-
VST kullanılması için benim bildiğim şirket çalışanı,lisanslı olunması lazım,ha bir çalışanın kullanıcı adıyla girilir onu bilemem,onun için de inanılmaz güven olması lazım flan...çünkü VST bir üye temsilciliği programıdır,müşteri programı değildir.O da belgeye dayanır kullanım için...
-
perşembe 57050 den al veren sistem hala al da....
tam 2.500 puan....
bana düşen ise ,hiç sorma..
-
[quote=abka;170155]perşembe 57050 den al veren sistem hala al da....
tam 2.500 puan....
bana düşen ise ,hiç sorma..[/quote]
benim sistemde aşşağı yukarı o kadar..ama ben şu an aynı dönem -1100 deyim... way **..
yandık be apke
-
[quote=ATHLON;170154]VST kullanılması için benim bildiğim şirket çalışanı,lisanslı olunması lazım,ha bir çalışanın kullanıcı adıyla girilir onu bilemem,onun için de inanılmaz güven olması lazım flan...çünkü VST bir üye temsilciliği programıdır,müşteri programı değildir.O da belgeye dayanır kullanım için...[/quote]
Vst sanirim ilk olarak Gedik Yatirimin İnt üzerinden vob işlemlerinin yapilabilmesini sagladiği program idi,
VOB-Ke ise VOB uyesi aracı kurumlarin turev lisansina sahip calişanlarina tahsis etttiği ekrandir.(VOB-KE programina vst diyenlerde oluyor sanirim sorun isim benzerlikleri)
-
[quote=Astatin;170156]benim sistemde aşşağı yukarı o kadar..ama ben şu an aynı dönem -1100 deyim... way **..
yandık be apke[/quote]
Ah sizi sistemine ihanet edenler .dng
-
-
Arkadaşlar ben akbankdan işlem yapıyorum.... Sözün kısası bi aracı kurumna mı geçmeliyşm bi program mı almalıyım
-
[quote=fXci;170159]selamun alem :::[/quote]
alemun sela:..::..:
-
[quote=Kanaatkar;170157]Vst sanirim ilk olarak Gedik Yatirimin İnt üzerinden vob işlemlerinin yapilabilmesini sagladiği program idi,
VOB-Ke ise VOB uyesi aracı kurumlarin turev lisansina sahip calişanlarina tahsis etttiği ekrandir.(VOB-KE programina vst diyenlerde oluyor sanirim sorun isim benzerlikleri)[/quote]
yesss indeedddd:)
-
[quote=mlk1;170160]Arkadaşlar ben akbankdan işlem yapıyorum.... Sözün kısası bi aracı kurumna mı geçmeliyşm bi program mı almalıyım[/quote]
Program matriks web sitesinden indiriliyor(e-broker),fakat programı calıstırmak icin aracı kurumdan alacagın username ve password e ihtiyacın var,onun icinde aracı kurumdan hesap actırman gerekiyor..
-
günlükler 64.000 den sat vermişti..60.000 den al verecek...
-
[QUOTE=abka;170164]günlükler 64.000 den sat vermişti..60.000 den al verecek...[/QUOTE]
abke abey dun sana dedimdi 10472 önemliydi namıssız dejee 10471.56 kapamıs :::
bugun iş çıkardılar basıma gayri ::: piyasaye bakamadım zabahnan
-
saatlik graf boğa saldırısı devam diyor
-
[QUOTE=mlk1;170136]Ort. nasıl oluyor ikisinin pozisyon seviyesinin ort alıp maliyet mi çıkarıcam bi örenkle açıklayabilirmisin.[/QUOTE]
farklı fiyatlardan alınan kontratlardan bir miktarını sattığın zaman sistem ilk aldığını sattığını hesap ederek ort. değiştiriyor.. ilk giren, ilk çıkar muhasebe sistemi geçerli borsada.. yani senin ort. hesabınla sistemin ort hesabı farklı oluyor.. bu yüzden soruyorsun diye düşümdüm.. yoksa kar-zarar açısından hangi maliyetle olanı sattığının bir önemi yok..
eskiden vergi varken önemi vardı bunun.. elinde belli bir süre tutulan hisseler vergiden muafken ..
yani şu an hangisini önce sattığın hiç farketmez..
