[quote=jerfin;70258]evet arkadaşlar bu grafiğin yorumu sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
düşecek, çıkacak, çökecek.. bir-iki kelam yorum bari salla:D[/quote]
GUUULLLLPPPPPP:eek:
Printable View
[quote=jerfin;70258]evet arkadaşlar bu grafiğin yorumu sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GUUULLLLPPPPPP:eek:
Astatincim kızma senin grafikler benim bu mesajdan sonra yayınlandı sayfada dikkatini çekerim :D
öhhhüüöö..ggguullppp..ee peki diyeyim bi şeyler...ya niye diyeyim baa.grafiğ boşa mı boyadık biz çingene bohçası gibi...aha diyo işte..gulppppp..o nassı avatar ya..wısshhh..iskoçyalının dönüşü gibi oldu...gulpppp
[quote=hexa;70263]Astatincim kızma senin grafikler benim bu mesajdan sonra yayınlandı sayfada dikkatini çekerim :D[/quote]
he..pislik olsun diye özellikle yayınladım sendne sora....şşşşş.uza..şu an bir avatar inceliyorum...:..::..: save picture as desktop falan.....:..::..:
bi ben yapıştıramıyorum şöyle çingene bohçası gibi afilli grafikler...
[quote=jerfin;70267]bi ben yapıştıramıyorum şöyle çingene bohçası gibi afilli grafikler...[/quote]
ya evvela şunu diyeyim...öyle topik topik gezme..takip ederken göbeğim çatlıyor yawww... sen bir ceylan ben bir koala.nassı yetişeyim sana (ceylan benzetmesi için ekstra bonus alırım!)...
grafiklere gelince...sorun yapıştırmadamı çiziktirmedemi...hem sen bu endamla ne işin var grafiklerle vob la felan:..::..::..:
geyikler öte topiğeeee.brv
Alcoa haberi iyi gelmez yarin piyasalara. %13 oraninda isten cikarma yapacakmis. kuculmeye gidiyormus.
[QUOTE=nunu;70350]Alcoa haberi iyi gelmez yarin piyasalara. %13 oraninda isten cikarma yapacakmis. kuculmeye gidiyormus.[/QUOTE]
bende short yattım ama yarın bizi sıkıntıya sokmaları muhtemel .boks. erken dönüş çok şık olur
[quote=Vob Tüccarı;70352]bende short yattım ama yarın bizi sıkıntıya sokmaları muhtemel .boks. erken dönüş çok şık olur[/quote]
yeni stimulus paketi ile ilgili supheler de yayginlasmaya basliyor. ama bu alcoa gercekten beklenmeyen bir haberdi.
[QUOTE=catedral;70257]Daha çok yolumuz var çookkk.kom
Kapanışlar o kadar mükemmel yapılıyor ki.. Canımız isterse aşağı canımız isterse yukarı mesajı var.:)
38.300 bence yarın shortların stopu olması gerekir.. (Mavi çizgi) Geçerse 39.500 potaya girer..
35.500 lerin altında longda kalmak tehlikeli.
Yükselen kama alt bandı 36.150 lerde yaklaşık.. Burayı kırarsak...Aşağıda uçurum var..
Vadelideki günlük gösterge yukarı yolum var diyor.. Yatayda geri çektiler.. Vadeli pastaya baktığımızda yukarı ihtimali daha kuvvetli görünüyor..
Formasyon bolluğundan geçilmiyor..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/avadeli2c77b.png[/img][/url][/QUOTE]
sayın catedral grafik için teşk.
kahrolası nikei :)
bu arada bizde tahvil 15.51