-
[QUOTE=müco99;170338]iyi akşamlar arkadaşla...vob tan yapılan altın sözleşmesinden yapılan karlar 2 ye bölünüp yarısı mı yatırımcıya ödeniyor...benim aracı kurum öyle dedi inanamadım.nedir bu durum bilen var midur..zararın da yarısını bölüyorlar mı acıba...[/QUOTE]
Arkadaşlar bir çoğumuz buradan önemli miktarlar kazanıyor, kaybediyo ya da riske ediyoruz... Birçoğumuz da benim gibi geçimini buradan kazanıyor... Ama malesef [url]www.vob.org.tr[/url] ye girip mevzuatı çok azımız okuyor üüü
Herkesin bir çok konuda eleştirdiği hızlı trader Gökhan Fındık ın en takdir ettiğim yanı budur; sürekli olarak vob.org.tr yi takip eder... Değişen kuralları, işlem saatlerini, iptal cezalarını vs... birinci elden yani vobun resmi sitesinden öğrenir...
Aracı kurumun size öyle bir uygulama yaptığına ya da öyle birşey söylediğine inanmak istemiyorum... Çünkü bu hırsızlıktır... Bence başka bir kesinti olmuştur... Ya da siz yanlış hesapladınız...
-
hiçbir aracı kurum kanuni kesintinin dışına çıkıp bela almaz başına..
yanlış anlaşılma yada eksik bilgi vardır diye tahmin ediyorum.
aracı kurumların kendi hakedişlerinin dışında bir kazanç yoluna gittiğine inanmak güç..
-
[quote=QUEEN;170336]sistem satıyımmı sana..:D:Dtelafi edersin merak etmeeeeeee...:oüüü[/quote]
he valla gız..eylemi yapsak... para verdiğim için kıymete biner..kesin uyarım..hatta benim sistemimi bana sat:D
-
patron mr spark iyidir :)
-
[quote=YAVUZHAN;170354]patron mr spark iyidir :)[/quote]
bencede... ne öyle şirin baba mirin baba, tilki milki,...mister spak dururken halt etmiş gerisi...karizması var patron... herşeyden öte, mantıklı:..: sisteme kesin uyar...
-
[quote=Astatin;170355]bencede... ne öyle şirin baba mirin baba, tilki milki,...mister spak dururken halt etmiş gerisi...karizması var patron... herşeyden öte, mantıklı:..: sisteme kesin uyar...[/quote]
uzaylı adamın hali başka olur tabi patron,uyar sistemine harfiyen .dng
-
[QUOTE=Kanaatkar;160899][B]Vob demo hesap ıstermısınız[/B]
Vob İşlem platformlarinin en iyisinin Foreks vob client oldugunu dusunuyorum . Vobda kendini veya sistemini test etmek isteyenler varsa asağidaki linkten demo platformu indirebilirsiniz.Veya derinlik gormek icinde kullanilabilir. ( Ben derinliğin yanıltıcı oldugunu dusunuyorum ancak faydalanan olabilir)
[URL="http://app.foreks.com/vobfxkayit/index.jsp?gclid=CKbUjoWMy5wCFYoVzAodLl_TJA"]http://app.foreks.com/vobfxkayit/ind...FYoVzAodLl_TJA[/URL]
Demo xplerde sorunsuz calişiyor ancak vistada sanirim sorun vardi , kendi ayarlarımı yolluyorum bu ayarlar vista da calişiyor , klasoru zipten cikartin setup gerekmez klasordeki Vobclient dosyasini caliştırın.
[URL]http://rapidshare.com/files/273761540/VVV.rar[/URL][/QUOTE]
Hocam bu program sende çalışıyor mu, bende çalışmıyor artık. kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor, yeni şifre alıyorum ama yine hatalı diyor...
