[quote=catedral;70152]yettim kanki yettimmmm....
38.025 kısa denemesii.:..: Ama çookk riskli çookkk...[/quote]
kisa iyidir:..:
Printable View
[quote=catedral;70152]yettim kanki yettimmmm....
38.025 kısa denemesii.:..: Ama çookk riskli çookkk...[/quote]
kisa iyidir:..:
Kanki ne görüyosun gece sizinkileri? Bence dow düşer???
5 dklık bir sistem daha sat dedi kaldı 20 dklık oda sat derse tam olucak
[quote=catedral;70154]Kanki ne görüyosun gece sizinkileri? Bence dow düşer???[/quote]
cok sisti be kankim. issizlik de yavas yavas satin alinmaya baslanir.
short üşütür insanı bu havada :)
[quote=furkan;70157]short üşütür insanı bu havada :)[/quote]
para kolay kazanilmiyor iste.kom
[QUOTE=Malix;70148]Tamam soruyorum :)
Matriks MS Downloader ile yukledigim Spot30 verileri "XX,XXX" formatinda, Vob verileri "XX.XXX" formatinda cikiyor. Yani birinde virgul, digerinde nokta var. Nokta olunca 30bin yerine 30 olarak algiliyor MetaStock bu sefer system tester'da sorunlu sonuclar cikiyor.
Bu nasil duzelir bilen var mi? E-mail attim ise yarar bir cevap alamadim MATRIKS'den.[/QUOTE]
FX2000 programında da VOB xx.xxxx olarak görünüyor ama spot xx,xxx.xx oalrak görünüyor o işte MAtriskin yapabileceği bir şey yok sanırım. Ya sistemi editleyeceksiniz ya da meta stocktan bir yolunu bulmanız lazım. VOBda verilerin xx.xxxx (dikakt ettiyseniz noktadan sonra 3 değil 4 hane var) şeklinde gelmesinin sebebi sanırım döviz kontratlarının küsuratının 4 haneli olmasından kaynaklanıyor.
çıkmam gerek geceyede uzun 17.00 barını goremicem ama pek birşey deişmicek gibi o yuzden tutuyorum uzunları
benim 5 dklık su koyverdi flatım 20 dklık sat verene kadar
2 0cakdan beri sistem (15 dak.) o kadar güçlü al daki, bugün long cover bile olmaz..çok sert aşşağı olmadıkca yarın bile zor gözüküyor...tabi ben sistemden erken indim,böm böm bakıyorum...ah şu [I]tek aylar [/I]adama yeter...sistemler daima mükemmel kazanır...
neyse borsa yükselsinde flat olsamda mutluyum..garantibnk sı yeter...herzaman söylediğim teorim;şubat sonuna kadar imkb-100 37-40000 arasında tepe yapmalıdır..garanti ise betasını hesaba katarsak 4,00-4,50 olmalıdır....ondan sonra ise esas düşüş..temmuza kadar..[B]artık devir canı çıkıncaya kadar satmak,alıncada sonuna kadar abartıp almak...[/B]bana öyle geliyorki buralardan taze uzun yapılmadıkca yön yukarı..final;imf anlaşmasının ertesi günü olmalıdır..
Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.