[quote=Astatin;70139]snıf snıf havada BO kokusu var hala :) :) (şaka hexa şaka)[/quote] Doğrusunu yazsana o halde :rolleyes: Bugün DJI için ve dolar için ne dersin şirin baba (eur-usd varsa onu da alabilirim) :rolleyes:
Printable View
[quote=Astatin;70139]snıf snıf havada BO kokusu var hala :) :) (şaka hexa şaka)[/quote] Doğrusunu yazsana o halde :rolleyes: Bugün DJI için ve dolar için ne dersin şirin baba (eur-usd varsa onu da alabilirim) :rolleyes:
[quote=sazan;70164]Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.[/quote]
Birkaç gündür vücudunun salgıladığı yoğun adrenalin onu bitkin düşürmüş olabilir bilemiyorum :))) DJI ve dolar/ytl tahmini olan yok galiba kimsenin? üüü
DJI tahminlerini sayın jelibon veriyor zaten. Dolara gelince hayret bugün çıkmamış.
systems
5 dakk long 15 dakk long gun long signalde
[quote=sazan;70164]Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.[/quote]
sazan abi ne diyorsun piyasaya?
bu arada DAX sence bir alçalan üçgenin yukarı yönlü c sini yapıyor olabilir mi? ha bitti ha bitecek gibi sankim.buna ne dersin? gerçi 5.000 lerde tıkansa daha düzgün olacaktı görüntü olarak.
bol kazançlar abi,
[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/7228/dadaue5.png[/IMG]
sp direnç 942-952 arası.
kırarsa 1000.
kırarmı soru işareti.
Dünyada insanlık, vicdan, ahlak hiçbir değer kalmadı bu çok açık... Yaşar Nuri Öztürk'ün deyimiyle dünya uzunca bir süredir Rahman'ın kucağında da değil. Peki ne yapacağız ? Kudurmuş köpeklerce öldürülmüş üç çocuğunun başında ağlayan baba ne yapacak ? Şu dünya denilen tiyatronun biran önce bitmesini öyle çok istiyorum ki...
[QUOTE=hexen;70097]neden flat oldum ?
cunki eyer systems short signale gecmese 37700 üstesi min 41800 yeresine potans oluyor.
terkar short potans icun imkb100 28200 asayasında olma gerek vob 37475 asayasında 15 dakk system short signal gecme gerek..[/QUOTE]
Sayın hexen yazınızı aha yeni okuyabildim,yukaruıdaki patonsiyel dediğiniz yerleri vaktiniz olursa gıfığiniz üzerinde göstermeniz mümkünmü öğrenmek için soruyorum
teşekkür ederim
[QUOTE=özdenil;70173]Dünyada insanlık, vicdan, ahlak hiçbir değer kalmadı bu çok açık... Yaşar Nuri Öztürk'ün deyimiyle dünya uzunca bir süredir Rahman'ın kucağında da değil. Peki ne yapacağız ? Kudurmuş köpeklerce öldürülmüş üç çocuğunun başında ağlayan baba ne yapacak ? Şu dünya denilen tiyatronun biran önce bitmesini öyle çok istiyorum ki...[/QUOTE]
hayatımda bela anmam ancak 5 gündür yedi sülalelerine öyle bir anıyorumki, ne diyim.
FLAT yatıyorum gönlümden geçen SHORT ama bu harakiri gibi bişey olur (aslında pek olacak gibide durmuyor ya neyse).
bugün sabah biraz erken atlamışız trenden 500 puan daha koyabilirmişiz cebe.ama dediğim gibi bana göre yolun başında değil sonlarındayız.aşağıda yapmamız gereken bir DİP daha var.
kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.