-
[QUOTE=XTRADERX;170356]dun aksam ulusal endeksımızı analız ederken koydugum ve RO barlarımın son durumunu gosteren kayıtlı ve hergun guncelenen sabıt kalan cızgılerle butunlesen hareketlı barlarla olusan itaatkar grafıgımın son halı asagıdakı gıbı
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/9962/ulusal123.png[/IMG]
geldıgımız noktada bugun;
2 haftadır bekledıgım 44900 ustunde olusucak alısların bugun arşa degerek coşkuyla tamamlandıgını gorduk
bu cıkıs asla ve asla ımf ıle ılgılı degıldır.....evet gun ıcınde babacan konusmustur ve beklentıyı ısıtmıstır ama bu cıkıs ımf ANLASMASI OLDU cıkısı degıldırrrrr.....
gelen bazı yabancı kurumların raporlarının etkısıdır ve tamamen teknık analiz etkısıdır.......xtraderx kardesınızın 44900 tutarsa burası yukarı doner analızı gıbı bırseydır bundan baska exstra bır durum yoktur
ımf olayına gelınce ozelden dvmlı dusuncemı soranlara her zamankı seyı yenılemek ıstıyorum;
bundan 1 ay oncesınde umudu kesıldıgı konusulmaya baslandıgında yazdıgım gıbı o anlasma oldu...bıttı
rakam 45 mlyr usd falanda degıl/olmamalıdır ınsallahda olmayacaktır hatta aksılık olsada o anlasma olmasa bende yanılsam bırılerıde gelıp bana anlasma oldu demıstınız olmadı dese....NE MUTLU OLURUM BILEMEZSINIZ
bugun tvde cıkıp rakam telafuz edenler rakam acıklandıgında kıvırıp durucaklardır
bu anlasma oldugunda kımse endeksın 60bınlere gıdecegını beklemesın beklentı bıtıcek satıslar gelıcek ve bunu hep bırlıkte gorecegız sonrada yenı beklentı pişirilicek ve buda kıbrıs ve ab olucak (arsıve gecsın zamanı geldıgınde one cekerız )
yarın ıcın RO/TA'mız her zamankı saatınde ve her zamankı yerınde [/QUOTE]
XTRADERX üstadın bu akşamki yazısı...
-
[quote=enorton;170358] program sende çalışıyor mu, bende çalışmıyor artık. kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor, yeni şifre alıyorum ama yine hatalı diyor...[/quote]
Bir suredir hic denemedim, sabah seans ici deneyip bilgi vereyim.
-
Anında canlı yayın
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]2 Aralık 2009 Kurtlarla Vals: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Büyük ellere göre "ayrıştırıldığımız" bir gün oldu. Dubai krizi ertesindeki hareketler, bugünün işaretlerini vermişti. Dün orta vadeli negatif bakışımızın değişmediğini ancak bir tepkinin olası olduğunu ifade etmiştik. Ancak bu tepki beklentileri aşan bir tepki oldu. Her ne kadar televizyon kanallarında gündeme gelen "IMF anlaşması" ve Türkiye'de alıma geçen "yabancı fon" gibi iki gerekçe yükselişin nedeni olarak gösterilse de, bu haberler gündeme düştüğünde IMKB'nin zaten %3 yukarıda olması ilginçti. Bu noktada, yükselişin nedeninin "IMF anlaşması ve Alıcı Yabancı Fon" mu, yoksa bunların kendilerinin değil haberlerinin mi yoksa her ikisinin birden mi olduğunu sorgulamak gerekir. Dönelim teknik görüntüye. Aşağıda XU30 üzerinde (H+L+2*C)/4 değerinin 7, 28, 112 günlük üssel hareketli ortalamalarını görülmektedir. İki tepe arasındaki benzerlikler dikkat çekicidir. Düşüşün hemen-hızlı ve kesintisiz olacağını bekleyen yatırımcı için süreç acı verici olmuştur. Yumuşatılmış DIS ve MFI halen alçalan trendini sürdürmektedir. Mevcut hareketin yeni zirve yaratıp yaratmayacağı değil bu tepkinin nereye kadar süreceğidir. 