[quote=nunu;70177]kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.[/quote]
kaynak ?
Printable View
[quote=nunu;70177]kredi karti krizi geliyor.yeni bir ayu dalgasi geliyor.[/quote]
kaynak ?
[B]hava fişek [/B]gibi bir şey gördüm..megerki 30 sene önce tüm dünyada kullanımı yasaklanmış olan [B]ahtapot bombasıymış...[/B]adamlar resmen katliam yapıyor..filler ile karıncaların savaşı..gözüne kestirdiğine acımıyor..
[quote=jelibon;70172]sp direnç 942-952 arası.
kırarsa 1000.
kırarmı soru işareti.[/quote]
Kırarsa da ünlem işareti:..:
[quote=truva;70178]kaynak ?[/quote]
ben..kom
[quote=truva;70178]kaynak ?[/quote]
nunu'nun hesap bildirim cetveli :)
o zaman kısa don alacaksınız bugun
ALla alla, HEXA nın başın bişiymi geldi ya..Bayadır USDYTL sormadı :)
systems
5 dakk short signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
%7 issizlik+kredi karti krizi=sigorta krizi
[quote=Astatin;70184]ALla alla, HEXA nın başın bişiymi geldi ya..Bayadır USDYTL sormadı :)[/quote]
Küstüm çünkü :D Tenezzül edip bakarsan bir önceki mesajlarıma satır aralarında sorduğumu görebilirsin :D Astatin bu defa gerçekten önemli bu gece DJI için ne bekliyorsun ve dolar-ytl için kısaca cevapla lütfen acil :)
[quote=nunu;70186]%7 issizlik+kredi karti krizi=sigorta krizi[/quote]
Türkiye uyarlaması yapayım NUNU...
Türkiye'de bankaların kredi kartı alacakları sigortalı değil..Batan doğrudan bankaya batar yani.. Faraza yada fordırmor, bizdeki bankalar kredi kartı alacaklarını karşılık gösterip sendikasyon falan bağlıyolar..E işsizlik de bizde %15 e doğru yollanacağına göre formülün son hali:
%15 issizlik + duble kredi kartı krizi = Kalp Krizi maalesef... sed bat turu...yada sed vings ov destıni
Ve hatta bir de beddua alsak... Kisa girdim.lelele
[QUOTE=hexa;70187]Küstüm çünkü :D Tenezzül edip bakarsan bir önceki mesajlarıma satır aralarında sorduğumu görebilirsin :D Astatin bu defa gerçekten önemli bu gece DJI için ne bekliyorsun ve dolar-ytl için kısaca cevapla lütfen acil :)[/QUOTE]