasaya girmek, rakamlara yukarıda değinmiştim,........bana göre çok büyük olasılıkla ikincisi gerçekleşecek, çünkü kaynak transferi nedeniyle 3. dünyanın dayanacak gücü kalmadı, coni dolarda bu seviyede DXY=75 ve Dow da da yataya girerek, faizinin de bu seviyelerinden maden arar gibi enflasyon aramaya devam edecektir, işleri gerçekten zor,
SONUÇ: Rahat olunuz, 58925 yukarı kırılır ise mola veriniz,..........yani flat olunuz, hiç olmuyorsa [COLOR=red]ağayla uğraşmaktansa çalıyı dolaşmak evladır[/COLOR] deyip dolarize olunuz...
-
[B]Günaydın,
[U]02 Aralık Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP PMI İnşaat Endeksi (Kas) 11:30 46,9 46,2 Yüksek
EUR ÜFE (a/a) (Eki) 12:00 %0,0 -%0,4 Yüksek [/U]
[B]USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (27 Kas) 14:00 -%4,5 Düşük
USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Kas) 14:30 -%50,7 Düşük
USD ADP İstihdam Değişimi (Kas) 15:15 -148K -203K Yüksek
USD Timothy Geithner'ın Konuşması 16:15 Yüksek
USD DOE ABD Ham Petrol Stokları 17:30 1019K Yüksek
USD Fed-Lacker'in Ekonomik Beklentiler Hakkındaki Konuşması 19:30 Düşük
USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Düşük[/B]
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK 2009 yılı 2. Bitkisel üretim tahmini verisi (10:00)
T.C Hazine 20 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.
[B]NOT: İsviçre’de Dünya Ticaret Örgütü Toplantısı Yapılacak[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
Security kardeş ayrıntılı bilgi için TEŞEKKÜR ederim emeğine sağlık
-
Günaydın abiler,cortlar gol olur mu bugun??ne dersiniz,üwwww...
-
cümleten günaydın bol kazançlar ...
-
cümleten günaydın , bugun gene shortcular olarak dayak yemekten korkuyorum , hakkımızda hayırlısı...
-
-
-
Isınma Turları :
DJI haftalık.
Hedef değerlerin sınırında geziniyor. Geçen 3 haftadan birinde tam kırmızı, diğer iki haftada ise (geçen hafta dahil), kırmızı ile mavi arasında kapanış oldu ve henüz mavi üstünde kapanış yok. Özellikle mavi ok ile gösterdiğim haftalık barda, tam hedef değerlerinde bir doji oluşmuş durumda.
Bu doji , en düşük değerinin aşağı geçilmesi , bence, düşüşü başlatır. Ancak bu hafta kapanışının mavi yatay üstünde olması, ve özellikle doji bar high değeri de üstünde ise, stop loss'u doji low değerine koyarak yükselişe oynamayı anlamlı kılar. Bu durumda hedef 11.000 olur.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/djihaftalk.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8827/djihaftalk.png[/IMG][/URL]
-
sanırsam şortlar badem olacak yine :)
-
[quote=Astatin;170032]sanırsam şortlar badem olacak yine :)[/quote]
58.8 üstüne stop loss koyarsan bence badem olmaz.
-
Orta vadeli sistemlerimin (15 ve 20 dk'lık) her ikisi de halen flat.
-
-
longlarda ayağa düşecek inşallah...
Long kebap yimek istiyorum yahu...Kimler longdaydı bakiimm, bir dilim selçuklu, bir dilim patlıcan, bir diim kuin, bir dilim domates...ehuheheueue
:D:D:D
yada şort kebap; bir dilim asti, bir dilim domates, bir dilim cerfi, bir dilim elstock, bir dilim .................. zzzzzz şortcular çık fazlaymış **...istanbulu doyuracak kadar kebap çıkar bu popülasyondanüüüüüüüüüüüü
üwwwww
-
[QUOTE=Astatin;170032]sanırsam şortlar badem olacak yine :)[/QUOTE]
badem derken buzlu mu buzsuz mu :) yanmayalım diye soruyorum :D buzsuzsa kendım alıcam buzu mutfaktan
-
[quote=sazan;170033]58.8 üstüne stop loss koyarsan bence badem olmaz.[/quote]
:..::..::..::..: ben -100 puana bile gecince badem olmuş hissediyorum kontratoları:..::..::..:
-
bakalım 58.775 ve 57.950 aralıında kımlerı kesecek...
-
[quote=Astatin;170038]:..::..::..::..: ben -100 puana bile gecince badem olmuş hissediyorum kontratoları:..::..::..:[/quote]
Bense -3000 puvandan sonra.
-
biraz rahatlamak için 325 altına inmek lazım ama şu an böyle bi izlenim edinemedim bademe devam yani ::((