7 günlük EMA'nın 28'in üzerine henüz çıkmamış olması projeksiyon yapmayı güçleştirmektedir ancak bu seviye pivot olarak izlenmelidir. Bu arada bugün Banka hisselerinde, uzun zamana yayılmış indikaötr trnedlerinden ziyade çok düşük değerlere gerilemiş indikatörlerin zıplamasını gözledik. Bu nedenle, yükseliş sürecekse bile aşağı yönlü sindirme hareketlerinin olacağını unutmadan işlem yapmak gerekir. VOB yatırımcıları için ise, sistemlere riayet edilerek büyük kazançların sağlanmasının mümkün olduğu zamanlardır. Ancak mekanik sistemlerle işlem yapılması durumunda, dağıtım süreçlerinde büyük fiyat hareketlerinin peşinden geçici yatay piyasalar oluştuğunu unutmamak gerekir. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Biraz da teorik bilgi : (H+L+C*2)/4 ve neden 7, 28, 112 konularına gelirsek; kapanış daha önemlidir ancak H ve L'lerde önemlidir. Yani aslında C'ye ağırlık vererek üç büyüklüğün (L, H, C ve yine C) üssel ortalamasını alıyoruz. Sadece kapanışa bakan ortalamaları kullanan sistemlerde, kapanış yerine (H+L+C*2) seçilmesi ve büyük periyodun küçük periyodun 4 katı olarak seçilmesi durumunda ciddi iyileşmeler olacağı görülecektir. Uzun vadeli trend takipçileri için özellikle (grafiktede görünen) 28 ve 112 günlük (H+L+C*2)/4 EMA'larının yanılmadığı görülecektir.Kısa periyotlu sistemlerde de bu yaklaşım kullanılabilir.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.vobmatris.com/2ara_gunebakxu30_ema.png[/IMG]
[URL="http://www.vobmatriks.com"]www.vobmatriks.com[/URL][/LEFT]
-
[B]Yazara ulaşmak için :[/B] [EMAIL="aagaoglu@gazetevatan.com"][FONT=Arial][COLOR=#000000]aagaoglu@gazetevatan.com[/COLOR][/FONT][/EMAIL][FONT=Arial][IMG]http://haber.gazetevatan.com/pics/textsizer2.jpg[/IMG][/FONT] [B] Korku, Dubai’nin bulaşıcı olması[/B]
[IMG]http://foto.gazetevatan.com/pics/yazarlar/104.jpg[/IMG][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2] Dubai’den gelen haberler piyasaları rahatlatmadı. Yedi emirlikten biri olan Dubai’nin “başına açtığı belalarla” uğraşmaya başlayan Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası (BAE MB), bankaların likidite ihtiyaçlarını karşılayacağını, bankacılık sisteminin arkasında olduğunu açıkladı. Bu açıklama daha çok mevduat sahiplerinin bankalara hücumunu engellemeye, sistemin “normal çalışmasını” sağlamaya yönelik bir açıklamaydı. Artık sıradan hale gelmiş bir açıklama.
Asıl Dubai Maliye Bakanlığı’ndan bir yetkili, sorunların merkezindeki Dubai World adlı şirketin Dubai hükümetinin bir “parçası” olmadığını, bu şirkete borç vermiş, bonolarını almış olanların, vermiş oldukları bu kararların “sorumluluklarını taşımaları” gerektiğini söylemiş.
Son gelen bu açıklama piyasaların hiç de duymak istemediği tarzda açıklamaydı.
[B]Piyasa ne umuyordu? [/B]
Nakheel ve Dubai World şirketlerinin yerine açıklama yapan Dubai Hükümeti’nin, bu açıklamayla 100 milyar doları aştığı konuşulan borçları “zımni” olarak üstlendiği düşünüldü. Son açıklama bunu yalanlıyordu.
