biraz realizasyon gelsinde göstergeler rahatlasın patlıcaklar...uzun devam sistemler uzun devam
Printable View
biraz realizasyon gelsinde göstergeler rahatlasın patlıcaklar...uzun devam sistemler uzun devam
bu indikator nasıl yorumlanıyo
[QUOTE=Malix;70137]Merhaba ! Matriks'in MSDownloader'ini kullanan var mi ? Bi soru sormam lazim[/QUOTE]Siz yine de sorun bilen cevaplar.
[QUOTE=truva;70141]bu indikator nasıl yorumlanıyo[/QUOTE]
"http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=825&d=1231246933" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
[QUOTE=truva;70141]bu indikator nasıl yorumlanıyo[/QUOTE]
link çalışmıyor
saatlik maceraperest dip ve tepelerde sinyal veren carptımıda cok pis carpan bir gostergede sat konumuna gecti
euro/dolar da fena patlar birazdan...
kankim yok mu?:(
Tamam soruyorum :)
Matriks MS Downloader ile yukledigim Spot30 verileri "XX,XXX" formatinda, Vob verileri "XX.XXX" formatinda cikiyor. Yani birinde virgul, digerinde nokta var. Nokta olunca 30bin yerine 30 olarak algiliyor MetaStock bu sefer system tester'da sorunlu sonuclar cikiyor.
Bu nasil duzelir bilen var mi? E-mail attim ise yarar bir cevap alamadim MATRIKS'den.
[QUOTE=VOBiX;70135]Bu yükseliş bitecek yerini düşüş alacak düşüşün sonlarında kayahan gelecek. Her şeyin bir zamanı var. Burada gelrise olmaz. Tepede dip olmaz :..:[/QUOTE]
Sevgili Vobix,
onun ters müdahili HR.
o ne kadar dipde ortaysa iyi piyasadada HR ortada.
bakınız emtia yorumları, jelibon dönüşün emtialarla olacağını 6 ocak 2008 de sonradan değil 1 ay 25 gün önce yazmış. HR yeni uyanmış.
sevgiler.
ha hayt jelibon hala 2008 de. 2009 demi artık.
tabi ki dolar/yen paritesinin de birazdan balonu inecek...
bu indikator nasıl yorumlanıyor
[QUOTE=nunu;70146]euro/dolar da fena patlar birazdan...
kankim yok mu?:([/QUOTE]
yettim kanki yettimmmm....
38.025 kısa denemesii.:..: Ama çookk riskli çookkk...