-
pfff vergi dedinizde, yılbaşından itibaren vobda da %10 stopaj olacaktı, bir değişiklik varmı o konuda bilen varmı geliyormu %10 stopaj?
-
abavv spot 60 didi.. zararda inat etmemek lazım mış.. bugun biton dayak yedim ama şuanı görünce şükretmiyo değilim. niyetleri bozuk allah sonumuzu hayretsin.. gene tırsar oldum short girmeye.. pifff short yok rocky short yok...dng.dng
-
cerfin aplaaaaaaaaaaaaa!
avatarımı boşuna mı bu tip bi yaratık yaptım ben. .lelele
-
Onu bunu bilmem hastalık, bayram, yola çıkacağız derken 2000 puanı kaçırdım... Tüm kasım ayı boyunca ekran takip edip sistemi uyguladım 2000 puan karım var... Bayram dedik, yola çıkıyoruz dedik flat kaldık sistem 2 günde 2000 puand getirdi :(
-
on the way i think .. satış baskısı oluştu ... :D.. eheuhuehue
-
la ben yazmadan dibini bulmuş bunlar nasıl adam yaf.. cocuk oyuncagı gibi piyasayı bi aşş bi yukarı ..
-
[QUOTE=fXci;170165]abke abey dun sana dedimdi 10472 önemliydi namıssız dejee 10471.56 kapamıs :::
bugun iş çıkardılar basıma gayri ::: piyasaye bakamadım zabahnan[/QUOTE]
vob plans graf alalım fxci abey gayri .. :D:D:D %5 düşüş projekted olsun mümkünse .. ::::::
-
-
[QUOTE=Astatin;170175]i think on the way too[/QUOTE]
gelsin patron yıprandık a* .. özellikle dowa .sinir oluyorum .. %5 den fazla düştüğü gün hayrıma helva dağıtacam ... :D:D:D
-
[QUOTE=unlimitted;170170]cerfin aplaaaaaaaaaaaaa!
avatarımı boşuna mı bu tip bi yaratık yaptım ben. .lelele[/QUOTE]
yeterrr bırak dolareslerimin yakasını..:..:
portföyü yarım günde ikiye katladın yetmez mi.. çek ellerini paracıklarımın üzerinden..:..::..:.dng
yoksa ben snein üstüne başka yaratıklar salacağım..:::::::::
-
[quote=Kennym;170173]la ben yazmadan dibini bulmuş bunlar nasıl adam yaf.. cocuk oyuncagı gibi piyasayı bi aşş bi yukarı ..[/quote]
İhsallah son atak shortcuları stoplattırmak icindir,astatin usta bi distribution var mı abi..var di mi varrrr...
-
arturu avatarmı yapsam diyorum patron .. avatrda artur varken güzel düşüyodu :::::: .. ehueuhhue
-
[QUOTE=Barney;170168]pfff vergi dedinizde, yılbaşından itibaren vobda da %10 stopaj olacaktı, bir değişiklik varmı o konuda bilen varmı geliyormu %10 stopaj?[/QUOTE]
vob da döviz kontratlarında zaten vergi var...
ama endekste gecen subatta kalktı..
[B]yinemi vergi olacak...ilk defa duyuyorum...[/B]
-
[quote=elstock;170178]İhsallah son atak shortcuları stoplattırmak icindir,astatin usta bi distribution var mı abi..var di mi varrrr...[/quote]
vob da distirbuşın her zaman vardır...ama kim kime ne distrub ediyo o önemli tabi:::::::::
-
[quote=selçuklu;170179]arturu avatarmı yapsam diyorum patron .. avatrda artur varken güzel düşüyodu :::::: .. ehueuhhue[/quote]
yok abi aman...ben ona artık avatar değil GAVATAR diyorum... GAVATARthur anlamında...hiç bir faydasını görmedik..brak sürünsün ..ne...
bende bu şirin babayı defedecem zaten:D
-
haa yaratık demişken unlimit.. rakamları senin kulağına fısıldayan yaratıkları bana göndersene biraz ödünç..:..:
yawf olmaz bu kadar.. allahtan iddiaya falan girmedim 59.800 için senle..:)))
-
[quote=abka;170180]vob da döviz kontratlarında zaten vergi var...
ama endekste gecen subatta kalktı..