Diğer yandan Abu Dhabi ve BAE MB’nın bir şekilde piyasalara girip bonoları cari piyasa değerinden ya da “nominal değerinden” alacağı umuluyordu. Ancak görünen o ki özellikle Abu Dhabi “seçici” davranacak. Dubai’nin “burnu sürtülmeden” yardımcı olmayacak, yardım için vereceği paraya karşılık ya ciddi teminat isteyecek, ya da Dubai’deki malları ucuza kapatacak!
Dubai’nin sorunu çok da yeni değil aslında. Lehman’ın batışı sonrasındaki 3 ay Dubai adeta paralize olmuş. Yetkililer ne yapacaklarına karar verememişler. Orada çalışan yabancıların önemli kısmı ülkeyi terk etmeye başlamış. Ardından Duabi’nin “iş modelinin” hiçbir yere benzemediği, emirin ve ailesinin sağlam olduğu, kamu yatırımlarının devam edeceği açıklamasıyla çarklar ağır da olsa dönmeye başlamış.
Metro, otoyollar ve en önemlisi 4 Ocak’ta açılacak dünyanın en yüksek binası Burj Dubai’nin inşaatına devam edilmiş. Yılın başında 10, bu ayın başında da 5 milyar dolarlık bono ihracı moralleri bir parça düzeltmiş.
[B]Soğuk duş gibi...[/B]
Ancak son gelen 3.5 (faiziyle birlikte 4 milyar dolara yakın) sukuk bonosunun ödemesinin erteleneceği haberi piyasalarda soğuk duş etkisi yaptı. Anlaşılan sorun daha önceki aylarda olduğu gibi “çadırda” çözülememiş ki emirlikler arasındaki tartışma uluslararası platforma taşındı. Emirliklerden gelen açıklamalar aslında iki şey söylüyor:
1-Dubai Hükümeti, Dubai World’de katıldığı sermaye kadar sorumlu olduğunu söylüyor. Şirketin sermayesi 100 dirhem, borcu 1.000 dirhemse hükümet, “Sadece 100 dirhem kaybederim” demeye getiriyor. Bu yaklaşım 3.5’lik itfanın arkasındakilerin hepsini olumsuz etkileyecek. Durum ciddi boyutlarda ki Emir Maktum bunu göze almış.
2- BAE MB, bankalara borç vererek likidite sağlayacak, ancak doğrudan bir alım yapmayacak. Emlak fiyatları zaten yüzde 50 gerilemişken çıkan son krizde Abu Dhabi sizce “Fiyatlar yeterince düştü, buradan mal alırım mı” der, yoksa daha da düşmesini mi bekler?
[B]Etkisi ne olacak?[/B]
Bunların hiçbiri Dubai’ye borç vermiş bankalar için iyi haber değil. Özellikle de küresel krizde ciddi sarsıntı geçiren; henüz daha kendine gelememiş başta HSBC ve Standard Chartered olmak üzere Dubai’ye ciddi miktarda borç vermiş İngiliz bankaları için...!
Son 3 haftada art arda gelen Ukrayna, Yunanistan, Almanya (WestLB), Dubai haberlerinden sonra şimdi “Sırada kim var” sorusu soruluyor. Bankacılık ile reel sektör arasındaki kredi mekanizmasının sağlıklı bir şekilde çalışmadığının bir kez daha ortaya çıkması, “Kriz bitti” diyenleri neredeyse yalancı çıkarır gibiydi.
Dün birçok hedge fon için “yıl sonu” olması hasebiyle kritik bir gündü. Asya piyasalarından başlayan “iyimser” bakış açısı; Avrupa ve ABD piyasalarının Dubai’yi “metanetle” karşılamalarına hatta göz ardı etmelerine yardımcı oldu. Zira onlar halen daha Dubai Hükümeti’nin 100 dirhem sermaye koyduğu şirketinin 1.000 dirhemlik borcunu üstleneceğini, BAE MB’nın da bonoları alacağını varsayıyorlar. Böyle bir şey olmayacak! Yine de bunu kabul edene kadar değil Kasım ayını, yılı bile iyi bitirmek için ne gerekiyorsa yapılacaktır.
Mart ayından bu yana bu denli çaba göstermişlerken, sırf Dubai’de batacak 20-30 milyar dolarcık için, tüm bu “başarıları” bir kalemde silip atmak istemeyeceklerdir. Dubai’yi (de) sineye çekmek için ne gerekiyorsa yapacaklardır. Ne kadar görmemezliğe gelseler de bence bundan sonrası “Dubai’den önce ve Dubai’den sonra” diye anılabilir. Zira Dubai, bölge ülkeleri için bir “iş modeliydi” ve 25 Kasım’daki gelişmeler artık bu iş modelinin çöküşüydü. Yakın zamanda bu tarz riskli iş modelleri kolayca kredi bulamayacaklar.
[B]Moraller bozulabilir[/B]
Bizim piyasalarımız da Dubai meselesini “pas geçmeye” çalışacaklardır. Özellikle bono tarafında moraller bozulacaktır. Faizlerde sınırlı bir yükseliş yaşanacaktır. İlk hedef 9.75, ardından da 10.40’la çift haneli faizleri görebiliriz.
Bu arada dolar/TL kurlarında da dramatik olmamakla beraber bir yükseliş yaşanacaktır. Bizim bayram tatilinde çalışan piyasalarda; panikle 1.5550’ye kadar yükselen dolar kurları 1.51’e kadar gerilese de yeniden 1.5250’lere gelindi. Hafta içinde 1.5450 seviyesinin üzerinde bir kapanış olduğu sürece 1.51-1.54 bandı bu hafta içinde korunacaktır. Ancak 1.5450’nin kapanış bazında aşılması 1.5650 seviyesini gündeme getirecektir.
Bono tarafında moraller bozulabilir. Faiz ilk etapta 9.75’i sonra da 10.40’ı zorlar. Dövizde de dramatik olmamakla birlikte yükseliş olacak. 1.525 TL’ye gelen dolar bu hafta 1.545’i sonrasında da 1.565’i görebilir.
[/SIZE][/FONT]
-
[B]sazan[/B] görünümlü [B]Zasan [/B]
yeni versiyon
[IMG]http://i45.tinypic.com/10saeyd.png[/IMG]
-
Vay be neler olmuş neler,allahtan dolar longdayız, yoksa ağa benide shrt yakalardı bir yerelerden, bu aralar sahte cennete dayanamadığım için, bütün maneviyatım shrt yönünde zaten, napiyim [COLOR=red]hattı müdefa yoktur sathı müdefa vardır, o satıh bütün vatandır[/COLOR], dötü yiyosa gelsin ağa 62000 lere,........
-
[URL]http://www.finanstrend.com/yazar/1221/Tetiği-yine-bankalar-mı-çekiyor[/URL]?
Güzel toplamış okumanızda fayda var,
-
Dıbırniçka :::,
Hulan herkez SAZAN olmuş. [U][I][B]En öz as SAZAN benim[/B][/I][/U].
Bittiniz siz. Dazminat davaların arasında zürüüm zürrüümm zürrüneceksiniz.!:..:
Dün 17 sonrası ekranı kapatıp çıktım. (Bunu yazsam bunu da kullanıyorlar, eh Tanrım ben ne yapayım :()
Sonuçta, Sistemler long, sazan ise SW portföyde 60.575'den sistem portföylerinin yarısı kadar short.)
Not : Sazan avatarını gullananlar ,şu tekzip'i yayınlasınlar yoksa sizleri bu piyasada short olmaktan beter maddi tazminat davaları beklemekte.