[B]yinemi vergi olacak...ilk defa duyuyorum...[/B][/quote]
evet olacak.. döviz kontratlarındaki gibi olacak endeks kontratlarında da. gecen senenin başında da olucaktı ama 01.01.2010'a ertelemişlerdi enson... ama son durumunu bilmiyorum bende...
-
şanda ne [B]spotda nede vob endeks kontratında [/B]vergi,stopaj yok...
[COLOR="RoyalBlue"]yeni uygulama mı olacak mış..[/COLOR]
-
bu arada sistemin histeme attığı sopanın haddi hesabı yok 2 gündür **
-
[QUOTE=Barney;170184]evet olacak.. döviz kontratlarındaki gibi olacak endeks kontratlarında da. gecen senenin başında da olucaktı ama 01.01.2010'a ertelemişlerdi enson... ama son durumunu bilmiyorum bende...[/QUOTE]
hayır gecen sene uygulandı...tam bir ay(ocak-şubat 2009 da)......ama sonra spotta kaldırıldığı için vob endeks kontratındada kaldırıldı...
2008 de uygulanacaktı..ama 2009 a ertelendi..1-2 ay uyugulandı..ama bu arada spotda stopaj kalkınca vob endekstede kalktı...
[B]spottda stopaj olmadan vob endekste olmaz..zaten spotda olmadığı için kaldırıldı....[/B]başka bir uygulama yok...
-
[quote=jerfin;170183]haa yaratık demişken unlimit.. rakamları senin kulağına fısıldayan yaratıkları bana göndersene biraz ödünç..:..:
yawf olmaz bu kadar.. allahtan iddiaya falan girmedim 59.800 için senle..:)))[/quote]
zaten geçen iddiadan borcun duriii daha .dng
apla zirveyi aflamanın keyfi kibisi var mı yaw! msn'de olsan 575'ten kapandığımı da söylerdim. ikinci ekmek kadayıfını da alırdım. .lelele
yeni zirve için sularda yüzmeye devam ediyorum sessiz sessiz. yüzgeç görünüyo mu .kom
-
59850 den kısa...günlüklerin al vereceği nokta 60050...günlük kesinleşirse flat olurum..
çünkü günlüklerin al vereceği nokta geçmişte direnç olarak çalıştı.
-
[quote=abka;170187]hayır gecen sene uygulandı...tam bir ay(ocak-şubat 2009 da)......ama sonra spotta kaldırıldığı için vob endeks kontratındada kaldırıldı...
2008 de uygulanacaktı..ama 2009 a ertelendi..1-2 ay uyugulandı..ama bu arada spotda stopaj kalkınca vob endekstede kalktı...
[B]spottda stopaj olmadan vob endekste olmaz..zaten spotda olmadığı için kaldırıldı....[/B]başka bir uygulama yok...[/quote]
evet geçen sene şubatta kaldırılırken 2010a ertelendi denmişti, 2010da da uygulanmayacak yani, süper o zaman :):) thanks... moralim bozuluyodu o stopaj uygulamasına...
-
%3 yükseliş heyt be duabai batsaymış keşke %10 cıkardık o vakit..
yarın amerika da batarsa değmeyin keyfimize kafadan 250000 oluruz içler dışlar çarpımı yaptım böle çıktı :::
-
[QUOTE=unlimitted;170188]zaten geçen iddiadan borcun duriii daha .dng
apla zirveyi aflamanın keyfi kibisi var mı yaw! [COLOR="Red"]msn'de olsan 575'ten kapandığımı da söylerdim.[/COLOR] ikinci ekmek kadayıfını da alırdım. .lelele
yeni zirve için sularda yüzmeye devam ediyorum sessiz sessiz. yüzgeç görünüyo mu .kom[/QUOTE]
kazandıklarının yarsını bana transfer geçersen gelirim msn ye..:..::..:
ee hayde biraz da dolares sularında yüz.. yoksa koparcam o yüzgeçlerini bak kıskançlıktan..:..::..:
-
on the way ... hehhe gelemedi bi türlü vay a* ..