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]03 Aralık Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER PMI Hizmet Endeksi (Kas) 10:55 51,5 51,5 Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Kas) 11:00 53,2 53,2 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR PMI Bileşik Endeksi (Kas) 11:00 53,7 53,7 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GBP PMI Hizmet Endeksi (Kas) 11:30 57 56,9 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Resmi Rezerv Değişimi (Kas) 11:30 $555Mlyn Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] EUR Perakende Satışlar (a/a) (Eki) 12:00 %0,2 -%0,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR GSYH (q/q) (Q3) 12:00 %0,4 %0,4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hanehalkı Tüketimi (q/q) (Q3) 12:00 -%0,1 %0,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Sabit Sermaye Yatırımları (q/q) (Q3) 12:00 -%0,8 -%1,5 Yüksek[/U] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hükümet Harcamaları (q/q) (Q3) 12:00 %0,5 %0,7 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="Red"]EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Açıklamaları 15:30 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Tarım Dışı Verimlilik (Q3) 15:30 %8,5 %9,5 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Birim İşgücü Maliyeti (Q3) 15:30 -%4,2 -%5,2 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Kas) 15:30 483K 466K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (21 Kas) 15:30 5517K 5423K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ISM İmalat Dışı Endeks (Kas) 17:00 51,5 50,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="Red"]USD Fed Bernanke'nin Konuşması 17:00 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ICSC Mağaza Satışları (y/y) 18:00 %2,1 Yüksek[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TÜİK ,Kasım Ayı ÜFE ve TÜFE verilerini açıklayacak.(17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=sazan;170368]Dıbırniçka :::,
Hulan herkez SAZAN olmuş. [U][I][B]En öz as SAZAN benim[/B][/I][/U].
Bittiniz siz. Dazminat davaların arasında zürüüm zürrüümm zürrüneceksiniz.!:..:
Dün 17 sonrası ekranı kapatıp çıktım. (Bunu yazsam bunu da kullanıyorlar, eh Tanrım ben ne yapayım :()
Sonuçta, Sistemler long, sazan ise SW portföyde 60.575'den sistem portföylerinin yarısı kadar short.)
Not : Sazan avatarını gullananlar ,şu tekzip'i yayınlasınlar yoksa sizleri bu piyasada short olmaktan beter maddi tazminat davaları beklemekte.
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.[/quote]
Haklısın Sazan patron ne diyeyim. Bu efiksçi ve selçuklu çok ayıbediyorlar patron..Ne öyle Avatar dejenerasyonu yapmak..Ayıp valla:D
Bende bir esefle olayı kınamak istiyorum.
Esef :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur. O canım edepli avatarı dejenere ederek, "edepsiz gavatar" haline getiren ve bu şekilde kullanarak Moruh SAZAN'ı hüzünlere sevk eden şahısları esefle kınıyorum. Hımmmmmm..ne kadar ciddi olduğumu göstermek için ekranı da kapatıp gidiyorum...:D
-
[URL]http://haber.gazetevatan.com/JP_Morganin_Turkiye_tahmini/273999/2/Ekonomi[/URL]
-
Hem Uluslararası Para Fonu (IMF) ile görüşmelerin devam ettiğinin açıklanması hem de piyasaya giren yabancı bir fonun yüklü miktarda alım yapması İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nı (İMKB) uçurdu. Öğleden sonra JP Morgan'ın da İMKB'yi "endeks üzeri getiriye" yükseltmesiyle alımlar artınca İMKB-100 Endeksi günü 1.814 puan yükselişle 47.898 puandan tamamladı. Dün yabancı aracı kurumlar üzerinden, yeni bir yabancı fonun piyasada alıcı olduğunu, yerli yatırımcıların satışlarından daha fazlasını alımla karşıladığı bilgileri geldi. Borsada piyasaya 20 milyon [COLOR=#ff0000][B]net[/B][/COLOR] para girişi yaşanırken 50 milyon liralık da yabancı alımının gerçekleştiği belirtiliyor. Dün borsada hisse senetleri yüzde 3,94 değer kazanırkan endeks gün içinde gördüğü en yüksek puandan kapanışı yapmış oldu.
-
cümleten günaydın .. selçuklu bugün yoğun olacağından açılışı bakıp dünden kalan longlarına stop yazarak ekranını kapatıp çıkacak .... ehuhuehue :D:D:D:D
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halininin , büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.:D:D:D
-
geçmiş olsun sevgili şortcu çoğunluk kardeşlerim... Bugünde açız evlatlarım
-
GüNAYDIIIIINNNNNN VOBORSA'nın GÜSELL İNSANLARI!
-
benım plandaki 2. cort maliyet yeresime gedeyorlar sanırım :::
-
stop makinası olduk iki gündür ** :)..ü[url]www..[/url]
-
yuaw geçende e demiştik bunnar yılsonu rallisi yapcaklarsa önce bi aşavı sallandırmaları leazım piyasayı ... zonra cıkmaya baslaması leazım deyüü ::: al işte aynen yapyorlar..
son cort maliyetimi yaptıktan sonra stop yeresını belırleyıp flat olcayım...
bayramdan sonra bana bıseyler oldu gayrı.... datilin tadını alınca hovarda olduk :::
graf çalışmadan eylesine grafa bakarak pozişın alan efiksçiye oh ossun
-
650 ort long cover ve full short ..
-
abiler gene çarpıldım cortladım
-
Sistemlerimi tebrik ediyor :..: , SW'yi ise kınıyorum :mad:.
SW'de inatla short devam.
.dng
-
Hala avatarımın kullanılmakta olduğunu görüyor ve kendi yazılarımı bile bulamıyorum.
Şu Türk filmlerindeki sahne aklıma geldi.
- Hanginiz Karamurat.
- (Karamurat öne çıkar) Ben.!
- (Arkadaşları da arkadan tek tek öne çıkarlar) Ben, Ben, Ben...
Avatarımı deli Sazan'a çevirecektim. Onu bile bulamadım. Bunla idare ediverin.
-
-
abilerim indikatörler aşağı giderken fiyatı nasıl yukarı çekiyorlar bilen birileri lütfen açıklasın
-
[quote=sazan;170387]Sistemlerimi tebrik ediyor :..: , SW'yi ise kınıyorum :mad:.
SW'de inatla short devam.
.dng[/quote]
:cool::cool::cool::cool: telif lütfen...:cool::cool:
-
sazan abey hevatarımı değiştirdim gayri :::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;170343]vobix hoşgeldin,gelmişken ve müsaitsen şu son 1 haftalık apsd ni yorumlarmısın ?
toplamdada 210 binlere ulaştı..
teşekkürler ![/QUOTE]
Haziran 2009 geldi aklıma. Dıaşrıdan bir para girmişti yine. Voleyi vurup kaçmıştı vade sonunda.
-
[quote=fXci;170393]sazan abey hevatarımı değiştirdim gayri :::[/quote]
Abi süper olmus..buz mavisi ayu..:)
-
[QUOTE=sazan;170388]Hala avatarımın kullanılmakta olduğunu görüyor ve kendi yazılarımı bile bulamıyorum.
Şu Türk filmlerindeki sahne aklıma geldi.
- Hanginiz Karamurat.
- (Karamurat öne çıkar) Ben.!
- (Arkadaşları da arkadan tek tek öne çıkarlar) Ben, Ben, Ben...
Avatarımı deli Sazan'a çevirecektim. Onu bile bulamadım. Bunla idare ediverin.[/QUOTE]
Spartaküs'ten araklanmış bir sahnedir o.
-
birçok terso 58 binlerde en ufak tepkide şortladı onların işi çok zor. nerdeyse 4bin puan tepmiş...
sürüyle dalga geçip, sürüden tersoluk yapanı kemiklerine kadar yerler bu alemde...
-
şimdi de daxı kullanıyorlar galiba
-
[quote=sovalye;170397]birçok terso 58 binlerde en ufak tepkide şortladı onların işi çok zor. nerdeyse 4bin puan tepmiş...
sürüyle dalga geçip, sürüden ayrılanı kemiklerine kadar yerler bu alemde...[/quote]
haklısın onlardan biri de benim kemiklerimi kırıp iliğimi içtiler resmen.dng
-
[quote=mur@t;170396]Spartaküs'ten araklanmış bir sahnedir o.[/quote]
Kirk Douglas'lı Spartakus'de var idi. Haklısın.